5 Eylül 2011 Pazartesi

En Makbul FuckBuddy

Yazmıştım.. Israrla ve altını kalın kalın çizerek yinelemek istiyorum..

Ne iri memelisi, ne güzel kalçalısı, ne sarışını, ne de esmeri..
En güzel / en makbul fuckbuddy, aksiyonun ardından "sen yat yat, kalkma.. ben kapıyı kapatıp giderim.. haftaya yine aynı gün, aynı saatte; öyle değil mi?" diyendir..

Vıdı vıdı yok.. zorlama muhabbet yok.. "acilen şefkat/ilgi göstermeliyim, yoksa kötü hisseder kendini" teranesi yok.. evlerden ırak o ultra "gerginlikler" yok... misssss....

14 yorum:

melankoli dedi ki...

e adı üstünde "fuck buddy" :))

çitlembik dedi ki...

mantığıma aykırı şeyler bu şeyler öküzüm bitanem.

Unknown dedi ki...

biri acilen şefkat beklemiş belli ki için daralmış sanki:)

lady dedi ki...

Vidi vidi,zorlama muhabbet istemem,sonrasinda kalksin gitsin diyosun da olamiyo mu bi turlu anlamiyor ki lady?! O kadar anlatiyosun bize, bilir kisi bildik seni biz e hani?! Kac kurtul su her kimse ilgi bekleyen(ler)!

tackleberry dedi ki...

süpersin dostum :D:D:D

penelope dedi ki...

noldu size ya...

bu ne testesteron manyaklığıdır muhterem...hadi erkekler sana muhteşemsin birader diyip erkekler hamamı muhabbeti yapıyor..ya kadınlar helal öküz aferin öküz doğrusun öküz diyen o kadar çok yorum görüyorum ki senın bu fuckbudy muhabbetinde..

pek çok yazını okuyunca bu sen değilsin demek gelıyor içimden ..nedir bu kadınlara fuckbuddy muamelesi ve ismi..onlara yaptığın uygulama bildiğin visiteli o.... muamelsi ..fuckbuddy diyince daha mı modern oluyor..hani yani çaydanlık dersin köylü olur da kettle dersin pek modern olur bu mudur..ya bi yürü git öküz ,iyice sektir haline geitrdin olayı sen..sana en büyük ceza umarım çok aşık olursun ve aşık olduğun o kız sana "sen yat yat ,haftaya aynı saatte tamammı " der.ve sen gitmesin bele uyusun diye düşündüğünde "oooo hiç çekemem bu zırlak muhabbetti "desin..umarım bunu yaşarsın..fuck budy olan sen olduğunda yaz bakalım ne yazıyorsun....amin...
alkışlayan imrenen herkese...hey gidi sizi kültür erezyonuna uğramış ,iki sokup çıkarmakla libido değerlerini korumuş ,mekanize olmuş robocoplar sizi...........peehh

penelope dedi ki...

sektir değil ayrıca ,sektör..klavye coşup küfretmiş olabilir...

melankoli dedi ki...

penelope haddim olmayarak ve öküz izninle bir yorumda bulunmak istiyorum, şimdi şurada yorum yapmışım hafif üstüme alındım ama ayrıca yorum yapan herkesin gerçekten ne manada yorum yaptığına dikkat etmek lazım, fuckbudy durumuna gelince sadece erkek tarafından bakmamak doğru olacaktır, bunları bir bayanda yaşayıp anlatıyor olabilir (ki anlatan var), burada bir tecavüz sonrası anlatılmadı dikkat edersen, neden insanları oldukları gibi kabul etmiyorsunuz, çok şey konuşulunur anlatılınır bu mevzuda ama mekanın sahibi biz değiliz ;)sanada saygım sonsuz ama tepkin eleştirine uymadı penelope

Öküzün Önde Gideni dedi ki...

@Çiğdem: Pratikte öyle çok da 'e adı üstünde zaten' olmuyor işte; onu anlatmaya çalışıyorum yazıda da..

@Çitlembik: Herşeyi silbaştan anlattırmayın şimdi bana.. Kimse bu tip ilişkileri(en azından 'tecrübe eden pek çok kişi) laylaylom, ohh sabahlar olmasın, ona da çakayım-buna da bakışıyla yaşamıyor..

Gönül elbette 'düzenli' ve 'daha içi dolu' şeyler yaşamak istiyor.... Ama... Aması var işte... Önceki fuckbuddy yazılarımı okuyun; üşeniyorum şimdi :S

@Sakazen: Fuckbuddy kalıbının içerisindeki şevkat dilenciliğini/açlığını görebilmiş olman pek enteresan... Taktir etti Öküz..

@Lady: Sana ayrıca yazdım; yazacağım.. Attırma kafana şu.... şu..... şu masadaki cd'leri!...

@Tackleberry: Süper mi? Hmm... Tartışılır... To be a fuckbuddy guru == övünülecek değil; utanılacak birşey gibime geliyor daha çok.. 'Keşke 20 tane fuckbuddy olacağına(iç ses: çüşş), 1 tane düzenli ve hepsinden önemlisi BUDUR!! ilişkim olsaydı' gibi bir şey :S

Çok meme = güzel; orası muhakkak. Ama bu formulden yola çıkarak, mutlak huzura kolay kolay yaklaşamazsın..

Öküzün Önde Gideni dedi ki...

@DiğerYorumcu: Kültür erozyonu... 2 sokup çıkartmak...

Ben ki öküzlerin olduğu kadar mülayimlerinde önde gideniyimdir; ona rağmen, şöyle şeyler okudukça, yazanın kafasını gözünü kırasım geliyor içten içe..

1) Sen hangi testesteronla konuşuyorsun?
Damarlarında benim/benim gibilerin 10'da belki 100'de biri testesteron dolanırken, nasıl bir cehalet yahut bencillike empati yapmaya çalışıyorsun?

Her şeyin en temelinde/bilimsel düzlemde pek çok şeyin açıklaması budur: Testesteron... Ceplerinden testesteron akana kıll ayı-öküz-sapık-sex manyağı-agresif/kavgacı pe.evng deriz... testesteron fakirine, asexuel-firijit vs...

Kimse sizin bakışınızla hayvan mayvan değil... Şartlar eşit değil çünkü..

Ben nasıl 'anne olma güdünüzü' anlamıyor(baba olmayı elbette istiyorum; ama çocuk illa benden olacak/olmazsa olmaz diye bir beklentim de yok açıkçası), ama 'abey ne yapalım, onların da hormonları böyle çalışıyor' diye saygı duyuyorsam.. siz de afedersiniz z.ke-z.ke duyacaksınız o saygıyı..

Duymadın mı? Paşa keyfiniz bilir.. 35'lik kedili kadınlar kervanına katılırsınız; kimsenin de umuru olmaz.

2) Kimsenin bu yaşananlara vurpatlasın çal oynasın, ooohhh sabahlar olmasın, gelene çakayım-gidene çakayım diye baktığı yok.. Fuckbuddy'lik bir aczi paylaşmaktır... An itibariyle adam gibi/doğru dürüst ilişkisi olmayan zavallı bekarların, kaçış-aldanma-kendini kandırma-günü idare etme yoludur.. Öyle ya da böyle, bünyelerini 'mecbur' hissedenlerin; 'bunu bu şekilde yaşamazsan daha kötü şeyler olacak' diyenlerin yoludur..

3) Karizmatik diye, parası var diye, yakışıklı diye, havalı diye, dövmesi var diye, iyi dans ediyor diyre önüne gelen hayvanla yatıp, aşık oluyor... Hemen akabide ve her seferinde tekmeyi yiyip, kıç üstü oturuyorsunuz diye; olaydan bihaber başkalarına b.k atmayınız.. Doğru insanlara aşık olunuz..

4) Fuckbuddyliği tercih eden erkeği el üstünde tutmanız lazım.... Zira o erkek, 'sex için aldatmayan/yalan söylemeyen-inanmadan kimsenin kanına girmeyen erkektir'... 3gr et uğruna kimsenin kalbini yaralamaya vicdanı elvermeyen erkektir..

[Görece]Aç olmayan erkektir.. Deli danalar gibi, tüm ahlaki değerlerini bir tarafa bırakıp, önüne gelene saldırmayan/sulanmayan erkektir...

Kendimden biliyorum: fuckbuddy'lerim olmasaydı, hiç şüphem yok ki, çooook daha fazla yaralı kalp bırakırdım ardımda..

3gr et için, kimseyi kandırmaya ne ihtiyaç duyuyorum.. ne vicdanım elveriyor..

----

Olayın çok başka boyutları da var aslına bakarsan.. xx adetten daha az kadınla yatmış bir erkeği, ilk başta topa tutacak olanlar siz kadınlar mı olur sence? yoksa biz erkekler mi?

gibi gibi. bu farklı boyutları tek tek yazarsam, sabahı buluruz..

----

Ve evet... mutlu ol diye söylüyorum... Aşık olduğum kadından, gaaayet de güzel 'e biz fuck-hug buddyiz... ne o öyle garı gibi aşık mı oldun hemen?'i duymuş biriyim(ki bu tavırın, benim benzer durumlarla karşılaştığımda gösterdiğim tavırla uzaktan yakından ilgisi yok)... Ona rağmen savunuyorum bunları..

Unknown dedi ki...

öküzümm bu formattaki yazılarını ne maksatla ve hangi duygularla yazdığını önceki yazılardan bilememek mümkün değil..yorum olarak yazdıklarını üstüne yorum yapılmaz aslında ama bir tek şey söylemek istedim tutamadım çenemi yine idare et...

bu anlatılanların hiç biri tek taraflı yapılan aksiyonlar değil malum..ve niyet en başından belli..sonrasındaki duygu-şevkat her ne dersen artık onun yoğunlaşmasına hacet yok..bünyen kaldırmıyorsa hiç o işlere girmeyeceksin kadın..bu bu kadar basit..kimsenin kimseyi zorladığı yok neticede...

ben de yılın bilirkişisi kıvamında oldum birazcık ama anlatılan o kadar açık ki biraz daha dikkatli okumak gerek belki belki de biraz bu yazıların background'unu anlamak gerek..

özgün dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Adsız dedi ki...

aynen sana katılıyorum:)) geleneklerimizi ve feodaliteyi bir yere bırakıp fuck buddylere merhaba diyelim...hey merhaba:))

Öküzün Önde Gideni dedi ki...

@AttractiveAdam: Yanlış anlamışsın ama; ben farklı bir şey söylemeye çalıştım yazıda(söyleyememişim belli ki:S)..

Gelenek, feodalite, merhaba falan... Sıklıkla, o yazdığının tam tersini söylerim hatta..