28 Şubat 2012 Salı

Hayat Dersleri [6]: Kadın ve Erkekten Kanka Manka Olmaaaaz..

Ahanda ispatı:


Sever gadın milleti şımartılmayı, 7x24 ilgi görmeyi veya 'ben hayatta çaktırmam; o açılsın' oyununu.. Kanka dedikleri şeyin temelinde de tam olarak bunlar vardır yavrucum..

Yani neymiş: Etrafı erkek kankalarıyla dolu bir kadına meyletti mi gönül, hani o 'vay pezz.. şaapıp bırakmış kızı' dedikleri tipler var ya; ya onlardan olacaksın, yahut koşar adım uzaklaşacaksın... Ortası saçlara, göz pınarlarına, akıl sağlığına zarar..

Bir de 'pipili kankalarıma arıza çıkartırsan, kapı orada!', yahut 'tercih yapmak zorunda bırakma, zira onları seçerim/onlar en kötü vakitlerimde yanımdaydı bikbikbikbik' cileri vardır ki; o yukarıda bahsettiğim 2. yol külliyen haramdır böylesine.. Uygulanacak her türlü 'hardcore' detay, +1 bonus kazandıracaktır er kişiye..

9 yorum:

Adsız dedi ki...

kanka kanunlari madde 136
bir kanka, bir kadini yoldas olarak kullanma hakkina sahiptir.

cunku bir hatunun nelerden hoslandigin ilgisini nelerin cekebilecegini en iyi baska bir hatun bilir ve bu bilen hatun bize en iyi yoldas olur sayesinde ayartilmayacak hatun kalmaz.

Öküzün Önde Gideni dedi ki...

@Bayney: Bir kadını yatağa atmak için başka bir kadının yönlendirmesine ihtiyaç duyan erkeğe erkek mi denir allasen.. Kendimizi kandırmayıp, yakaladığımız Meriç'leri 'öpelim!' bence....

Unknown dedi ki...

nasıl yani senin hiç kız arkadaşın (kanka manasında) yok mu??

xCoach Incompréhensible dedi ki...

gay mısın öküzz?? :D

xCoach Incompréhensible dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Yasemin Kokulu Bir Hayat dedi ki...

erkekten kanka ayağı ne ayağı bılemıyorum ole yani :)
ben hala gecen günkü sac olayındayım dört arkadasıma soyledım hala bulamadık nedenini,bu arada mimledim sizi yapmıosunuz ama alıskanlık olmus sizi mimlemeyince sucluluk hissediyorum sevgiler saygılar :)

Anne Günlüğü dedi ki...

Daha iyi bir kanıt sunulamazdı. Yalnız birşey dikkat çekiyor. Kızlar ağızlarını yaya yaya "yeeesss" derken erkekler direkt "NO" yu yapıştırıyor ki en komik kısmı da bu

esra dedi ki...

Herkes beğensin herkes ilgi göstersin, egom biraz daha şişsin... Çoğunlukla kadın erkek kanka ilişkisini kadın açısından samımıyetsız buluyorum...

Öküzün Önde Gideni dedi ki...

'Her iki taraf için de' bence...