9 Nisan 2011 Cumartesi

Monopoly

"Takla atmak(?) için arayabileceğim-çağırmak 'isteyeceğim' gacı/pipiligil yok" dersen, anlarım... Beceriksizsindir, çirkinsindir, kısmetsizsindir, denk gelmiştir o an..... Olur...

Ama "monopoly oynamak için, çay içmek için arayabileceğim-çağırmak 'isteyeceğim' gacı/pipiligil" yok dersen, üzülürüm işte ona bak... Burkulur içeride bir yerler..

"Şükür!" mü? Sanmıyorum....

7 yorum:

Unknown dedi ki...

duygusal öküzüm üzme kendini her iki durum için de aranacak birileri mutlaka vardır herkesin hayatında eğer yoksa dönüp kendisine bakması gerekir insanın bende bir şeyler yolunda değil..bir yerlerde hata yapıyorum ama nerede diye..

Öküzün Önde Gideni dedi ki...

@İtinGötündekiAdam: Şöyynnn :P

@Sakazen: 1) Duygusal muygusal değilim ben.. 2) Ne üzeceğim be; deli.. Ali/ayşe- sen/ben çok mu farklıyız bu fotoğraftan??

Nice "küçük dağları ben yatattım - vur patlasın çal oynasın gamsız hatçe" gördüm, gece yastığına sarılıp hönkür hönkür ağlayan.... Asıl o gamsızlardan/sosyal olduğunu sananlardan kork...

Martaval anlatmasın kimse bana..

Leah dedi ki...

öküzimo biz bloggerları çağır oynarız birlikte monopolysinden tut batağa kadar. dert etme böyle şeyleri caniko. hepimiz bi yerde yalnız insanlarız nihayetinde.

delusional dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Depresif Ayu dedi ki...

sen hiç merak etme öküzüm. monopoly de oynarız, takla da atarız, strip poker de oynarız :))))

Unknown dedi ki...

:))ah be öküzüm ben ne dedim farklı bir şey mi..öyle ben sosyalim geçinen nice yalnızlık kurbanları var kendilerine bir baksınlar dedim herşey insanın kendinde başlar kendinde biter yalan mı..çevrende olanlar da olmayanlar da kendi becerin..

o nedenle içerlerde bir yerin burkulmasına gerek yok..

e bu bakış açısıyla ben bildiğin taş kalpli sen epeyce duygusal kalıyorsun işte:))

Femme Fatale dedi ki...

köüzüm monopolyden başka yapacak daha keyifli şeyler var yahu.