6 Aralık 2010 Pazartesi

Yakışıklı Erkek & Çirkin Kadın Mevzusu

Tatsız Çilek "Yakışıklı erkeklerin çirkin kadın merakı da bi garip. Verdiği için mi?" diye sormuş..

Yahu, cidden anlamıyor musunuz bunu?
Amaç yalnızca et yemekse, en kolay / en az uğraştıracak hedeflere yönelir insan hayvanı.. Çirkin kadın da, sıklıkla daha kolay lokmadır bu noktada.

Suçlamayın hiç boşuna.. Wild life.. Herkesin, cebinde 3-5 albeni faktörü taşa ihtiyacı var.. Çirkin insan da, ya zekasıyla / parasıyla / ahlakıyla tavlayacak, ya bel altı yönünü ön plana çıkartacak, ya da geyşa yahut muhteşem ev hanımı konsepti üzerine yatırım yapacak.. Ne yapsın başka?

Çirkinliğini gölgelemek için bel altı becerilerini maksimize etmiş; yahut, önündeki pazar tezgahına allayıp pullayıp o ayrıntılardan bol kepçe koymuştur..

Hiç dikkat etmiyor musunuz, sokakta "ucuzluk" derecesinde orasını burasını açan kadınların çoğunun "çirkin"olduğuna? Yani "suratıma bakılmıyor; bari memelerle o bakışları yakalayayım / kendimi iyi hissedeyim" gibi bir psikoloji..

Uzaylı gibi bakmana gerek yok; hepimizde var o pazar tezgahı.. Kimimiz parasını koyuyor, kimimiz güzelliğini, kimimiz özel karakterini..

Hedehödö fabrikasının ultra yakışıklı Behlül kılıklı sahibi, neden 300kg'lık saçma sapan bir gacıyla basılır arabanın içinde? Cevabı çok basit.. Çünkü 300kg'lık kadının kapris yahut pazarlık şansı yoktur... Oysa güzel kadın "oral sex yapmak istemiyorum şimdi" derse(-ki, der); en fazla "tüh" diyebilirsin..

İpler öylesine erkeğin elindedir ki, başa bela olma ihtimali dahi sıfıra yakındır çirkin kadının... Olmadık şeylere evet demek, pek çok ayrıntıyı görmezden gelmek zorundadır. Aksi durumda, kırk yılın başında ayağına kadar gelen "zengin ve yakışıklı" koca ihtimalini kaybedeceğini, yahut kendi kendine de olsa "heytt be, ne adamla yattım! ben de onların liginde oynayıp / aşık atıyorum!!" diyebilme şansından olacağını gayet iyi bilir..

Herkesin tezgahında / cebinde 3-5 taşa ihtiyacı var.. Kiminin yüzü / vücudu güzeldir; bu albeni faktörüyle tavlar.. Kimi, "çirkinim ama; yatakta aklını alırım, yahut bacaklarımı açmak için asla naz yapmam" sinyalleri yollayarak tavlar.. Tavlar oğlu tavlar.. Amaç belli olsa da; "bir ümit", kapı eşiğinden içeriye adımını atar.. Çouğunluğu meze / çerez olur; küçük bir kısmı da avcıyı avda avlayıp, bir şekilde kendine bağlayıverir..

Burada odak nokta "damak tadı" değil, "karın doyurmak" yahut "boş boğazlıktır" çünkü çoğu zaman.. "Memeyse meme, popoysa popo..." gibi bir bakış :P

Avcılara not1: Mideniz çok da geniş değilse; yakınlarda "ağız gargarası niyetine" bir şişe tekila ve sert bir banyo lifi bulundurmakta fayda var..
Avcılara not2: Siz siz olun, midenizin kaldırmayacağı hanımlara, sırf hormonal açlık yüzünden sırnaşmayın.... 2 Sene gitmez gözünüzün önünden o sahneler; Öküz dediydi dersiniz..
Potansiyel avlara not1: Kendinizi kandırmayın.. Boş hayaller kurmayın.. Durumun farkında olun.. Tadını çıkartın.. Kullanılan değil, kullanan pozisyonunda kalın..
Potansiyel avlara not2: Yeterince zeki bir avın, avcıyı avlayabileceğinin farkında olun.. Çok çok çok zor; ama asla imkansız değil..

Ek not1: Bir de hem çirkin, hem meziyetsiz, hem de kaprisli kadın vardır ki; "aman aman, koşar adım uzaklaşmak lazım" der Öküz.. Bknz: Çirkin Kadın Kaprisi
Ek not2: Bir de çirkin kadına aşık olan yakışıklı erkek sendromu var ki; üzüliyorum; Allah kurtarsın demekten başka bir şey gelmiyor elden(kel-merhem zamazingosu).. 
Ek not3: Keşke herkesi dengi dengine dağıtsalar..

27 yorum:

MeL jones' dedi ki...

Hem şişko hem çirkin ve ayriyetten çok yakışıklı bir erkeğe sahip olaraktan ipleri ben elimde tutuyorum. Ben noluyorum peki lan?
Aldatiliyöömüüm?

Öküzün Önde Gideni dedi ki...

@MelJones: a) Bir boşluğunu bulup aşık etmişsin çocuğu.. b) Memelerin çok büyük.. c) Özel maharetlerin var(iç ses: töööööbe)..

Bilemiyorum :P

A-H dedi ki...

öküz senin her yazinda mutlaka bircinsten yada her iki cinsten birden nefret ediyorum yahu :/

MaTRuŞKa dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
kirliselpak dedi ki...

hohooh.. bi de güzel kadın, çirkin erkek ikilisi var. bunu nasıl yorumlicaksın?.
1)kadındaki para askı
2)kadındaki sex askı
3)kadındaki özgüvensizlik
4)aşk? ıyygkkk en igrenci bu:)
5) ben:)

Ce-Nedra dedi ki...

A-H'e ben de katılıyorum, bazı yazılarını okuduktan sonra hem kendi cinsime hem de karşı cinse feci kızıyorum; dahası düzgün bir adamla tanışsam kim bilir bana bakarken ne düşünüyor diyeceğim:)ah öküz ah! hem kızıyorum hem de acı ama haklısın galiba.

MMO dedi ki...

Doğru tespitler yapmışın gene.. Ek Not 3'e katılıyorum! :)

Öküzün Önde Gideni dedi ki...

@AH: Aferim yani bana :P

Tenk yu AH ;)

@Matruşka: Mayolu boy fotoğrafınızı hedehödö caddesi no:1341'a göndermeniz yeterli :)

@Kirliselpak: Dur, unutmazsam onu ayrıca yazayım.. Alıyorum notunu.. kısa özetle: umutsuz, depresif kadın.

Teşekkür ediyorumz :)

@Ce-Nedra: Acııı... Ama gerçek.. Varsa soru; alayım.. ;)

Teşekkür ederim efenim:)

@Ayazma: Tenk yu Ayazmacan ;) Aslında büyük bir veritabanında tutacaksın fiziksel ayrıntıları.. İstediğin karakter özelliklerini söylediğinde, o sana yakışanı çıkartıp, "aha senin eşin bu!" diyecek... Düşünsene kaç yüzbinmilyon iş gücü saati geri kazanılırdı...

Adsız dedi ki...

bazı çok yakışıklı erkekler çokkkkkk çirkin olan erkekleri de tercih edebiliyo.
ben de bunu anlamıyodum. içten içe de kıskanıyorum hani. bende olmayan ama onda olan ne var diye?
ya kör yada gerçekten acınılacak durumda diyodum.

tüh!
bir de kendimi profil analizcisi ilan ediyorum bacağıma bakmadan!
lol.

küfkedisi dedi ki...

hakikaten çirkin kadının kaprisi çekilmez, gerçi hiç birimizin çekilmez, bazılarımız kabus gibi. ama en azından güzel kadının görseli var, elinde kozu var, sen neye güvenerek kapris yaparsın kadın.

ayrıca çirkin kadınların seksi kullanarak rahatça erkekleri ele geçirebileceği dönem bitmek üzere. zira artık herkes cinselliğini rahat rahat yaşamakta.

Kıreyzi Görl dedi ki...

Çirkinliğin ya da güzelliğin üzerine kafa patlatacak bir konu olmadığını bir anlayabilsek, çok kuul bir dünyaya sahip olacağız ama. İnsan zaafı işte. Hepimizin tezgahında en çok o var.

Ama bu konu üzerine yazılabilecek en güzel ve açıklayıcı bir de üstüne üstlük doğru olan yazıyı okudum. Yazanı da tebrik ederim. Öküzü.

Melancoli@ dedi ki...

Valla öküzüm doğru söze ne denir:)

Herkes bir yol tutturmuş gidiyor, o da çirkinlerin yolu. Kutlamak lazım en azından potansiyelinin, ne olduğunun farkında:) Kapris yapan çirkinlerin tam olarak bu farkındalık eksikliği yüzünden bu durumda olduğunu düşünüyorum:)

Bir de önce çıtayı düşük tutup önüne gelenle ilişki yaşayıp, sonrasında "ben kimlerle yattım bea" nidaları atıp çıtayı yükselten, kendilerini oldukça rezil durumlara düşürenler var ki, mümkünse kimse onlara rastlamasın, selam vermesin falan(bkz. üniversiteler)

Melancoli@ dedi ki...

Aynı zamanda http://www.facebook.com/video/video.php?v=1264579858606&oid=154190052269&comments linkindeki videodan bu pazar-tezgah muhabbetini daha iyi görebilirsiniz XD

Buket dedi ki...

ahaha şimdi burda çirkin kadınla yatan adam da en az o kadar çirkindir ama.Ya da mutualist ilişki diyelim.Şöyle ki;kadın piyasa yapmak amaçlı erkeğin hormonal zaafını kullanıyo,adam hormonal ihtiyacını en az maliyetle karşılıyo.İki taraf da memnun.Kadını biraz pasifize etmiş bu yazı,feminist duygularım kabardı:P

Tatsız Çilek dedi ki...

Tamam işte hemen hemen aynı noktada buluştuk. :p

delusional dedi ki...

evet sevgili Öküz, dediklerin doğrudur, ayrıca çirkin kadınların büyük bir kısmının daha iyi seviştiği de bir gerçektir.
Fakat atlanan bir detay var, dokunmadan edemeyeceğim.
Kadın dediğin, her bireyle aynı şekilde, aynı performans ve zevk ile sevişmez en nihayetinde.
Nispeten güzel sayılabilecek bir kadını ele alalım. Yataktaki performası karşısında bireyi arzulama oranı ile doğru orantılı değil midir?
Bu da sadece erkeğin yakışıklılığından ziyade aynı zamanda karizmasına da bağlıdır.
Karşındaki erkeğin her halükarda elinde olduğunun bilincinde olan kadın en nihayetinde daha az bir performans sergileyip, keyfine bakacaktır.

Güzel kadınlar da bel altı aktivitelerinde harikulade bir performansa sahip olabilirler, yeterki erkek baştan çıkarabilecek karizmaya sahip olsun.

Ayrıca ben hem güzel olup, hem de orasını burasını açan kadınlarda görüyorum, onlar hakkındaki yorumun ne yahu, merak ettim ;)

Adsız dedi ki...

tamamına katılmıyorum, bak ben mesela, çok yakışıklıyım ama yok bi numaram.

Talisman dedi ki...

Aboov faşizme bak. Elle tutulur, gözle görülür, çıplak faşizm.
Ürperdim.

Öküzün Önde Gideni dedi ki...

@XCoach: Tööööbe estafrullah :))
(yazdıklarını keyifle takip ettiğim ilk ve tek gay sensin; dalga geçiyorum)

@Küfkedisi: Evet; eldeki silahları etkisini her geçen gün daha da yitiriyor... Ama diyeyim ben sana, "+1'lik paylarının sıfırlanmasını biz görmeyiz".. Hele Türkiye'de..

@KıreyziGirl: Teşekkür ederim efenim... Onore oldum ;)

Öküz yazdı mı böyle yazar zaten :P

@Melancoli: "Kapris yapan çirkinlerin" durumuna hiç girme be Melancoli.. Mideme kramplar giriyor inan..

+Alla alla.. o "selam verilmeyecek reziller" kullağıma pek tanıdık geldi nedense..

@Martian: Pasifize olmak değil bu.. Bildiğin, ticaret.. Arz-talep falan... Hayat böyle..

@TatsızÇilek: ;) ehh....

@Delusional: Tıpkı bir erkeğin kısa zaman dilimi içerisindeki performansının marjinal değişiklikler göstermeyeceği gibi, kadının performansı da öyle senin dediğin kadar hop zıplayıp hop oturmaz olduğu yerde.. Çok fazla değişken var burada; dur hatta unutmazsam yazayım bunu da...

Off off; o hem güzel olup hem açılanlarda asıl eğlencelik malzeme.... Hangi birini yazacağımı şaşırdım; dur notunu alayım da bu mevzuyu da uzun uzun yazayım bir ara... Kısa özet: kompleksler, hırslar, iç savaşlar, hiç bir şey dışardan göründüğü gibi değiller...

@Toprak: :) Numaram yok diyenden korkacaksın :P

@Talisman: Gıçımın anarşisti :) Sen hiç önem vermiyorsun değil mi dış görünüme... Hiç sınıflandırmıyorsun insanları.. Hiç "ıyy ne çirkin/pis" yahut "oyşş adama bak; yirim seni" demedin.. Töööbe... Seviyorum seni sevmesine de; söyletme sen yine de beni şimdi gece gece..

Azlittin dedi ki...

Severseniz,miminiz var efenim (:

gürültü dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Adsız dedi ki...

yazı baya eskiymiş ama ben yeni okudum.
bu ne nefrettir sırf görünüşü size göre güzel değil diye...
çirkinim öleyim o zaman
tipi yaşı cinsiyeti fark etmeksizin kendini kullandıranlara
ve herkesi kullanmaya çalışanlara herşey müstehaktır orası ayrı...

Unknown dedi ki...

Hadi sadece cirkin olsa neyse... benim de yakından tanık olduğum bir örnegi var. Kız hem çirkin hem sığ hem kültürsüz ve en önemlisi aşırı derece de kendini beğenmiş. Zaten en büyük sorunu da bu ego, bu kadar kendini begenmiş olmasaydı kızlarla muhabbetini bile yapmazdık. Niye çıkıyor o çocuk onunla anlamıyorum? Her sey dış görünüş değil bunu biliyorum ama başka bir özelligi de yok kızın acayip kötü bir karakteri var. Hadi aşkın gözü kör sevmiş beğenmış desek çocuk 2 senedir kaybolmuş köpek yavrusu gibi peşimde kız arkadaşı olduğu için kaale bile almıyorum. Yani kuantum fiziği bile daha kolay anlaşılır bir sey bu çocuğun zihnindekilerden

Öküzün Önde Gideni dedi ki...

@Bonnie: 2 Olası cevabı var bu dediğinin.. Ya 'zevk-renk' mevzu... -ki hakikaten çok anlaşılmaz olabiliyor bazen; haklısın.. Ya da, yazıda bahsettiğim kolay yahut extraları olan 'et' mevzu..

Gülni... dedi ki...

Ben doğanın dengesi olduğunu düşünürdüm meğer bunlar alengirli işlermiş ..

Unknown dedi ki...

yaa ben de bunun için kafa patlatıyordum da hiç bu açıdan bakmamıştım. Erkek egosu demek ki; "benim gücüm çirkin kadına yeter, çirkinin ipleri elimdedir, höhöööyyt bu ilişkide kral benim!"

Öküzün Önde Gideni dedi ki...

@Gülni: Görmemişim bunu; sorry :(
Çok alengirli işler Gülnican; çooook... Ah biraz kafam çalışsaydı bu yönde :/

@HelloKerry: Kadını erkeği yok sanki bu tip işlerin; ucuz/boş insan-dolu/kaliteli insan var.