15 Ekim 2010 Cuma

Puffff Mod: ON [2]

Estetik anlamda beğendiğim kadınların pek çoğu, kafasını kaldırıp suratıma dahi bakmamaya başladı son yıllarda... Aynı ortamdasın, ama yokmuşsun gibi.. Ben ki yakınında sinek uçsa gayri ihtiyari kafayı kaldırıp bakan birşeyim; nasıl bu denli tepkisiz/kontrollü yaşayabiliyor kadıngiller, şaşıyorum.. (yanından geçiyorum ulan.. bir kaldır kafayı bak, in miyim cin miyim!).

Aksi gibi, nerede dikkatimi çekmeyen kadın var, onlar da inadına üzerime üzerime atlıyor hemen her seferinde..

Hani tırmalayanlar az olsa, "e öküz, ne yapalım; sendeki malzemeyle bu kadar" diyeceğim. Ama yok işte; Ali'nin Veli'nin talibi 1 iken(ama, ne bir!), Öküz'ün ki 5... Ali Öküz'e özeniyor, ne "çerez çıkartıyorsundur lan sen bu talepten" diye(iç ses: yeter aq, içim dışım çerez oldu!); Öküz Ali'ye özeniyor, "ben sana 10 tane 'ı-ıhh' vereyim, sen bana bir tane 'ohh miss' ver" diye....

Enteresandır; yine benzer şekilde, kimin aşık olmasını istediysem "olmadı" mesela.. "Neden istemiyorsun beni" demek, büyük bencillik; farkındayım.. Ama aksi gibi kimin aşık olmamasını için özen gösterdiysem de, göz yaşlarına boğuldu ardımdan.. Ya ben süründüm, ya onlar yani.. Ortak paydada buluşamadık bir türlü.. Her durumda travmalar defterime bir çizik daha attım; her durumda daha da içe kapandım, vicdan ve acizane kalp sahibi er kişi olarak..

10 tane "istemediğim" yerine, 1 tane "hıh, bak bu iyiymiş"'e, hatta "bu iyi gibi lan"'a dahi razıydım oysa..

Koyvermek lazım belki hayatı.. Bilemiyorum.. Daha az düşünüp, daha çok yaşamak.. (iç ses: "hayat değişsin, sen ne değişiyorsun" 'u ben yazmıştım, öyle değil mi?)

Yahut, gel de açıkla bak; mevzu bahis "bel altı" oldumu, durum 180derece değişiyor mesela.. O normalde suratıma bakmayan cillop ablalar/pamela anderson'lar yanaşıveriyorlar bir şekilde.. Uzaktan/şeklen cezbedecek zerre kadar bir artım yokken üstelik..

Etfrafa yaydığımız enerjiyle ilgilidir belkide... Duygusal anlamda "kendi halinde/pasif" bir Öküz kimsenin ilgisini çekmezken; bel altı mevzuda "why not ;)" bir Öküz, "mmmmm" etkisi yaratıyor olabilir bünyelerde...

Anlamıyorum ki hayatı..

Duygusal, tertemiz şeyler yazdım mesela bloga, 41 çeşit küfür/eleştiri ulaştı eposta hesabıma.. En hardcore detayları paylaştım "ehihii çok şekersin" dendi(!?)..

Nasıl iş lan bu? Nerede hata yapıyorum ben?

40.000 defa tövbe etmiş olsamda bu mevzuda; hakikaten daha az düşünüp, daha çok yaşamak lazım sanırım şu hayatta... Öyle ya; ne kadar çok kadın tanırsan, o ölçüde "ihtimal" artar.. (İç ses1: Beceremem ki ben bunu :/ İç ses2: Niye lan; denemedin ki hiç normal olmayı?)

Onu kırmayacağım, bunu kırmayacağım derken ömür geçiyor... Çok düşünüp, hakikaten ardında ağlamaklı tek bir kimse dahi bırakmamış olsam, neyse.. "Sakınılan göze çöp batar" derler ya; aksi gibi "karşılıklı" göz yaşları, lustral'lar sel olup gidiyor her durumda..

Offff be blog....

"Alın misketlerinizi, verin misketlerimi... Oynamıyorum arkadaş ben!" demek geliyor içimden.... Onu dahi diyemiyorum.... Umudum var :/

[Arşivimdeki, yazıpta yayınlamadığım onlarca/yüzlerce yazıdan biri]

- Puffff Mod: On [1], http://okuzunondegideni.blogspot.com/2010/08/puffff-mod-on.html

14 yorum:

Bucera dedi ki...

Bir sır vereyim mi?
Şimdi sen yanından geçerken kılı kıpırdamıyorsa uzaktan görmüş ve görmemiş gibi yapmaya niyetlenmiştir o hatun kişi.Yani senini varlığının farkındadır en azından. Yeter mi sana yetmez mi bilmem artıkın :)
Nereden mi biliyorum ?
Eee kadınız herhalde değil mi?

Öküzün Önde Gideni dedi ki...

@Bucera: Yani "görmüş ama ilgilenmemiş:P".. Saol be.. İnsan, "kesin beğenmiştir seni de, naz yapıyordur" yahut "kadın milleti böyle" falan der:)

PisPatria dedi ki...

söz konusu hatun benim gibi odun mezhepliyse ve/veya benim gibi saçma bi utangaçlık yüklenmişse bünyesine, sahiden dönüp bakmaz.

aikon dedi ki...

Henüz yanıtlanamamış ve kadın ruhuyla ilgili otuz yıl süren araştırmalarıma karşın benim de yanıtlamayı başaramadığım çok önemli bir soru var: Kadın ne ister?
Freud

Öküzün Önde Gideni dedi ki...

* Yalnız, aynı mevzuyu defalarca yazıp durmuşum blogda. Nasıl dert olmuşsa bünyeye:P

@PijKurusu: Yok yok.. O dediğinden olmadığına eminim.. Kaç utangaç kadın var ki şu memlekette allasen?

@Aikon: "Kasma" diyorsun yani.. Freud dahi bulamamışsa........

Dallama Blogger dedi ki...

gözümden kaçmış olabilir, hoşlandığın kadın modeline örnek bir caps gönder bende yardıracağım.

Ayris dedi ki...

Öküzcüğüm, sen bildiğin MÖrphy'sin :p

http://aktif.tr.msn.com/gallery.aspx?cp-documentid=154946461

Öküzün Önde Gideni dedi ki...

@Telekinesis: Sipariş mi vereyim? E olmuşken şöyle nikol kidmın'ından, skarlet cansın'ından, ancelina coli'sinden falan olsun bari.. :P

@Ayriş: Bahtsız bedevi gibi yani... Ne güzel :/

Dallama Blogger dedi ki...

Benim önerim daha kütür kütür hatunlara bakman.

*** Shyla Stylez ***

Öküzün Önde Gideni dedi ki...

@Telekinesis: Var bende tuhaflık... Hemen hiç bir şey ifade etmiyor bu Shyla... Daha amatör:P birşeyler olmalı..

Dallama Blogger dedi ki...

Valla hacı, övünmek gibi olsun hayatımın en güzel anlarından biri LA Erotica'ya gitmem olmuştur. Bu bana kaderin lüfyudu. Gittim ve starları özellikle de Shyla'yı canlı canlı gördüm.

O vakitten sonra kimi beğenip kimi beğenmeyeceğine net ve kesin karar verebiliyorum. Ama amatör zevkine de saygı duyuyorum, onu da es geçmeden söyleyeyim :D

Öküzün Önde Gideni dedi ki...

@Telekinesis: Sen anladın ne demek istediğimi:P (çaktırma)

fuly dedi ki...

defalarca yazdım bloğa demişsin ya hani; bu bi kısır döngü ve sen bunu hep yazacaksın gibi geldi bana yoksa şüphen mi var.. öhüm neyse.. yazıyı okudum ilk aklıma gelen "beni seveni ben sevmem benim sevdiğim beni sevmez" durumu vuku bulmuş sende. Bunun bi ilacı yok en fazla şener şen gibi yetti beah diyip sokaklarda koşmak. İyi gelebilitesi var. O zaman bakarlar "deli mi bu diye" E kadınlarda da efendi adama bakmama durumu vardır bilirsin. bakmazlarsa tanımam ben seni bilesin :p

Bucera dedi ki...

Alıngan öküzüm neden öyle algıladın bazen beğendiğimiz tipleri aman anlamasın diye de görmemezlikten geliriz. Yani en azından benim zamanında öyleydi . Ben iyi manada şey etmiştim