25 Ağustos 2011 Perşembe

Seni özledim diyorsam bil diye değil, gel diye(iç ses: hö??)


Sabah bir yerde okudum "Seni özledim diyorsam bil diye değil, gel diye" demiş hanım kızımız....

O hoooo... Bu ne lan? Hayatı şöyle matrix etmeden, efendi efendi yaşasanız olmuyor mu allasen? 'Gel'e gel, 'özledim'e özledim falan? Hı?? Psikopat mısınız yahu; ne istiyorsunuz gariban erkeqlerden?? Tamam, muhteşem-gigantic kapasiteli süper beyinlerimiz olabilir olmasına da... e, bel altından vuruyorsunuz anam siz(?).. Beklemediğimiz yerden geliyor yani darbeler... Yazık günah; ne fidanlar kilitlendi/mavi ekran çıkarır oldu genç yaşında...

Böyle böyle delirtiyorsunuz zaten adamları ! Ondan sonra, vayy 'memlekette adam yok'... vayy 'kimse anlamıyor beni'.... E müstahak size..

7 yorum:

melankoli dedi ki...

sırıtacak halim bile yokken kahkahalar attırdın hemde kapıda bir buçuk saat kalmış ve tepem atık vaziyetteyken :) şu anki sinirime göre fazlamı güldüm ne? neyse iyi geldin, bu arada ima etmiyorum direk diyorum :))

Öküzün Önde Gideni dedi ki...

@Çiğdem: Proud of it baby ;)

Habiş dedi ki...

E iyi de siz erkekler değil misiniz "kadın hayır diyorsa belki, belki diyorsa evet demektir" diyen... Evet demek "ooo dünden razıymış bu da yahu" demek zaten... Eee o zaman özledim diyorsa da ne demek istediğini anlayıverin bir zahmet :)))

Öküzün Önde Gideni dedi ki...

@Habiş: Bence onu diyen bizzat siz kadınlarsınız :S

Tenk yu Habbiş.. Daha sık yazınız plz ;)

Habiş dedi ki...

Ben hep erkeklerden duymuştum amma neyse...
Rica ederim efenim ne demek :)

lady dedi ki...

bence yanlıs anımsıyormussun bunu, "..gel dıye degıl. bil diye" olmalı o.. yoksa cumlenın anlamı kalmaz ki?! hani kız gel diyemiyo ama bil diyo..

Öküzün Önde Gideni dedi ki...

@Lady: Pipili bir dişi beyini mi gördüm ne?