30 Ekim 2011 Pazar

Evil Saç Maşaları !

Düdüklü tencereler, yol kazma makineleri(bknz: ilgili yazım), çaydanlıklar ve matkapların ardından, bir korkumun daha farkına vardım az önce..

Saç maşaları !! Evil saç maçaları !! (adını bile yazamıyorum; dilim dönmüyor.. Saç masajı, saç masaşı.. what dı fak!)

Yanık kokuyor lan baya baya :S Hayatta elleyemem; kesin yakarım oramı buramı :S

Iykk!

29 Ekim 2011 Cumartesi

Çirkin Kadın Özgüveni

'Çirkin kadın özgüveni' diye bir şey var şu hayatta. Ciddi ciddi üzerinde düşünülesi, 'sebeplerini-oluşum sürecini' anlamaya yönelik üzerine tez yazılası, tiraji komik bir mevzu...

Uzaktan izlemesi ne kadar eğlenceli ise, karşı taraftan bakıldığında karşılaşılan manzara da bir o kadar tatsız(hatta içler acısı) malesef..



Şişman kadın özgüveni de buna benzer bak; kendilerine dahi itiraf etmeye çekindikleri şeyleri özgüven kisvesinin altına tıkıştırıp, şen kahkahalarıyla inletirler ortalığı(şartları değiştiremeyince ilk akla gelen kaçış yolu ilüzyondur malum)..

O kahkahalarla unutur çünkü kendini sorgulamayı.... O özgüven, o 'ben kilolarımla mutluyum! (iç ses: b.k mutlusun)', o 'popomdan yarım karış için 1000iniz birbirini ezer' bakışı.... Hepsi, bu gerçeklikten kaçabilmek için abartlıdır/gösterişlidir ya zaten..

Güzel kadın ise sorgular... Geçmişindeki 'reddedilme-terkedilme' travmasının etkisiyle, haddinden fazla sorgular hatta çoğu zaman.. Reddedilme korkusu mu, travması mı, kompleks mi; siz koyun adını..

Çirkin kadın özgüveni nasıl tirajik bir mevzuysa, güzel kadın kompleksi de bir o kadar sinir bozucudur aslında.. Klodya şifır gözleri vardır, elmacık kemiğini dert eder... Pamela Anderson memeleri vardır, ucuna-berisine laf eder... Bilen bilir; laf etmenin ötesinde ciddi anlamda 'komplekse' kayar bu yakınmalar.. Karikatürdeki gibi '2 tane çakası' gelir insanın; ama nafile tabi...

Önemli not:  Güzel kadın ve 'motor!'un farklı şeyler olduğunu unutmayalım. Sexapaliteden değil, saf/duru güzellikten bahsediyorum.. 

Not2: Her iğrençlikte popo için birbirini paralayacak açlıkta binlerce aç(yahut doymak bilmeyen) erkek bulunabilir; güvenin bana.. 

Not3: 'Güzellik' anlayışı, sıklıkla görecelidir.

Not4: Şişman kadın = 'bööğğk' değildir asla.. Öküz sevmiyor(iç ses: bööğğk!), hepsi o... Nice 'şöyle etli butlu olsun' erkeği tanıdım şu hayatta; aklınızın bir kenarında olsun ;)

22 Ekim 2011 Cumartesi

Sürtük

Ayırt etmek kolay, öyle değil mi?



Ne çok varlar hayatımızda....

Aksi(hem hanım hanımcık, hem ÖZGÜVENLİ) kadınlar da çıkıyor arada; biliyorum-tanıyorum.. O yüzden tereddütsüz yazabiliyorum bunları..

Suratına söylediğini düşünsene 'sen busun' diye; vikvikyle yer bitirir mazallah seni....

Bir de 'sürtük gibi algılanma' endişesini, psycoya bağlamış memleketim kadınları var ki; aman aman... Orjinalinden beterdirler... -Ki asıl küfür etmek istediklerim de bu 'psyco bakışlarıyla erkeğine hayatı zindan eden' memeliler aslında..

21 Ekim 2011 Cuma

Barbie Bebek

Yakın zaman önce bir haber sitesinde okumuştum: Eğer Barbie gerçekten yaşasaymış, vücut ölçüleri 97–72 82 cm olacakmış.. mış mış...

Peeh!... Misafir evlerinde(bizim ev hemen hiç kız çocuk görmemişti malesef) boşuna eteğini kaldırıp bakmışız kaşla göz arası her fırsatta...



72-82 ne be? Afedersiniz g.tsüz kadın mı olur allasen?? Benimki bile yakındır ona; dur hatta üşenmeyip ölçeyim..

............

!!

96 mı??

Ehe :S

Okumadınız siz bu satırları.. Rüya görüyorsunuz şuan..... Yok öyle bir şey; gayet daş bir poposu var Öküz'ün.. Rüyadasınız.... Uyuyorsunuz... Huzurlusunuz.. Çimenler, yeşiller falan... şşşşşşşş........ pış pış pış pış....

İç ses: koca g.tlüymüşüm lan :S

17 Ekim 2011 Pazartesi

Öküz'ün Nü Denemeleri [4] (+18)

Vakti zamanında yaptığım bir çekimden bir kaç nü denemesi daha... Nasıl; adam olur mu Öküz'den??





Öküz'ün Nü Macerası, Bölüm 3: 
http://okuzunondegideni.blogspot.com/2011/07/okuzun-nu-maceras-3-18.html
Öküz'ün Nü Macerası, Bölüm 1,5:
http://okuzunondegideni.blogspot.com/2010/05/okuzun-nu-maceras-bolum-15.html
Öküz'ün Nü Macerası, Bölüm 1:
http://okuzunondegideni.blogspot.com/2010/01/okuzun-nu-maceras-bolum-1.html

Müüüü: http://okuzunondegideni.blogspot.com/2011/03/muuuuu.html

15 Ekim 2011 Cumartesi

Lazım Onlar!

Atmayın arkadaşım; atmayın! Lazım onlar!
Ne anlar şu gadın milleti otu b.ku çöpe atmaktan, çözemedim gitti!

Her eskiyi de değil ama bak.. Dolapta 40bin kullanılmayan çulu çaputu olsun zat-ı şahanelerinin, onları görmez; pipiligilin 3 çift eski çorabı/eşyası battıkça batar gözüne..



Atılacakmış! B.k atılacak afedersin; nereye atıyorsun?? !
Gerekirse ayrı ev tutarım o senin çöp dediğin kıymetlilerim için, yine de attırmam..

Lazım onlar yahu! :S

İçi boşmuş.. kullanılmıyormuş.. çöpmüş.. kalabalık ediyormuş... De git! Hasta mısın be kadın? Çocukluk albümüm o benim! Bebe fotoğraflarım vardı içinde vakti zamanında; 30 küsur senedir yanı başımda! Seni atarım camdan, yine attırmam!

O kadar!

10 Ekim 2011 Pazartesi

Hööhh!! (bayıltıcı sprey!)

Yorumsuz.. (ilanda yazanları okuyun mutlaka)
İç ses: ahlak, ticaret, para, insan olmak, yasalar........ !! nooluyor lan?? :S

8 Ekim 2011 Cumartesi

Dangalak

Çayını bıraktı asistan... Varlığının farkında dahi değilmiş gibi, bön bön suratıma bakıp konuşmaya devam etti...

Ne varmış ki? Takılmamalıymışım böyle ince detaylara.. 'Her seferinde her seferinde!'ymiş.. Neyseymiş.. İş konuşalımmış.. Göreviymiş de bak zaten...

Ulan dangalak(afedersin).. Borcun olduğu için değil, insan olduğun için 'teşekkür edeceksin'.. ( İç ses: 'insan olduğu için' mi demeliydim yoksa? :S )

Ve evet, 'her seferinde!' edeceksin o teşekkürü!
Ağzı yıpranacak dingilibostanın... Uzaylı prens ya aq!

Giydiği Prada'larla karakteri/duruşu değişenleri, 'kibir' bulamacını kasesiyle yiyenleri yazmıştım vakti zaman önce.. Kusamamışım nefretimi.. Yetmemiş.. Yetmeyecek de gibi.. :S

5 Ekim 2011 Çarşamba

Morgan Freeman Kadıköy'de (??!!)

Morgan Freeman(nam-ı diğer: 'red') Gadıköy'e gelmiş lan :S
Bayaa baya bizim Süreyya Sineması(şimdi Süreyya Operası oldu malum)'ndaymış; Öküzland'e 2-3km mesafe...

İlk gençlik oralarda geçti lan benim. Bizim köye gelmiş resmen :)

Düşünsenize yorgun argın Bahariye yokuşunu tırmanırken, karşıdan/yanınızdan Morgan Freeman'ın geçtiğini :)

http://www.hurriyet.com.tr/magazin/magazinhatti/18901166.asp

1 Ekim 2011 Cumartesi

Şorrrrrrrrr!!!

Arkadaşlar çok rica ediyorum şu tuvaletlere "şorrrrrrrrrr!!!" diye işemeyiniz... Hele hele misafir evinde, zinhar! ( salondan duydum lan :S )

Daha mı güçlü hissediyorsunuz, maksimum ses çıkartarak pipisi/g.tü büyük izlenimi mi yaratmaya çalışıyorsunuz, yahut "hiieeeeeeyyt lan duysun herkes beni; işiyorum!" gibi bir şey mi bu, anlamıyorum derdinizi :S

3cm-5cm berisinde daş var bak; o kadar mı zor orayı hizalamak? Susturucu takacağım vallahi bir taraflarınıza!