23 Ocak 2013 Çarşamba

'Bayan' Değil, 'Kadın'mış!

Bir de bu çıktı bak; memleketim tatlı su enteli bütün modern gacılarının ağzında sakız: 'Bayan' değil, 'Kadın'mış!

Bilinçaltında dahi olsa, kadına(bilhassa tanımadığı/yabancı kadına) özenle yaklaşılması gerektiğini bir şekilde öğrenmiş/inanmış memleketim erkeklerinde tabi kabahat; ne ezilip büzülüyorsun, desene 'şşş... lo gadın!! bi bak hele!!' diye...

Söylenme hiç, sen de oğlum kabahat...

Adam Anadolu'nun bağrından kopup gelmiş; yol bilmez, yordam bilmez; zaten çekingen-endişeli... 'Baayan şu adresi tarif eder misin' dedi mi kabahatli(bir de böyle 'siz'le başlayıp 'sen'le biten cümleler vardır bak; unutmazsam, yazarım onu da)... Yahut 'bayan kuaförü aranıyor' diye personel ilanı ver; olmaz.... 'kadın kuaförü' diyecekmişsin...

'Kadın' demekten utanmamalıymışız.. Bayan değil, kız değil, kadınmışmış...

Ah memleketim 'başına/çenesine vurmuş' tatlı su entelleri... Tek bir şey söyleyeceğim size; bi sex yapın da rahatayın ben anam; bir sex yapın da siz de rahatlayın, biz de rahatlayalım be anam!

[Yazıp da yayınlamadıklarımdan]

10 yorum:

çitlembik dedi ki...

Allah seni zurna etsin inşallah :) bu ne be, yorum yapcam sekiz dakikadır servis yoğun diye uyarı alıyorum, bi bana yorum bırakan yok. Herkes sende maşallah! :) ne diyecektim. hah allah seni zurna etsin iyi ki döndün. ben bu güzel tespitlerini özlemişim senin. daha bol daha çok daha yoğun tam gaz devam.

Öküzün Önde Gideni dedi ki...

@Çitlembik: ''Allah seni zurna etsin, iyi ki döndün'' :S :)

Öpenzi Çitlembikyus ;)

Aslısın dedi ki...

evde karısını döver ama kadın demeye utanır, senin o zombiler:) öküzüm cansın.

Lalehan dedi ki...

bu sefer tespitin ıskalıyor gerçeği öküz.

memleketteki bastırılmış cinselliğin, bir dolu skimtrak tabunun direkt bir sonucu olan eğreti "bayan" lafına karşı olan bizlere seks yapın rahatlayın diyorsun da, asıl bu kelimeyi benimseyenlere, benimsetenlere seks yapın diyemiyorsun öyle mi?

Öküzün Önde Gideni dedi ki...

@Aslısan: Sen de Panterlalehan gibi ''bağcının'' peşindesin Aslıcım.. Yanlış yere bakıyorsunuz fotoğrafta..

@PanterLalehan: Sapla samanı birbirine karıştırıyorsunuz bence..

''Bayan'' kelimesinin kökü/kullanım amacı o yazıda bahsettiğim çekingenlik ve/veya özendir.. ''Çamurlu ayakkabılarımla evinizi kirletmeyeyim'' gibi..

Dersen ki, Aslısan'nın basettiği hödüklerin kullandığı 'bayan' ifadesi göze daha çok batıyor; ha bak onun sebeplerini tartışırız..

Yahut dersen ki, 'biz zaten elin garibanı bu ifadeyi kullandığında kıl olmuyoruz; derdimiz başkasıyla'; buna da eyvallah..

Sormazlar mı adama ''sen üzüm mü yemek istiyorsunuz, yoksa bağcıyla mı derdin'' diye?

O 5 harflik kelimeyle değil sizin(bizim) derdiniz; ''bastırılmış cinsel dürtüler''in sonuçlarıyla....

Ha ben ne yapıyorum tanımadığım bir memeligile bir şey söylemem gerektiğinde? Az biraz dikkat etmeye çalışırım bilirsiniz; 'hanımefendi' demeye özen göstersem de, ağız alışkanlığı-doğaçlama 'bayan' da çıkabilir ağzımdan..

Bu biraz özen, biraz hödük eller/dolma parmaklarla narin kırçiçeiğini bozmadan/ezmeden taşımaya çalışmak gibi bir bakış :S (Biraz endişe, biraz saygı, biraz kompleks belki; herneyse... )

Ve olur da günün birinde 'bayan değil, kadın!!' vikvikine muhattap olursam; o 'git seviş de bir rahatla be anam!'ı huşuu içinde, zevkle hönküreceğim suratına ;)

Lalehan dedi ki...

üstüme alınmam gereken bir yanıt göremedim ben. tartışma açmak istersen ne yapman gerektiğini biliyorsun. sanırım başarılar dilemeliyim.

Adsız dedi ki...

bi bitmediniz arkadaş sikine koyiyim.
ister kibar ol, ister dağ ayısı ol, ister kır menekşesi ol, o beni bağlamaz.
beni bağlayan şey o kibarlığı ya da kabalığı nasıl yaptığındır.
sen benim cinsiyetimin adını söyleyemeyerek kibarlık yaptığını sanıyorsan, benim cinsiyetimin adının utanılması gereken bir şey olduğunu refere ediyor olursun.
pipilerinizden bile daha minik olan beyinleriniz için tekrar söyleyelim:
bizim cinsiyet ismimiz kaba ya da utanılması gereken bir isim değil ki,kibarlık yapmak için onu söylememezlik yapıyorsunuz.
kokuşmuş bilinçaltınızın bok kokan bahaneleri ta buradan bile mide bulandırıyor.

Öküzün Önde Gideni dedi ki...

@Adsız: Hahh işte; tam da bunu diyordum ben de..

İlgili SON yorum cevabım:
Şöyle güçlü kuvvetli sevgililer diliyorum çenesine vurmuş, gölgesiyle kavga eden memleketim panterlerine..

Adsız dedi ki...
Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.
Adsız dedi ki...
Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.