6 Ekim 2016 Perşembe

Bakire

Şimdi maşallah 15'likler biz öküzleri parmağında sallıyor, farkındayım.. Lakin memleketim bitmez tükenmez sorunsallarından bu bekaret zamazingosu hala bir yerlerde konuşuluyor, gelen maillerden az çok biliyorum.

25 Yaş altı için gayet anlaşılabilir bir durumken, bilhassa 30 ve yukarısı için, nasıl derler.... 'freaky' bir algıya sebep olsa da; tartışmayı hemen her zaman 'kime ne yahu, elin kukusu sana mı dert oldu' morartması kazanıyor.

Orası doğru; kime ne, bana ne.. Benim anlamadığım, daha doğrusu içimdeki eziklik, hiç bakire biriyle sevişememiş olmaktan kaynaklanıyor sanıyorum. Sevişememiş olmak da değil hatta, o sahneyi görmemiş olmaktan kaynaklanıyor.

Neticesini gördüm bak; emaneten evime ihtiyaç duyan abimin beride bıraktığı kanlı çarşaflar, ve leke çıkartmak için günlerce kullandığım ilaçlar/böcekler dün gibi aklımda..

Ama ve lakin, sanki matah bir şeymiş gibi hep bir merak, hep bir eziklik.. (Haksız mıyım ama; şu dünyada kaç kişi vardır o sahneyi hiç görmemiş/yaşamamış?)

Regl olan biriyle seks? Yaptım.. Lezzetli miydi? Pek sayılmaz.. E uslanmaz/overdose merakının seni hangi fotoğraflara sokabildiğini de net biliyorsun. O vakit...... Derdin ne yavrum senin? Her kuşu miktin, kaldı leyek... Bu mu yani, pis dingo!

2 yorum:

xCoach Incomprehensible dedi ki...

Bakire bir kadınla sevişmeyi arzu etmemek nasıl bir his? tarzında bir soru belirirse kafanda, Kraliçe'n burada bekliyor olacak :)

Erkeklik halleri yavrucum, merak merak merak :))

xo

Anne Günlüğü dedi ki...

30 yaş üstü freaky mi?? Neden ki? Bu konuyu da bir ara yazmalısın bence