23 Eylül 2011 Cuma

Hayat Dersleri [3] (+18)

- Sınırları geniiiiş, ultra iştahlı, doyumsuz kadın == çirkin yahut dombili kadındır.. (hani duyarız 'abi ayşecan şöye şöyle yapmış' yahut 'mehmetcanlar 10 kişi dalmışlar, 'yok mu daha!' demiş vs.. malesef dostlar.. işin içerisinde 'başka' faktörler yoksa, hiiiiç klodya şifır hayali kurmayın boşuna)

- Naif/güzel kadın ise, üzgünüm ama 'haftada 1 ok' dir sıklıkla..


Ne kadar testesteron == O kadar erkeksi fizik/erkeksi tavırlar(hani 'g.tüm gibi' diyoruz ya; aynen ondan).. O kadar kıl/tüy.. Ve melaesef, o kadar 'iştah/azgınlık'..

Ne kadar düşük testesteron, yüksek östrojen == O kadar naif, anaç, kadınsı bünye.. O kadar büyüleyici bakışlar, tüysüz vücutlar, ipeksi saçlar, ince bel... Ve malesef o kadar, 'off senin de aklın fikrin hep orada öküz!' :/

Üzgünüm gençler; gerçekler acıdır bazen ;)

Not 1: 'Çirkin kadın == azgındır' gibi bir genellemeye gitmemeniz lazım.. Hiç öyle bir şey yok.. Hem kel, hem fodul kadınlarla dolu memleketim sokakları..

Not 2: İstisnalar elbette çıkacak; ama %99.9 ihtimalle size denk gelmeyecektir :P (kaldı ki, o çıkan istisnaların da çok önemli bir bölümünde başka motivasyon araçları söz konusudur/zengin-yakışıklı/kör kütük aşık olunan adamı elinde tutma çabası gibi)


Hayat Dersleri [1] (+18): http://okuzunondegideni.blogspot.com/2010/10/hayat-dersleri-1-18.html

Hayat Dersleri [2] (+18): http://okuzunondegideni.blogspot.com/2011/05/hayat-dersleri-2-18.html

10 yorum:

melankoli dedi ki...

çirkin kadın azgındır genellemesi yapmamak lazımsa, her naif güzel kadının düşük testesterona sahip olmadığı genellemeside yapılmamalı diye not düşülmeli :) istisna alanına giren bir kadına en kısa sürede ulaşmanı dilerim ;)

Öküzün Önde Gideni dedi ki...

@Çiğdem: Var tabi 'çeşitli derecelerde' istisnalar.. Da... İşte kaide sıklıkla bozulmuyor; onu diyorum zaten ben de....

Femme Fatale dedi ki...

bir erkek olarak sana düşen depresif meleğim:) o güzel ama haftada bir isteyen kadını günde 1 bilemedin 2 ye terfi ettirmek. eğer uyum iyiyse insanın seviştikçe sevişesi gelir. Hala senin hatun haftada bir diyorsa eğer üzgünüm ama aranızda cinsel sogukluk var demektir:))

Femme Fatale dedi ki...

bi de dedikodu yapıcam azıcık gtalka geliyorum beni kapıda karşıla:))

melankoli dedi ki...

içten bir "amin" diyeceksin sanmıştım :))

Öküzün Önde Gideni dedi ki...

@FemmemFatalem: İşi bilen nasıl belli ediyor kendini :)

@Çiğdem: Hem naif, hem de mevzuda iyi anlaştığım biri var belki; yok mu dedim ben? ;)

Adsız dedi ki...

peki.

melankoli dedi ki...

:))) iyi bakalım öyle diyorsan doğrudur.

Rebecca dedi ki...

Bence de aslında ego tatminiyle normal tatminlik arasında bağ var. Egon ne kadar tatmin ediliyorsa o kadar doyuyorsun o yönden de. Güzellikle alakası da burda bence. Yani yine şımartan erkek, kadını aç bırakan erkek.

hamsi dedi ki...

tespitin dogru okuz,malesef ikisi bi arada zor bulunuyor:) makyajim bozuluyor dikkat et diyen guzeller guzelinede rastladim ben is ustundeyken :))) dizlerimin bagini cozen cirkinede....en iyisi iki tiplemeyi ikna edip grup yapmak:)))
bak o zaman neler oluyor o gece:))))