3 Aralık 2011 Cumartesi

Konser Dedikoduları

Madonna'nın malum haberi bir yerlerden tınlamıştır eminim kulağınıza... Temmuz'da yeniden Türkiye'de olacakmışmış 'pop'un yaramaz kraliçesi..

Bakın 'yeniden'in altını çiziyor, kalın kalın borderlıyorum...  10 Defa gelmez bu garı ayağımıza...  'İlk konserine gitmeme gafletine düşmüş Öküz misali dongozlar' için, asla kaçırılmaması gereken 2. bir şans bu; kıymet bilmek lazım ( iç ses: bakalım bu konseri nasıl bir bahaneyle kaçıracaksın pis öküz! bon jovi'ye gitmedin lan; kelimeler kifayetsiz kalıyor senin kıroluğunu anlatmaya!! )

Hiç unutmam... Europe niyetiyle aldığım ilk albümüm 'Samantha Fox'tan sonra( bknz hikayesi ), 2. 'kasedim' zat-ı şahanelerinin 'You can dance' albümüydü... 20-25 sene önce (iç ses: höh!!).. Göztepe benzincinin köşesindeydi kasetçi.. Albümü raftan indirişim dahi aklımda; o denli mühim bir anıdır Öküzland'de..



(o değil de;  yılların alışkanlığıyla 'save image as' yapıp[ bknz hikayesi ] rastladığım bir iki fotoğrafını kaydetmiştim geçenlerde bilgisayara.. baya baya terminator olmuş kadın :S)



Bir de yeni haber... Uzun yıllardır beklediğimiz bir haber.. Kutlu olsun, mutlu olsun... Red Hot Chilli Papers 13 Eylül'de (2012 elbette) İstanbul'daymış...

Ahanda bakınız detaylar: http://www.hurriyet.com.tr/kultur-sanat/haber/19378656.asp

6 yorum:

Unknown dedi ki...

Bon Jovi cidden kaçmazdı cidden süper bir konserdi hatta izlediklerimden en iyisiydi tabi bunda zat-ı şahanesinin aşk etkisi vardı o ayrı:))
madonna konserinden ise işin ilginç yanı akılda kalan öncesinde sahne alan selami şahin'in ösledimm denen şarkısı..hala o konserden söz edilince önce bu gelir aklımıza:) güler misin ağlar mısın bir dönemdi:)
Yannikaçtı bende de hastane günlerimize denk geldi..
Red Hot Chili Peppers ve madonna kaçmaz umarım bu sene..seni birinin zorlaması lazım anlaşıldı:)

Mia Wallace dedi ki...

ah ah bu iki konser haberi de beni çook mutlu ettii!!!

Kıreyzi Görl dedi ki...

Eğer Şanlıurfalı arkadaşım İbrahim şu satırları okumuş olsaydı 'Madonna ne la?' diye sorardı. Sonra ben tıpkı dün akşam vafılın ne olduğunu sorduğunda onu vafıl yemeye götürdüğüm gibi Madonna konserine de götürürdüm. Sonra İbrahim bana tıpkı onu vafıl yemeye götürdüğümde yaptığı gibi küfür ederdi.

lady dedi ki...

madonnaya davet edersen asla hayır demem ;)

Öküzün Önde Gideni dedi ki...

@Lady: Konser çıkışında evine kahve içmeye davet edersen, muhtemelen ben de 'hayır' demem :P

Öküzün Önde Gideni dedi ki...

@Sakazen: 'görmemiş bon joviye gitmiş, tutmuş koparmış'(yok, olmadı bu :S) :P

3 defa canlı metallica izledi bu gözler.. daha ötesi yok; olamaz..

@Mia: Yep yep... Kaçırmamak lazım ;)

@Kıreyzi: 'i see dead people' diyorsun yani yine :) eyvah eyvah..