30 Mayıs 2014 Cuma

Timsah, Kadin & Moda Fotografi

Şu fotoğrafı çeken, çekilmesine vesile olan, dergisinde yayınlayan, yazıyı okuduktan sonra 'ama çanta da iyiymiş bu arada' diyen.......

Ne diyeyim ki ben sizlere(!)... Yüzsüzlükte çığır açıyor gibisiniz :S

Kadınların da böyle bir iki yüzlülüğü var mirim.. Hani derler ya parayı buluncaya kadar kominist, kocayı buluncaya kadar feminist vs diye; o misal... Bakmayın öyle öğğkk kürk giymeyin, timsah çanta mı oy iğrençsiniz vikviklerine; yeterince çok parası olan hemen her kadın sever, giyer bu meledleri(çook para diyorum dostum, çooook)..

Ve hep derim; biz erkeklerden farklı olarak, kadın milletinin her durumda geçerli sebebi/bahanesi vardır yediği naneler için..


6 yorum:

Menen dedi ki...

Sonuna kadar haklı olmasını istediğim ama genelleme yapıp eksiklerinin olduğunu düşündüğüm bi öküz :)) Şöyleki bu kadınlara o olanakları sunan beyleride unutmuyor yak bi sigara diyorum azizim !!

yazmasam delirirdim dedi ki...

Ablam düğününde kiziiiim kocayi bulana kadar feministim ben, dedi. Aklima o geldi.

Ve abicim çok haklısın!

josephine k. dedi ki...

kocayı bulduktan ve parayı bulduktan sonra da çizgisinde yaşam biçiminde en ufak değişiklikler yapmayan insanları çok takdir ediyorum :) lakin erkeklerin yediği her boka kılıf bulmak konusunda kadınlarla yarışabilecek kadar kendilerini geliştirdiklerini görmemek, onlara haksızlık olur.

Öküzün Önde Gideni dedi ki...

@Menen: 'Kadınlara o olanakları sunan beyler' .... Elbette; mevzu hayvanlara kıymet vermekten çok, çanta/moda zamazingosunu önemsememekten ile geliyor.. Lakin; yine de ittirme/zorlama bir bağlantı olmuş gibi geldi bana..

Tenk yu; yazmıştan saymıyorum hadi bunu..

@Maya: Haksız olduğum bir konu gördün mü sen? :P

@Josephine: 'Erkeklerrrr şöyle, erkeklerr böyle' diye ahkam kesemem.. Lakin kendimi ve yakın çevremi gözlemlediğim vakit, bu söylediğin şeye ancak gülerim müsadenle.. Aksine, yediğimiz poklara kılıf bulamamak/rezil etmekle meşhuruz biz :S

Super Bekar Anne dedi ki...

Ucak sallanincaya kadar da ateist..

Öküzün Önde Gideni dedi ki...

@BekarAnne: Bir de öyle bir şey vardı, öyle değil mi :))
Çok gülüyorum memleketim atesitlerine ben..