4 Ağustos 2011 Perşembe

Rezil Öküz

Misafirliğe gelen eski sevgilinin, masanın üzerinde, kullanılmış prezervatif ambalajından minik bir parça bulması...... I ıııhh.... Hiç hoş olmadı bu :S

Hayır bir halt etsem gam yemeyeceğim.. Kimbilir ne zamandan kalma o meled :/ (ömrü hayatımın en düşük testesteronlu günlerini yaşıyorum yahu)


De.. İşte nereye, nasıl anlatacaksın?? Ayıp oldu... Öküz kafam.. Eşşek kafam!

Mevcut sevgiliye, potansiyel sevgiliye, hatta eşe yakalanma senaryoları geçti de göznümün önünden.. Oyy oyy oyy... Bu dağınıklıkla, benden çapkın mapkın olmazmış anacım; onu öğrendim... 3 Günde yakalanırım kesin..

10 yorum:

melankoli dedi ki...

dağınıklık ve pasaklılığın son noktasıdır bence bu, kimbilir evin her yeri ora bura şura... cıkkk valla olmadı hiç uyduramadım sana, bende hiç görünmüyor diyordum, görünme gözüme :))

Unknown dedi ki...

@çiğdem dağınıklık pasaklılık değil de kedere boğan, doğruca kanıtlanmış kesin yakalanacağı çapkınlık yapamayacağı durumu acı gelmiş öküze:))
öküzüm üzülme o kadar neticede bir erkek evinde olması doğal ayrıntılar ayıp bunun neresinde??

dağınıklık kısmına üzül sen ve evi toparla bence:))

Yok dedi ki...

Pislik ve evin ır yemek yiyilebilirliği açılarından bin şey geldi gözümün öüne ıykkk:S
bari misafir geleceği zaman temizlesen?
öff yani,ne diyim sana:p çığır açmışsın:p

o diilde şu beğenilen yazılarımdan bölümünü nası yaptın böle kocaman rakamlı hı?

lady dedi ki...

O da eskiyse eskiligini bilsin cnm kurcalamasin ole sagi solu :)

hamsi dedi ki...

güzel olmuş güzel hiç takma kafana Öküzüm.....eski sevgililer (bayanlar) ilişki bitince erkeğinde bittiğini düşünür.."benim gibisini bulamaz" geyiği...olay yerindeki deliller herşeyin gayet güzel bişekilde devam ettiğini göstermiş...belkide sana hissettirmeden derin bir ahhh çekip kıskançlık krizine girmiştir..hahuahuahah..

melankoli dedi ki...

sakazen gıyabında konuşuyoruz ama ciddi pasaklı galiba bu :))öküzün portresinde oynama yapıp beyaz beneklerine kara lekeler, boynuzunda asılı bir iç çamaşırı yapmak lazım :))ama sakazen acı olan başka bir taraf daha var, bayanında böylesine pasaklı bir evde bulunmuş olmasıda bayan açısından çok acı :)) buralardamı öküz :)))

Unknown dedi ki...

çiğdemcim gıyabında konuşmamıza bozulmaz öküz de dağınıklığını doladık dilimize belki ona takılabilir:)) kayıp öküz çıkar bir yerlerden:pp

gamze dedi ki...

konu farklı ama benime eski öküzle sevgili olduğumuz dönemde..ben buna süpriz yaptım gittim evine,,gördü mutlu oldu felan..sonra evde abi dediği bi adam aa napıosunuz yaa geyii meyii..napalım film izlicektik dediler aa hadi hep birlikte izleyelim dedim yok olmaz biz sonra izleriz hem siz yalnız kalın hadi görüşürüz dedi çıktı abicik evden..o film neydi diye sormadım mı soramadım mı bilemiyorum:)neydi acaba:))

Öküzün Önde Gideni dedi ki...

@Çiğdem: "evin her yeri ora bura şura... cıkkk" mı?? Fantazi fakirleri sizi :)

@Sakazen: Toparlayacağım toparlamasına da... Uzun zaman oldu temizlik işine girişmeyeli; gözümde büyüyor şimdi :S

@İpekBöceği: Prezervatifin kendisi değil yahu (yuh, o kadar da değil); ambalajından 2-3 cm'lik bir parça..

Kocaman rakmaların işi çok zor.. Gel biz bu işi ikiz yatağımın orada konuşalım :P (html bilmen lazım be anam... nasıl tarif edeyim; zor o iş)

@Lady: Kurcalamadı zaten... Kendim kaşındım :S

@Hamsi: 'Yaşasın kötülük!!' diyorsun yani :)) Yok lan.. Yapamam ben.. Garı kılıklılık var biliyorsun :S

@Çiğdem & Sakazen: Prezervatifin kendisi değil; ambalajından 2-3 cm'lik bir parçaaaaa!! Alla allaaa... Gözden kaçmış işte masanın üstündeki zamazingoların arasında.. Kurban olun siz Öküz'ün temizliğine/hijyen anlayışına..

;) :)

@Gamze: Bence için fesat senin :)
Yazmıştan saymıyorum bunu; yine yine paylaş fikirlerini lütfen..

Unknown dedi ki...

hijyen anlayışına kurban olunur olunmasına da adres belli oldu öküzüm masanın üstünden başlıyorsun toparlanmaya:)))