20 Ağustos 2011 Cumartesi

Yabani Öküz & Telefon Muhabetleri

Sevmiyorum telefonla konuşmayı.... Günlük rutinler hadi bir derece de, teenage kızlar gibi 2 saat "yoktan konuşmaya" mümkünü yok tahammül edemiyorum...

Garı kısımı ise tam tersi elbette.... Yapışır o telefon kulağa... Hemen yanımda iki saate yakın kesintisiz konuşulduğunu, "izi çıkmış mıdır?" diye dönüp dönüp baktığımı bilirim; o derece.. E garılar sever de, muhattabı pipiligil sevmez mi? O da sever tabi; bilhassa, garı kılıklı olanlarımız..

Ortaokul yıllarımda vardı böyle bir arkadaşım. Her gün her gün arar; araması bir yana, açıp telefonu susar(ki asıl tüylerimi diken diken eden nokta tam da burası); ahizeyi kablolarıyla birlikte k.ına sokturtma isteği yaratırdı bünyemde..

- öyle işte.... hmmfff.... [sessizlik].... eee? konuşmuyorsun?
- ee si ne lan? :S sen aradın beni ipne; konuş konuşacaksan!!

Yok olmaz... Her gün her gün birbirini arayıp, "az önce z.ıçtım, şimdi ellerimi yıkıyorum" diye olan olmayan her bir şeylerini anlatan garılar vardır ya... Hıh işte, aynen ondan; onun pipili versiyonundan..


Hadi kadın milleti yapıyor; "ee garıııı" deyip geçiyorum da... Erkek yaptı mı bir sancı giriyor mideme bir sancı giriyor ki, ne siz sorun ne ben söyleyeyim..

Yani demem o ki,
Gacı kısımına: Hadi kendi aranızda konuşmanıza bir şey d(iy)emiyorum da; çok reca ediyorum bizim de (en azından, benim de) o ızdıraba dahil olmamızı beklemeyin/ısrar etmeyin.. Yahut dahil olmamak için diretince, "sen beni sevmiyorsun... sen beni özlemiyorsun.. sen benimle konuşacak bir şey bulamıyorsun.. sen beni...seni beni!!" diye diye kafamızı mikmeyin çok rica ediyorum....

Pipiligillere: Arama arkadaşım beni her gün her gün! "üff püfff, eee daha daha ne yaptın?.. sen niye konuşmuyorsun?"... Sevgilin miyim, karın mıyım aq; ne konuşacağım ben seninle hergün bre manyak!

2dk adam ol; damarlarındaki testesteronun hakkını ver! Ne o öyle garı gibi zırt-pırt telefon açmalar, 15 yaşındaki kızlar gibi arayıp arayıp susmalar... Erkek dediğin biraz öküz olur, biraz yabani olur, kıl olur, tüy olur.. Kendine gel biraz; silkelen!

// Sokakta kulaklıkla dolaşanlara hiç değinmiyorum dikkat ettiysen.. "Allah ıslah etsin" deyip geçiyor; "2 tane çakma isteğimi" insanlık gereği baskılıyorum..

Özet: Zırt pırt aramayın; insan gibi kullanın şu aleti! ( Yahut hadi aradın; bari susma be kadın!! Sen aradın, sen yönlendir sohbeti; germe beni! Attırma şu gofreti kafana!)

5 yorum:

Aslısın dedi ki...

nefret ederim ben de telefonla konuşmaktan. garıyım marıyım ama daralırım, yıllarca cep telefonu almadım sırd o yüzden be.
ama gençkene sevgiliyle ve en yakın arkadaşlar konuşurduk uzun uzun o ayrı:)

Öküzün Önde Gideni dedi ki...

@Aslım: Çaktırma; ben de yaptım sanıyorum 13-15 yaşlı dönemlerimde :S Utandım :S

Carsamia dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
melankoli dedi ki...

çenelilerin hobisidir telefon, yaptıklarının yanında asla yapamayacaklarınıda anlatırlar, böyle luzumsuz amaçsız tek taraflı konuşma olur, yok birde o seni düşünüp aramıştır yani sana iyilik yapmıştır, en son tepkim biraz ağır kırıcı olmuştu ama yani bazı şeylerde size özel kalsın kendinizle paylaşın, kendiniz düşünün kendi beyninizi yorun biraz yahu

Adsız dedi ki...

canım, senin sevdiğin birşey var mı? :)