10 Nisan 2011 Pazar

Çok Fena Asabi Öküz; Çoook [7]

Hay ben sizin yapacağınız filmin taaaa....... !!

Zaten tadım yok; "sinemaya gideyim; damardan bir Türk filmi izleyip, bünyeyi şöyle bir sarsayım" dedim.. Demez olaydım!

Bildiğin, "ensest" filmi çıktı aq!
Sonunu beklemeden salondan nasıl bir hışımla fırlayıp, çıktım; ne siz sorun, ne ben söyleyeyim!!..........

"Güzel ve dramatik bir aile filmi" gibi tahmin etmiş; kim bilir böğüre nereden yumruk gelecek diye meraklanıp almıştım bileti..

Anaç anne... İlgili, tertemiz baba.... Sevimli çocuklar...

Bilen bilir; Öküz pek sever çocukları.. Bilhassa kız çocuklarını..
Lakin.... Yazmıştım bir yazımda; bünye huzursuz, endişeli ve bir o kadar da paranoyak.. Malum, haberler bas bas bağırıyor şu gün böyle oldu-bugün böyle oldu diye... Aman fırsatı kaçırmasın kimileri de; bulandırdıkça bulandırıyorlar milletin aklını..

Kime ne faydası olacaksa..... Yaratın kafalarda paranoya-korku imparatorluğu.. Sokağa da çıkartmasın kimse çocuğunu.. Annelerden, annanelerden başkası dokunmasın çocuklara!...

Yahu adam ilgili, efendi-uslu, tertemiz bir şey... Manyak mısınız lan????? !! (bari OÇ. baba profili çizip; çamuru ona atsaydınız!)

Ortalama, yahut ortalamanın rezili de olsa bir babanın aklından geçer mi o tip bir şey?? .. O aklın trilyon kilometre yamacına yaklaşabilir mi yansıtmaya çalıştığınız?? Yahut daha net söyleyeyim; "o şeyi zilyon kilometre mesafeden dahi olsa, aklından geçirecek adamı/kadını" yaşatır mı "ortalama yahut ortalamanın rezili de olsa" bir baba profili??

Nasıl bir manyaksınız siz? İki sapık okudunuz/gördünüz televizyonlarda diye; hangi hakla, nasıl lekelersiniz "baba" fotoğrafını?? Vallahi çok fena küfür edeceğim; zor tutuyorum kendimi!

Kadınlar hariç herkes sapık.. Bir hıncınızı almadığınız babalar kalmıştı; onu da yapın.. Prim yapıyor, şaşırtıyor, ses getiriyor ya... Gittikçe gidin konunun üstüne!

Bak şuraya yazıyorum...
Gün gelir biri kendi kızıma karşı hakkımda o tip bir şeyi aklından geçirir; ve ben bunu bir şekilde sezersem/duyarsam/görürsem..... Aha bak burada; yazdım... Şart olsun keserim onu!... Önce ağzını yüzünü kırar; önünde her ne enstruman varsa ateşle dağlar; kıtır kıtır keserim alimallah!...

Kendi kızımı da mı sevemeyeceğim lan?!!!! Ne diye normal insanların aklına da sokuyorsunuz şu "yanlış anlaşılır mıyım" paranoyasını??!! Töööbeeeee; vallahi delirdim gece gece... Düşünsene, yatırmışsın oğlanı/kızı halının üzerine; mıncıklıyorsun/ısırıyorsun göbeğini.. İleride kapının berisinden çaktırmadan takip ediyor kayınvalide, "yanlış bir şey yapacak mı" diye!

Ben ki mülayimlerin/sakin-sessizlerin önde gideniyim aynı zamanda; vallahi katil olurum... Oracıkta keserim o kayınvalideyi de; artık evde kimi bulursam..

Kızımın/oğlumun ister göbeğini mıncıklarım, ister poposunu öperim lan! Sana ne, pezevenk!

Size inat... Bak bunu da yazıyorum şuraya; eşşek kadar oluncaya kadar ben yıkayacağım çocuğum olursa... Başlatmayın ensestinize de; manyak fantazilerinize de! Sokun g.tünüze o sapkın fikirlerinizi! (afedersiniz:S)

18 yorum:

melankoli dedi ki...

filmlerin ve haberlerin insanlara fikir sunduğunu düşünürüm hep, ama iyi ama kötü, türk filmleri sivrilelim diye gittikçe saçmalıyor, aykırılık saçma boyutta, luzumsuz, amaçsız, ..... hareketler bunlar demek istiyorum :)

Öküzün Önde Gideni dedi ki...

@Çiğdem: Hayır bahsi geçen-lekeledikleri baba profili de nasıl ilgili/temiz bir şey; sorma.

**Yani diyor ki; "ne kadar iyi/ilgili/doğru dürüst görünürse görünsün; gözü üstünden ayırmamak lazım.. ne kadar doğru baba fotoğrafı görürsen gör, asla tam olarak güvenme/inanma"...

Ah ulan.. Ağzını yüzünü kırasım geldi birilerinin!!

melankoli dedi ki...

demek istediğim o, "haaaa baba iyi hatta gereğindende çok iyi örnek bir baba" ordan biri "hayır bak öylede olsa aslında şöyle biri de olabilir" fikri sunuyor, inanma der gibi, bu gerçektende iğrenç bir model olmuş, sanki normalmiş gibi film gözler önüne serince filmin önemi, değeri, çıkarı ne oluyorki anlamıyorum, kır geç cidden, içinden bunların geçmesi çok normal.

Dişilik Bozukluğu dedi ki...

Sakin...derin nefes alıyoruz (içinden say) 1-2-3-4, tutuyoruz 1-2-3-4, veriyoruz 1-2-3-4, verdiğin nefesi tutuyorsun 1-2-3-4.. tekrarla biraz bak nasıl sakinleşiyorsun.. Öküz'ü delirtmeyin beh! hangi film olduğunu da anlamadım ama yemişim filmi sana bişi olmasın:p

FiRSTe dedi ki...

keşke filmin isminide yazsaydın da yanlışlıkla gitmeseydik..
yazdıklarına cok hak verdim ama malesef böyle insanlarda var yeryüzünde.
7 milyar insan, birbirini kesip yiyenler bile var. Böleleri nie olmasın. Gerçi ben bile bi bayan olarak oğlum olursa, istediğim gibi severim, öperim, mıncıklarım.
Akla mantığa sığmayacak şeyler bunlar..

Depresif Ayu dedi ki...

Ah Öküzcüm, film vizyona girmeden önce çok eleştiri almıştı zaten ama sen görmemişsin sanırım kritikleri. Zaten biliyorsun Türk sineması anca insanların duygularını sonuna kadar zorlamak dışında birşey yapmaz. Ben zaten hiç Türk filmi izlemem, kafamı yoramam antin kuntin şeylerle :)

Serhat dedi ki...

haklısın öküz sonuna kadar. ben yorumları görünce filme gitme zahmetine bile girmedim. vallaha bende çocuğum olunca kocaman olana kadar ilgilenirim severim çocukları bende

Bucera dedi ki...

Rahmetli babam evliydim dizlerine oturtur öyle severdi beni, ben de onu sevdiğim kadar hiçbir erkeği sevemedim. O filmi izlemiş olsaydık kalır mıydı acaba o sevmeler huzursuz olur muyduk ele güne karşı ?
Olurduk sanki... katılıyorum sana öküz

Lalehan dedi ki...

her kelimene ve küfürüne katılıyorum.

hatta ben de küfrediyorum: "....!! ...!!! ...!!" oh be.

Femme Fatale dedi ki...

kaybedenler kulubüne gitn mi

Öküzün Önde Gideni dedi ki...

@Çiğdem: Teşekkür ederim değerli paylaşımın için :)

@DişilikBozukluğu: :)))) Öpenzi..

@First'e: Sonraki günlerde "paranoyaklık/çekingenlik katsayımı" arttıracağı kesin... En azından yabancı/tanımadığım çocuklara karşı.. Düşünmemeye/akla getirmemeye/yine olabildiğince eskisi gibi yaşamaya çalışmak lazım... Teşekkür ederim paylaşımın için :))

@Serhat: Çocuk yahu; adı üstünde... Göbeğini de mıncıklayacaksın; poposunu da ısıracaksın... Tenk yu :))

@

@Ayu: Sorma; akıl edemedim işte o "konuya göz gezdirme" mevzusunu..

Ama hakkını da yememek lazım; gaaayet güzel/dramatik örnekler var son yıllarda... Bence en azından..

@Bucera: Ouuuu... Bucera hanımlar da gelmişler :P
Düşünsene, birileri yanlış yorumlar mı çekincesiyle rahmetli babanın vakti zamanında o samimiyetle sevmediğini seni... Kimin ne hakkı var buna?? Mideme kramplar giriyor; mevzuyu deştikçe..

@Lalehan: O hooo... Ben içimden neler dedim; bir duysan :P :))

Tenk yu paylaşım için :)))

@FemmeFatale: Ona da gittim.. Ve korktuğum başıma gelmedi açıkçası.... Tembel looser'ları/bitli marjinalleri anlatıyormuş....

Femme Fatale dedi ki...

tembel looser mı benim işte o

Öküzün Önde Gideni dedi ki...

@FemmemFatalem: Öküz sevmiyor o dediklerini ..... (kıskanıyor da olabilir; bilemiyorum)

A-H dedi ki...

hangi filmmis bu yahu merak ettim

karakedi dedi ki...

bahsi geçen film "atlı karınca"
öküzcüm! filmin bi kabahati yok, insan filme gitmeden bi bakar konusuna değil mi?

bence bu tip konular daha çok işlenmeli; evet konunun sinirleri zıplattığı, mide bulandırdığı konusunda hemfikiriz; bundan mağdur olan kişiler bunu söylemeye cesaret edemiyor; konuşuldukça buna dur deme cesaretini gösterebilirler. bi yakınım kadın sığınma evinde görevli; ve öyle vakalar anlatıyor ki, bu medyaya yansıyanlar buzdağının görünen yüzü! ki bu memleket bi çocuğu taciz eden herifi alkışlayanları da gördü!.. neyse laf kalabalığı yapmıyayım.

Öküzün Önde Gideni dedi ki...

@A-H: Karakedi vermiş cevabını AHcan... Sevgiler ;)

@Karakedi: "Konusuna göz atmamam" bir hataydı; evet..

Lakin "bu tip konuların daha çok işlenmesi"nin, sizin umduğunuz anlamda bir işe yarayacağını sanmıyorum.. Olsa olsa negatif etkisi olur bence... Cezaları 'caydırıcı biçimde' arttırmak, ve toplumdan bu tip ruh hastalarını süpürmek gerekiyor bence; hepsi o....

Adsız dedi ki...

Süpür halının altına süpür

Adsız dedi ki...

Öküz çok hassas meseleler bunlar, bu tarz durumlar malesef oluyor, ama bu herkesi aynı kefeye koymak anlamına gelmiyor.Soruyu tersten sor birde kendine, bu tarz şeylerin var olduğunu bile bile kendi kızını herkese emanet edebilir misin ya da ne bileyim tanıdık bile olsa emanet eder misin ? ya da yabancıların çocuğunu sevmesine izin verir misin ? gibi bir durum söz konusu olduğunda ne yaparsın.Emin ol sen de aynı şekilde davranırsın. Ama bir kötü yüzünden iyi niyetli insanlara da temkinli yaklaşmak haksızlık.