11 Şubat 2010 Perşembe

Kafam Karıştı [2]

Şöyle geriye dönüp baktığımda çokça istenildiğimi/teklif aldığımı(aaah gençlik yılları; şimdi nerdeeeee), ama söz konusu bu öküz severlerin pek çoğunun, sıradan yahut çirkin kategorisinde yer aldığını görüyorum(hepsi öyle değil elbette!)....

Şimdi "bu iyi bir şey mi?", kafam karıştı....
Yani, kimilerine kimse yaklaşmaz malum... bana yaklaşılıyor çok şükür.. Ama yaklaşanların ancak %10'u-15'i bel altı mevzuların ötesinde de ilgimi çekebiliyor(öküz'ün arızaları ayrı bir mevzu.. o kısmı görmeyin şimdilik). Üstelik, "Vuuuu!" kategorisine koyduklarım göz ucuyla dahi bakmazken(güzel = manken değildir.. öküz güzelliğinin %90'ını gözler şekillendirir.. çarpıtmayınız)...

Şimdi...... "Asıl istediklerim kafalarını dahi çevirmezken, 100 tane sıradan/çirkin kızın iştahla asılması iyi bir şey mi?" bunu merak ediyorum.

Öyle ki.... ilgisini çeken hanımlar sıklıkla hayalet muamelesi yapardı Öküz'e.. ("dı" diyorum, zira çok uzun zamandır ilgimi kimse çekmedi.. bknz: asosyal hayat/iş manyaklığı. +büyüyoruz; kimi ilgi çeken şartlar gelişiyor)..

Yani.. düşünsenize.. odadan içeri biri giriyor.. Öküz, içeri giren kapıcı ismail de olsa, kedi de olsa kafasını çevirip bir bakar; hareket eden, değişik/yeni bir şey var malum.. Yok da yok!.... Hanfendi göz ucuyla dahi olsa bakmıyor Öküz'e... Yokum sanki... hiç tepki yok yahu(şaka gibi)..

Aklıma tonla şey geliyor... ama hiç biri için "budur" diyemiyorum..

- Yalnızca standardın ilgisini çektiğime göre, sandığımdan daha çirkinim..
- Hakikaten ismimin hakkını verip, gönderilen işaretleri/pasları anlamıyorum.
- Potansiyel iyi "eş/koca" imajın var.... kafeslenmeye çalışılıyorsun..
- "Kolay" erkek tabelasıyla dolaşıyorsun(ki hiç sanmıyorum); o yüzden zoru başaramayanlar seni çerez yapmak için şanslarını deniyor..
- Çok koptun Öküz dünyadan... toparlan, sirkelen ve dön artık sahalara... normal insanlar gibi görünüp/hareket etmediğin için uzaylı muamelesi görüyorsundur belki de..
- Olduğundan farklı insanları istiyorsun; yahut olduğun gibi görünmüyorsun..
- Yahut, başka başka hinlikler var işin içinde.....

Konu iş yahut bel altı bir şeylerse, o kolay:) 300 "donumda sallarım" diyen kadını ben donumda sallarım ;)

Amma..... 30 Yaşıma geldim(iç ses: daha kaç sene 30'unda kalmayı planlıyorsun, pis yalancı), hala çözemedim şu duygusal anlamdaki kadın-erkek iletişimini...

Pufffffff... hiç de çalışmaz ki kafam böyle bizans oyunlarında...

4 yorum:

Özgür dedi ki...

Yapmayın arkadaş oyun moyun.
Nedir bu ya. Ömür üç gün zaten iki gününü oyunlarla entrikalarla geçiriyorlar, geriye kalan bir günde hastalıkla geçiyor zaten.

Bir kişi de çıksın ben ikili ilişkilerde tek bir hesap yapmıyorum, aklımdaki tek şey aşkım oluyor desin.

Yazık ediyoruz kendimize valla.

Bu söz bu post üstünden tüm entrikacılara gitsin. :))

özgün dedi ki...

Cevap veriyorum : aslında öküz falan değilsin kendine de itiraf edemediğin kadar hassas ve düşüncelisin bu yüzden öküz maskesi takıyosun iç dünyan ile çizdiğin dünya çakıştığı için ilişki kuramıyosun.Kendini böyle oyalayıp duruyosun.


İmza: ailenizin psikoloğu

Adsız dedi ki...

ilk bara girdiğinde, kadınla gözgöze gelmeye çalışırsan avcı olduğun belli olur.kadın biraz bazen ulaşılmaz erkek de ister.hafif gizemli, cool dediğimiz. :)

Talisman dedi ki...

Ciddi çok yakışıklı mısın?
Merak ettim.
Yani neden güzel kızlar bana bakmalıydı, bakmadı diye düşünüyorsun onu merak ettim?