22 Şubat 2010 Pazartesi

Hem Kör, Hem Salak Öküz

Geçen gün üniversiteden eski bir arkadaşı misafir ettim evde.. Çok severim misafiri.. Bulaşık yıkadım, toz aldım, akan musluğu tamir ettim.. yüzü suyu hürmetine elektirikli süpürge dahi çalıştırdım...

Hiç gelmemişti evime.. dahası, pek dialoğumuz yoktur; hiç baş başa da kalmamıştık. Şükür ki ne onun aklındaydı yaramazlık yapmak, ne de benim.. Güzel güzel çayımızı içtik; eskileri yad ettik(fesat okurlar iğneyi k.çlarında hisetmiştir umarım)..

Anlatmışımdır Öküz'ün az biraz kör olduğunu; kendisine olan ilgiyi kolay kolay anlamadığını(kafasına kafasına vurmak lazım)..

Bir kez daha teyid ettim bunu o gece.

7-8 ay kadar önce kulağıma çalınır gibi olmuştu; da, aslı yoktur diye üzerinde durmamıştım o zaman. Meğer üniversite dönemlerimin vucutça en daşşş hanımı, 6 ay peşimden koşmuş; ve tüm o süre boyunca, gözümün içine baka baka 40.000 şaklabanlık yapmış kendini gösterebilmek için.

Şaşkın gözlerle "nasıl farketmezsin?" diyordu arkadaşım. "6 ay gölgen gibi takip etmiştik seni(öğrenci kızlar grup halinde hareket eder malum; grubun diğer elamanları da hain planın gönüllü yardımcılarıymış). sen nereye, biz oraya. Her ders arka sırandaydık. Sen x'le beraber olmaya başlayıncaya dek, yapmadığımız kalmadı anlaman için.. yuh be Öküz, cidden farketmemiş olamazsın!.. "

Şimdiiiiiiii... Dur Öküz... sakin!!....

Farkettim desem ayrı bir rezillik; farketmedim desem ayrı..
Uzun süre aptal aptal da bakmamalıyım suratına.. Gülsem mi, ağlasam mı???? puffff....

Bakmayın kıvırdığıma; biliyorum elbet gerçeği... "ruhum duymadı!".. en ufak bir şey dahi anlamadım..(ki güya ön sezilerim pek isabetli çalışır diğer mevzularda).

Gel de çık şimdi işin içinden.. Cidden bir insanın gözleri hem fıldır fıldır olup, hem de bu denli kör olabilir mi?

Yok yahu! Ben kör mör değilim. Vallahi bakıyorum kadınlara. Tamam, karşılık verilirse sıklıkla utanıp kaçırırım bakışlarımı(iç ses: sıklıklaymış! hadi ordan. istisnasız!)... da... ismime yaraşır biçimde olmasa da, bakarım yani öyle güzel göz/meme/popo falan gördüm mü.... Burnum da hassastır hem; ten kokusunu 2 metreden alır mübarek. E daha ne?

"Çok mu safım?" diyeceğim, gülecek fesat okurlar... Yahut, "Anladım da, aklım başkasında olduğu için anlamazdan mı geldim/işime mi gelmedi" vs diye sorguluyorum kendimi... yok da yok.. enteresan vücut hatlarından başka ona karşı en ufak data tutmamış zihin.

"Zaten güzel değildi" ile yırtmaya çalışıyor korumacı bilinçaltı. Ama... Durur mu diğer iç sesler: Bir ses, "çirkindi be" derken.. diğeri "oyyyy .... öyle memmmeye can kurban" diyor..

Offffff.... Ne olurdu sanki, gelip adam gibi derdini anlatsaydın be kadın! Hazır tav olmuşu/pişmişi varken.. bakar mıydım x'e... (evet, o yaşlarda beklentiler biraz farklıydı; ne var!? alla alla..)

Abe yapılır mı bu şimdi bana. Seneler sonra.. iş işten geçeli 10-15 yıl olmuşken üstelik.. Niye ya!! Niye ya!! (iç ses: yahu öyle böyle değildi be.. memeler ayrı füze, popo ayrı.. hakikaten çok acayip birşeydi.. şlıp şlıp..)

Gülme pis okur! gülme!! Gitmiş gül gibi hanım da farkında değiliz(ne zaman geldi, ne zaman gitti... o hoooooo... dünyadan haberi yok ki Öküz'ün!.. çapkınlık yapacakmış bir de.. pehhh ... neyine senin çapkınlık!)




Ah kadınlar... ne olurdu şu ilginizi/niyetinizi bodoslama gösterseniz? Herkes çakal değil ki.. anlamıyor işte benim gibi salaklar.. bu olasılığı neden göz önüne bulundurmuyorsunuz?

benzer bir yazım:
http://okuzunondegideni.blogspot.com/2009/03/daha-basit-ve-net-cumleler-lutfen.html

14 yorum:

fesat dedi ki...

anaaaamm..bişi ...bi iğne batttı neticeme..(bknz ikinci paragraf)..

isim yazamayaım bakalım tahmin edebilecekmisin en fesat okurun kim:)

Not: allaım bu adam ve bu adamın kadınlarla münasebeti...:))

Dalgaları Aşmak dedi ki...

:)))))))))

Aslısın dedi ki...

Ben de fesatım ama keşke sen de azıcık fesat olsan yahu.

Adsız dedi ki...

ben yaptımda ne oldu?
olmuyorsa olmuyor öküzcüm.
kim bilir belki de evliydin şimdi.haha!

özgün dedi ki...

Kız salakmış o kadar hoşlanmış ama anlatamamış kimbilebilir ne kadar çabaladığını?
dıdısının dıdısı ikinci ağızdan dinliyorsun sana gelen kızın da salak olduğunu varsayarsak ohoo..

diyeceğim o ki kadının hası isterse alır alacağını.

Not: yavaştan kendimi haydar dümene benzetiyorum :P

ESRİK dedi ki...

Kadınlar erkeği hem tavlayıp hem de tavlanmış gibi davranmayı çok iyi becerir. O yüzden açıkça derdini söylemez.

Aslında erkekler hiç tavlamaz, hep tavlanır da farkına varmaz:))

boni dedi ki...

1.bence fotoğraf çok iyi uymuş
2.bu kurdur cilveleşmedir valla bende anlamıyorum ya.hayır romantik şeylerden de hoşlanırım ama bana yapılınca beynim kavramıyor,o yüzden bence de daha basit ve net cümleler...

Nesobaby dedi ki...

Zaten sadece vücut taşmış üzülmeye deymez :P

Nesobaby dedi ki...

Tabi Deymez diye yazılmaz değmez :)))

Adsız dedi ki...

ahhhh öküzcüm ahh dudu yüzlüm..
niye kendine bunu yapıyosun bebeyim??
ağzınız yerine gözünüzü açın artık!!!
dese nolcaktıki ''göynüm sana meyl etti az yanaşsan yamacıma'' diye?
üniwersite dönemlerinde açıkça hoşlandığımızı belli etsek hawalara girip bi kıymetlenirsiniz.aslında kendiniz gelmiş olsanız şahane bi ilişki yaşanabilir ancak kız geldiği için nedense sonu olmayan ilişki boyutuna gelir...3 5 gün takıl sonra yallah..aslında ben nedameti daha çok beğeniyorum!!! (oooofff offff)
yine sıkışıp kalıyoruz türkiyenin kadın erkek ilişkilerindeki bağnazlığına!!(ne yazıkki)
hala geç kalmış sayılmazsın.inan bana önceden senden hoşlanmışsa (sinyalleri ustaca görmemiş olmana rağmen) şimdi farkında olduğunu bilcei için çok daha rahatlamış olucaktır.(ki buda enfes bi ilişki için yeterli malzemedir)
ben bi şansını dene derim??
(benimde neticede ince bir sızı oluşmadı diil)
=)

Oyuncak Tren dedi ki...

Bu yazıyı okudum da rahatladım valla. Tek "öküzzzz" ben değilmişim :)

Öküzün Önde Gideni dedi ki...

pek teşekkür ederim :))

"estafrullah tek öküz sen olur musun" diyeceğim; yanlış anlaşılacak:P...

şunu diyorum: insanlar küçücük dünyalarında kendilerini başkalarından çok çok farklı sanıyor ya... asıl buna gülüyorum ben..

ben yorum arsızıyım.. daha daha yaz:)

Oyuncak Tren dedi ki...

Öküz sıçtın işgünümün verimliliğine e, to-do-list'e de.... :)

Öküzün Önde Gideni dedi ki...

vuuu! onur duydum:))

değmiştir ama; hiç bok atma.. pek şahsına münhasır bir şeydir öküzcan;)

teşekkür ediyorum efenim..