4 Nisan 2011 Pazartesi

Evliyim, Ama Tek Eşli Değilim(??) [updated]

Evli bir erkeğin, 'aç olduğu/doymadığı varsayımıyla' başka başka kadınlarla sex yapmasını 'bir derece' anlarım(doğru okuyun yazdıklarımı.. anlarım, onaylarım manasına gelmiyor!).. Hatta bir adım öteye gider, "hanımı 40 kilo aldık, oldu sana 110 kilo" yahut "abey ayda 1'e düştü bizim periyod, nereye yapmıyorsun?" a sonuna kadar hak verir, ayakta alkışlar, "boynuzlayın arkadaşım; elinizden geleni ardınıza koymayın"ı dahi derim..

Ben yapar mıyım emin değilim(samimiyetle, yapmayacağımı tahmin ediyorum); ama xx bir hastalık yahut özel bir kısıt yüzünden(hamilelik, vajinimus, allah korusun felç falan) başkalarıyla sex yapmayı da "bir derece" anlarım.. En azından "vay hayvan herif!" diyemem şahsen...


Ama ve lakin, 2 hususu ısrarla almıyor şu küçük aklım.. Mide ekşimesi mi desem, kendini bilmezlik mi?.... Buruluyor işte bir taraflar...

Birincisi: gönül/kalp dolu iken, yahut en azından kağıt üzerinde birine o anlamda sorumluk taşıyorken, başka başka kadınlarla gönül ilişkileri kurmak/aşık olmak vs... (bu hususta fena iğneleyici bir yazı geliyor; savulun gacılar!)

Bir kadının gönlüne 2 kişi görece de olsa sığabilir; ama bir erkeğinkine, asla..

İkincisi: "tabi yapacağım ya..aam! erkek adamım ben; hakkım bu benim!!" bakışı....

Tamam erkek hayvandır, ayıdır, hanzodur falan ama.... Bu da biraz fazla sanki be... Fotoğraf fazla çirkinleşiyor; yahut, "yakışmaz" gibi geliyor erkek adama..

Az önce okudum.. Erman Toroğlu demiş; "evli, ama tek eşli değilmiş"....
Dobralık mı, dürüstlük mü, yoksa başka bir şey mi emin olamadım.. Emin olduğum tek bir şey var; "o yukarıda bahsettiğim marjinal sebepler(dombili hatçe) söz konusu olmadığı varsayımıyla(hatta, öyle olsa dahi belki), birazcık/azıcık da olsa utanması lazım sanki erkek adamın..

Yapar, yapmaz onu bilemem.. Sebepleri vardır, ihtiyacı vardır, arsızdır, ahlak anlayışı ali'den-ayşe'den farklıdır, şudur budur... Ama en en azından, "biraz utanır"... İtiraf da edebilir hatta; ama pancar suratla, kan ter içinde, utana sıkıla........ "öyle gardeş! ne var yani? herkes yapıyor!" tarzında değil...

Hele hele bir de bu durumu milyonların önünde itiraf et; küçük düşür kadınını.... Hıyyyyyyyyy...... Yok be anam.. Ben ki öküzlerin önde gideniyim; benim bile fena halde midem bulandı...

Var böyle insanlar biliyorum, duyuyorum, görüyorum.. Ama gacı kısmının yüreğine su da serpeyim yeri gelmişken; aksi insanlar da var şu hayatta... 3-5 erkek toplanıp; biralar-rakılar-"naber ya..aam!"lar" eşliğinde edilen "eşimi aldattım" itirafını ayıplayan-'abi yanlış yapmışsın-yakışmamış sana' diyen erkekler de var...

Var olmasına var da; sizin baktığınız yönde mi?? Sanmıyorum....

Haber: http://www.sabah.com.tr/SabahSpor/Spor/2011/04/04/erman-toroglu-tek-esli-degilim
Not: Edepsiz/hadsiz yorumlar paylaşmamanızı rica ediyorum..

**** EK Not: D.tünüzden okumayın yazdıklarımı.. "Hadi yaptın, bari utan!" demek == "yap tabi" anlamına gelmiyor.. Tam tersini söylüyor hatta; da, anlayana/anlamak isteyene tabi.... ****

22 yorum:

Aslısın dedi ki...

İnsan tek eşli değil ama insan kendisini kontrol edebilen ve muhakeme yeteneği olan bir canlı olduğu için en azından söz verdiği sürece tek eşli olmaya devam etmelidir. Naçizane yorumum.

Öküzün Önde Gideni dedi ki...

@Aslım: Farklı bir şey demiyor ki Öküz :S

"Hadi yaptın; bari utan!" == "yapınız/ediniz" gibi mi algılanıyor??

Leah dedi ki...

resmen çok eşliliği savunmuşsun öküz. teesüf ettim.

:p

Öküzün Önde Gideni dedi ki...

@Leah: Yazdım cevabını; metnin son paragrafını oku ;)

Tamam iri popo güzeldir güzel olmasına da; yorum kabiliyetleri bu gibi konularda hep canımı sıkmıştır..

Adsız dedi ki...

öptüm lan seni.
xoxo.





gel bi daha öpücem.
xoxo

Lalehan dedi ki...

ne diyebilirim ? yüzyıllardır süregelen ataerkil düzen (evlilik kurumu ve fuhuş) kadını 2.sınıfa iterken, erkeği de böyle baskılara maruz bırakıyor işte. sıkılsın. utansın. utanmasa da rahatça sevişemiyordur. olsun. iyidir.

(bugün aksi miyim ne?)

Öküzün Önde Gideni dedi ki...

@X-Coach: Bilemedim ne diyeceğimi :S
Sevgiler efenim, hürmetler, saygılar :)

@Lalehan: Tırstım :)

Aslısın dedi ki...

Ben de seni olumlama anlaminda dediydim okuzum;)

Öküzün Önde Gideni dedi ki...

@Aslım: "Olumlama" ha?? :)) Bu gece pek yaratıcısınız efenim :P

Aslısın dedi ki...

emen git be dalga geçme. hem sabah oldu:)

Adsız dedi ki...

Süpersin öküzcüm de, neden hamileyken aldatmak okeydir ona anlam veremedim? Sorun ne?

Öküzün Önde Gideni dedi ki...

@Adsız: Aha bak; geniş popolar nasıl belli ediyor kendini :))

Adsız dedi ki...

@öküz, ne alaka?Bilemedin! Popom cokgüzel ama memelerim kücük ...

Öküzün Önde Gideni dedi ki...

@Adsız: Onu diyorum ya işte.. Geniş popo :P

Unknown dedi ki...

hissediyor musun nedir bilemedim ama bazen öyle zamanlarda öyle konular yazıyorsun ki tam yerine oturuyor..'o imzayı attıktan sonra ben seni evdeki en pasaklı halinle,iş stresinle,horlamanla,annene yaptığın bütün nazı bana yapmanla sevmeye devam ediyorsam kabul ediyorsam sen de beni en bakımsız halimle,fazla kilolarımla,hamile kaldığım 9 ay boyunca her nazımla seveceksin arkadaş..sadakatin bahanesi kabul görmez hoş görülmez..senin ihtiyaçlarının aynısı bende de varsa ve ben aldatmıyorsam sen de aldatamazsın o kadar...'demek geliyor içimden ama büyük konuşmamak gerek çiğ süt emmiş biri çıkar bir gün aldatır..bu kadar da yozlaşmış bir hayat yaşar olduk..hiç ummadığın kadınlardan-erkeklerden neler duyar olduk..

Öküzün Önde Gideni dedi ki...

@Sakazen:
1- Öküz, "kı.ımın kenarı" demesinin ötesinde pasaklı gezmez kolay kolay..
2- Stres herkes de var.. Vik vik eden b.k yesin, otursun oturduğu yere..
3- Öküz horlamaz.. Yattığı şekilde uyanır..
4- Nazın allahı garı kısmında olur sıklıkla..

Hiç kimsenin haddi aşacak boyutta "kendini koyvermeye" hakkı yoktur bir ilişkide.. 45kg ile kadını aldıysak özelimize, çocuk da doğursa-50 yaşına da gelse, olsun olsun 55-58kg'a tahammül edilir.. Ötesi şımarıklıktır, ben yaptım olduculuktur, paspallıktır, hadsizliktir; ve her durumda aldatılmayı hak eder bence..

Ben filinta gibi duracağım; kadın olacak dombili hatçe(klasik memleketim kadını).... Ve ne kadar rahatsız olduğumu bile bile zayıflamayacak / umursamayacak... Yahut yahut, bünyemin her gün veya en olmadı 2 günde bir istediğini/ihtiyaç duyduğunu bile bile ayda 1, o da lütfederek sevişecek benimle.... off off... zevkle boynuzlarım öyle zat-ı şahanelerini(bünyem kaldırır kaldırmaz; bilmem... [muhtemelen kaldırmaz.. en azından uzzuuunca bir süre] ama kesinlikle hakeder bunu bence)..

Öküz'ün yahut x bir erkeğin ihtiyaçlarının aynısı sizde yok! Sokun artık şunu kafanıza... Olsa, sizin de aha böyle bıyıklarınız/sakalınız olur; sesiniz kalınlaşırdı.. Testesteron.. Mesele orada; kimsenin günahı yok.. Asla asla bir erkeğin cinsel ihtiyacı(tamamen fiziksel bir durum; asla şımarıklık değil!) bir kadınınkiyle "bir" yahut "aynı" olmaz..

Söyletmeyin Öküz'ü gece gece..

lady dedi ki...

çok güzel sinirleniyosun :)
:*

Öküzün Önde Gideni dedi ki...

@Lady: Güzel sinirlenirim :)

Unknown dedi ki...

güzel olmasına güzel sinirlenmişsin de öküzcüm gereksiz yere fazla kişiselleştirmişsin yorumumu..sana istinaden değildi ki yazdıklarım..

''Hiç kimsenin haddi aşacak boyutta "kendini koyvermeye" hakkı yoktur bir ilişkide.'' demişsin ya aynı cümlenin farklı anlatımını yapmıştım sadece..

İhtiyaçlar konusunda testesteronun ardına gizlenmiş bir erkek mantığı aldatmayı kendisine makul kılmaya çalışan,bahaneler üreten bir mantık gibi gelir bana hep...hormonları yarıştırmanın manası yok evet yaradılıştan büyük farklılıklar var kadın ve erkeğin doğasında inkar eden yok zaten..fiziksel,duygusal her şekilde farklıyız...hormonların etkisi zamanlama farkı yaratıyor sadece netice baktığında, kadında da erkekte de aynı ihtiyaçlar yok mu? Var...siz de bunu soksanız kafanıza iyi olacak sanki ne dersin...

sözün özü ne diyorum ben biliyor musun aldatma konusunun erkeği kadını yok..aldatılan olmaz hiç kimse umarım..kimin başına ne geleceğinin garantisi de yok..çünkü aldatmak için bahaneler çok..

tekrar yazıyım yine yanlış anlaşılmasın burada kişilerin şahsına münhasır yorum yok..farkındaysan hala kadın ve erkek diyerek devam ediyorum..
sen, ben değil..

Öküzün Önde Gideni dedi ki...

@Sakazen: Samimiyetten/gevreklikten yazdım öyle, deli :S

Anne Günlüğü dedi ki...

Bu işin komik bir tarafı da var daha doğrusu artık kara mizah olacak bir taraf.Bu da şu; "O" erkekler eşlerini/ sevgililerini aldatıyor; aldatıyor da kiminle? Başka kadınlarla. Peki o kadınların hepsi bir şekilde "bekar" mı? Tabi ki değil. Özetle ne kadar erkek aldatıyorsa eşini/sevgilisini bir o kadar kadın da aldatıyor erkeğini!

Öküzün Önde Gideni dedi ki...

@Günlüklerim: Bu bogun misyonlarından bir de o zaten.. Pip sahiplerinin karikatürize edildiği kadar kötü, kadınların kutsallaştırıldığı kadar iyi olmadığını anlatmaya çalışıyorum belki br yerde :S

iç ses: yoksa öyle yapıyor muyum; fazla mı acele ettim o cümleyi kurmak için :S