19 Kasım 2009 Perşembe

Hain El Duşları


Günümün önemli bir kısmını, banyo aksesuarlarını kurcalamak amacıyla gittiğim Koçtaş - Bauhaus vb yapı marketlerde geçirdim bugün (bauhouse değilmiş.. tıpkı pratiker olmadığı gibi.. neremle okuduysam vakti zamanında??)..

Birbirinden marifetli tonla zımbırtı icat etmişler görmeyeli.. Gezdim, dolaştım, gördüm ki; şu "multi fonksiyon&yaratıcı tasarım" mevzuları biraz kontrolden çıkmış gibi sevgili okurlar.. acil müdahale gerekiyor!

Tamam kabul... göz biraz fesat... Ama haksızmıyım yahu... şu karşılaştığım duruma bir bakın..

Yukarıda gördüğünüz bir "el duşu".. Dişi bir tasarımcı tarafından yaratıldığı su götürmez bir ürün.. (25 cm gibi boy, 4cm gibi kalınlık.. bir de yeşil tırtıklar eklemiş adiler.. kaymağı olsun diye)

Raflar arasında görür görmez "aha xxx gibi" dedi iç sesim(-ki iç sesim sıklıkla terbiyelidir).

Benzer işlevli bir kaç farklı modeli daha vardı söz konusu ürünün. Ve ne enteresandır ki diğer tüm reyonlar bomboş iken, o reyonun önü, 25'inden 65'ine vıyıl vıyıl kadın kaynıyordu. (fotoğrafı nasıl çektiğimi ne siz sorun, ne ben söyleyeyim).

İşin daha eğlenceli kısmı; fal taşı gibi açılan gözleri ve kulaklarına ulaşmaya çalışan ağzıyla "aaa! bak bunlar güzelmiş. bunu alalım.. evet.. evet!!" diyen bir kadına kocasının verdiği olumsuz ve bir hayli heves kırıcı tepkiydi:)

Söylene söylene uzaklaştı o reyondan..

Düşündüm... "ben olsam ne yapardım??" diye..

Bir el duşunu kıskanmak??

E.. evet... ne var yani! Kulağa komik gelebilir.. Ama... Karımın da benim gördüğüm şeyi görme olasılığı pek yüksek... Ve kendi paramla ne diye karıma alernatif mutluluk edevatı satın alacakmışım yahu??

Öküzüm biliyorum.... Ama çok da fesat değilim, öyle değil mi?

** Önemli **
Fotoğrafa baktıkça salyalarının kontrolden çıktığını hisseden hanımlara not: Şehir efsanesi de olabilir bilemiyorum; ama el duşuyla masturbasyon yapmak isterken vajinasında ciddi(ve hayati) yırtıklar oluşturan bir kadının haberini okumuştum yakın zaman önce.. tazyikli su, dar alan/kaçacak yer çok sınırlı/.... demedi demeyin... gül gibi eşlerini el duşlarıyla aldatanların sonu böyledir işte! :P

iç ses: bir el atmak lazım şu mevzuya... banyo aksesuarlarının bir denetleme kurumu olsun... bir standart getirilsin... yahut medem öyle, biz de meme şeklinde "kese" isteyelim mesela!

Bir enteresan not daha: Daha henüz beynim "rakip edevat/multi functional el duşları"ndaki trajikomik durumla meşgulken, raflar arasında popoma değen bir musluğa verdiğim tepki de, ayrıca görülmeye değerdi sanıyorum:)

20 yorum:

PisPatria dedi ki...

sevgili öküz, ejakülasyon yorumlarında kadınların orgazm sorunsalına değinsek fena olmaz özeti de çıkmıştı. birden sinsi bir gülümseme belirdi yüzümde nedense...ejakülasyon sonrasında kadını iten erkek fıskiye ile itina ile boynuzlanır diyesim geldi.

Öküzün Önde Gideni dedi ki...

Bel altı şeyler yazmayacaktım güya bir süre(kısa bir mola)..

Bu konu hesapta yoktu açıkçası. orgazm sorunsalı daha sonra umarım(çok yakında)..

hıh:) işte o gülümsemeden çok gördüm ben bugün.. kimisi alenen takınmıştı, kimisi olanca gücüyle bastırmaya çalışıyordu surattaki o ifadeyi..

hain el duşları... kim derdi ki, gün gelecek sırtımızdan bıçaklayacaklar bizi..

ejakülasyon sonrasının b.kunu çıkartmış erkek her bir şeye mübahtır; o hususta şüphe yok..

- de... olayı genelle yayıp, herkesi aynı kefeye koymayın mümkünse.. o süreci gayet makul öküzlükte atlatan, partnerine değer veren, önemseyen, hatta aşık olan erkekler de var şu dünyada..

Aslısın dedi ki...

Ya var ya hayatımda el duşlarına bu açıdan bakmak aklıma gelmemişti ama sağol yani sayende aklıma neler gelecek artık :) Ne safmışım dedim kendi kendime.

Bu arada ben en çok şu kocaman tepsi gibi çok su verenler var ya onları seviyorum.

Bu açıdan bakınca onları sevmemem lazım gelecek. Ben ne yapacağım bu duş başı sorunsalı ile şimdi haa?

Öküzün Önde Gideni dedi ki...

Ne yani; o vibratör kılıklı el duşlarını görüp de bu yazdıklarımı aklından geçirmeyen cidden var mı? (eski tip olanlardan/koca kafalılardan falan bahsetmiyorum. fotoğrafa dikatli bakın lütfen. baya bayaa "o" yahu...)

"Meğersem kadın milleti pamuk helva tadında melek.. Ben, fesatların önde gideni, iğrenç-sapık bir adammışım" gibi oldu biraz::)

Karışmam vallahi ben... dileyen istediği şeyi sevsin tabi; ne haddime..

Ama.. mümkünse meme şekil ve kıvamına sahip keseler de üretilsin istiyoruz... dikkate alsın lütfen tasarımcılar.

Zira o el duşlarını yaratan tasarımcının da suratında yukarıda bahsedilen "pis gülümsemeden" olduğuna eminim..

hadiiii.. yapmayın.. bi sapık/fesat ben değilim; öyle değil mi?

Adsız dedi ki...

sana yemin ediyorum daha yazıyı okumadan resim dikkatimi çekti
''o ne lan öle ç.k gibi'' dedim yazıyı okudukça daha bi keyiflendim=))
senin o bahsettiğin alenen gülenlerden olurdum heralde yakından görsem=))
ben hiç tutamıyorum kendimi öle durumlarda.ankaradada metrodan merdiwenle çıkarken karşı apartmanın en tepesinde ışıklı ışıklı böle kocaman ''erotik shop'' yazıyodu hep oraya takılırdı gözüm gülerdim geçen yine çıkıyoruz bi arkadaşla o merdiwenden,gözüm takıldı ne dese beğenirsin
''kapandı orası kapandı''
demekki neymiş sadece biz fesat diiliz rahat ol=))
eline sağlık...

Aslısın dedi ki...

arkadaşlarım sağolsun, bana hep fesatsın sen, yuh her şeyi başka yerinden anlıyorsun derler ama valla duş başına öyle bakmıyormuşum ya.
Ona özel bir şey, melek olduğumdan değil :)

PisPatria dedi ki...

ne tuhaf milletiz be kadınlar partnerlerini fıskiyeyle, erkekler damacana ile aldatadursun insanın sadakate olan inancı resmen derinden sarsılıyor be (:

Nesobaby dedi ki...

Aslı'ya hak veriyorum benim de hiç aklıma gelmez. Algıda seçicilik olmasın seninki? :)) İlgisini çekmeyenin algısı da seçmiyor işteee

Öküzün Önde Gideni dedi ki...

Aslı: "Çok şey mi kaçırıyorsun?" hiç bir fikrim yok.. Ama ben dahi, kadın milletinin normal el duşu ve tazyikli su ile neler yapabildiğini az buçuk duymuştum:)

Nar: Tazyikli suyla yapılan zamazingo, sadakatsizliğe mi giriyor?

Kabul.. erkeğin gururlanacağı yahut suratına gülümseme takacak bir mevzu değil..

Ama sadakatsizlik?

Sanmıyoum yahu; o kadar da dokunulmaz/net şekil sınırları olan/ucuz birşey olmasa gerek bu sadakat meledi.

Nesobaby: Ne diye ilgimi çeksin yahu benim:)

Valla hiç kusuruma bakmayın.. "bu tip el duşlarını" görüp de, aklından yukarıda bahsettiğim mevzu geçmeyecek bir insan evladı olabileceğini sanmıyorum.

("İlgisini çekmeyenin algısı da seçmiyor".... ilgisini çekmemek ne demek? bu da ayrı bir sohbet konusu mesela.. neden bir kadının ilgisini çekmesinki? sebep ne?)

PisPatria dedi ki...

yani şimdi düşünüyorum da; sevgilim damacana ile havlet olsun... inlesin, zevkten dört köşe olsun... valla sindiremem, acaip hazımsızlaşıveririm bu durum karşısında... e bi de tiksinebilirim artı soğurum da kesin. bensiz havlet oluyor resmen adam. muhtemelen damacana "ben de orgazm olmak istiyorum yeter ulans, boşaldın döndün dötü uyudun peeh" demeyeceği için onu seçmiştir şeklinde ezik cümlelerim olsun istemem ve zaten ha damacana ha su ha fıskiye...

sakate gelince; az aldatma, yarım aldatma, tam aldatma, ucundan azcık, kıyısından köşesinden birazcık aldatma şeklinde seçenekleri olmayacağı gibi damacana ile havlet olan erkek de sadakate pok bulaştırmıştır diye düşünebilirim.

bilmiyorum daha iyi aktarabilirdim düşüncelerimdeki özü ama sahiden depresifim bugün ve açılımlara uzağım.

Öküzün Önde Gideni dedi ki...

Damacana marjinal bir örnek oldu ama.

Demem şu ki: "aldatma dediğiniz şey de, tıpkı namus gibi şekil şartlarıyla sınırlanabilecek bir mevzu değil" bence.

Zira, "nice 'eşimden başkasını gözüm görmez ki' diyen insan evladının, mevzu çenesine ve gözüne vurmuş kişilere kurban olması gerektğine" inanıyorum.

PisPatria dedi ki...

aldatma, namus, sadakat, aşk vd. bu konuların asırlar süren tartışmalara rağmen "kişiye göre değişecek olduğu" ve "sonuca ulaşmayacağı bilinci"yle bu aşamadan sonra sessiz olmam gerekir diye düşünüyorum.

ayrıca talebin konusunda, bi bak istersen küçük bir eklenti yaptım sanki.

Nesobaby dedi ki...

valla bir daha baktım bana daha çok mikrofon gibi geldi. İlgimi çekmiyor demek ki ihtiyaç duymuyorum :P ayy zorlada insanın algısını değiştiremezsin öküzcüm. yazıyı ilk gördüğümde de hiç bu konuya bağlayacağını düşünememiştim. herhalde başından komik bir olay geçti diye düşündüm banyo aksesuarı bakarken. Lütfen sen fesat olma ben sarışın aptal olmaya razıyım ;)

Aslısın dedi ki...

Vibratörü olmayanlar duşa bu gözle bakıyor belki de hahahaha :))
yani ihtiyaçtan :)

Talisman dedi ki...

Su açıkken mi kullanılıyor bu?
Bana korkunç geldi.

Öküzün Önde Gideni dedi ki...

bu soru bana değildi herhalde:)

ben ne bileyim yahu:)

şekil itibaryle tam bir "o".. artık; sulu mu, susuz mu kullanacağınıza da siz karar verin..

ben bilmem.. öküzüm ben....

penelope dedi ki...

fesaaatt...:)))))ne alaka ..insanın aklına iş getiriyosunuz sonrada ...bak ya..bişi yaparsam artık suçlusu sensin ..fikir babası olarak:))))))

Öküzün Önde Gideni dedi ki...

pufff.... 2 gün sonra gazetelerde "tazyikli su ve el duşuyla vajinasını yırtan kadın" haberleri okumam umarım...

vicdan azabı çetirmeyin bana:)

aynı fotoğrafa bakıp, bir ben görüyorsam "o" olayı... fesatmışım hakikaten:)

teşekkür ederim penelope... bunu yorum yazmıştan saymıyorum.. yine yine paylaş fikirlerini..

pekiovakit dedi ki...

Öküz, bak gene elim iş tutmaz oldu, takıldım ekrana(göz oynaşta haliyle:))
Az biraz daha okuyayım yorumda yapmaya başlayacağım. Ama bi tanıdık geldi yazdıkların, severim ben net adamları/insanları, basit yaşayıp olduğu gibi görenleri/ hareket edenleri.

Öküzün Önde Gideni dedi ki...

@Pekiovakit: Görmemişim cevabını; affola Pekiovakit :/
Tenk yu çok much..