25 Haziran 2010 Cuma

Duru Olun!!

Soldaki kız gayet sıradan, asla marjinal dikkat çekmeyen, kendi halinde Amerika'lı bir gardiyan... Açılıp saçılacağı tutmuş; gitmiş Playboy'a poz vermiş... Saçlar, makyajlar, şuh bakışlar... Sexi olmuş yani... Daha bir albenili olmuş... Güya......


Anlamıyorum insanların göz zevkini.. 300 defa sor Öküz'e; 300'ünde de soldaki fotoğrafı işaret eder(hatta dibi düşer).. Ne kadar duru, ne kadar güzel, ne kadar...(iç ses: oyşşş!) öyle değil mi ilk fotoğraf?

Ne diye b.k edersiniz ki yüzünüzü/duruşunuzu! Sağdaki ablayla sokakta yürümeye utanır Öküz.. Şampanya tokuşturulur, yahut eve kapatılır o anca.. Gün yüzü gösterilmeden, allah ne verdiyse artık.... İyi olduğundan değil(dikkat et.. kilit nokta burada).... matah olduğundan değil; başka şeye yaramayacağını düşündürttüğünden..

Yalnız da değil üstelik; çok var bu kadınlardan.. Ha diyorsanız ki, "looserlar gibi yaşamayacağım! en yakışıklı, en daşş kucakları ben tecrübe etmeliyim!! en kaliteli şampanyayı ben içeceğim! memeye meme demeyeceğim ulaynn!" .... E özür dilerim ama: Öküz bırakın o şuh pozları, "yapay duruyor" diye güneş gözlüğü dahi takmadı şu yaşına kadar; lakin, pek çoğunuza toz yutturur o mevzuda.. Yani, meselenin şuh olmakla/yapay olmakla alakası olduğunu hiç sanmıyorum..

Örneğin makyaj = albeni, değildir... Sokun şunu kafanıza... Kusurları gizler/kamufle eder/mevcudu belirginleştirir falan fıstık... hepsi o...

Bak o kıza.... cillop gibi bebe teni; olmuş sana katana.... Kimisinde mevcut, "kabul edilebilir" hale gelir.. kimisindeyse, 3 kuruşluk hazır sermaye de b.k olur gider... herkeste bir etki yaratmıyorki bu meled...

Bikini gibi... Zayıfsan.. güzelse vücudun, misss.. peki ya dombiliye çeyrek kala bir durumdan bahsediyorsak? fırtfırlı olsun mesela kenarlarıda:) Offff... Yorum yapmayacağım izninizle:) Yakışmıyor işte herkese...

Ne olur biraz daha DURU olun.... Leila'da ki delikanlıların gözü göz de, Öküz'ün ki başka şey mi? El insaf.. Biraz da benim gözüm gönlüm açılsın... Boca etmeyin şu parfümleri, fiziken yahut karakter olarak Ayşe'yi Fatma yapan kıyafetler giymeyin, az biraz daha az makyaj yapıverin... Duru olun lan!

Not1: Şimdi memleketim tembel kadınları; "hıh bak, duru olmak lazımmış.. hadi serelim!!"... çıkarımı yapar... Fırsat vermemek lazım onlara... Duru = Mevcut altyapının iyi olduğu varsayımıyla makbul bir şey.. Altyapıya yatırım yapmak, kadın olmak, temiz olmak, bakımlı olmak, kilolu olmamak, adam olmak; ve aç erkeklerin "hayatımda gördüğüm en güzel kadınsın" iltifatlarına aldanmadan, aynaya daha sık bakmak, makyaj gibi halı altına süpürme yöntemlerinden çok, bu yazdıklarımın benzeri daha kalıcı, miss yöntemlere yönelmek lazım..

Not2: Söylendim o kadar, ama.... Rujun tadı, ojenin kokusu gibi iç gıdıklayan da pek az şey vardır... çaktırmayın :P

Not3: Anlıyorum... Ne kadar makyaj/şatafat == okka zengin koca... Da.... Ağlamayın işte sonra "bu adam beni niye terketti, niye boynuzladı" falan diye... Siz o aynadaki değilsiniz ki..

24 yorum:

Maya dedi ki...

Buna katılmamak elde değil... Herşeyin doğalı güzeldir hatunda olduğu gibi zaten şöyle bir şeyde var her zaman yapay olamazsın ki belli bir zaman sonra bünye sıkılır ve kendini koy verir. O yüzden kasmamak lazım... Hem kendimden de biliyorum tek bir rujun ne kadar işe yaradığını ;) ellerine sağlık devam...sevgiler

özgün dedi ki...

Kayseride kız istemeye sabah erkenden giderlermiş ki bir kızın güzelliği sabah yataktan kalkınca belli olurmuş öyle makyajla süsle püsle değil olacaksa öyle uyandığı anda olurmuş...
Süsle makyajla olsaydı bihter kendini vurmazdı bea en güzeli doğallık ama illaki temizlik :)

Azze dedi ki...

Süt gibi kızlar veriyorlar kendilerini cızbız solaryuma, turuncu bir ten; sokakta yanımdan geçen çoğu kadın akşam sahneye çıkacakmış gibi kostüm/makyaj.

Hellomoto der geçer azze, süslü dişiyi yakın mesafe takip eden mevsimi gelmiş goril sürüsüyle eğlenirken.

Ofis hallerini hele hiç saymıyorum.

Böyle olmanın nesi prim yapıyor acaba diye düşünürken, sağolasın Öküzcüğüm aydınlattın beni, heryerde aynı anahtar kelime.

Bucera dedi ki...

Öyle deme sevgili öküzcüğüm şu zavallı yüreğim neler gördü; bol rimelli bol rujlu kabartılmış saçlar (benim zamanımda öyle modaydı) ve hülyalı bakışlarla yayvan yayvan yapılan bir konuşmaya (senden öküz olmasın )bir öküzün beni kantin ortasına aniden unutmuşlu var.

Leah dedi ki...

Bak şimcik sana bi şey diyim öküzcüm. Bu hatunlar saçlarını sarıya boyatıyolar tamam mı, sarı saç da makyajsız hiç gitmiyo. Önce bi ten renklerine bile bakmıyolar ya yakışır mı yakışmaz mı diy. Öylesine bi sarışın olma çabası mevcut şu sıralar. O yüzden sarı saç demek makyaj yapmak demek çünkü eğer yapmazsan soluk bi benizle dolaşman lazım. Sonra da abartıyolar işte boya badanayla hiçbi şeye benzemiyolar.
Ama ben hep demişimdir esmersen güzelsin diye. Orası da ayrı konu :P
Ayrıca da zayıf olup da yan simitleri çıkan bağyanlara ne diyosun? Bikini onlara yakışıyo mu? (Bak, ben de bu klasmandayım ona göre hahaha :D )

Öküzün Önde Gideni dedi ki...

@Maya: tenk yu;)

@Özgün: Sabahtan değil; duştan çıkınca bakacaksın üzeine afiyet:P

@Azze: Prim yapıyor.. Lakin, ucuzluk/indirim/iskonto peşindekileri çekiyor kendine.. Hepsi o..

@Bucera: Vuuu... Dohtor hanım..Hoşgeldiniz efenim:)
E, doğrudur; şaşmadım ne yalan söyleyeyim.. Aç gözler et ister kantinde, yemek bahane ;)

@Leah: Omaz mı be yau:) Kilolu olmayın da; simitler her halükarda makbüldür.. giyebilirsiniz yani; caizdir(tööbe)..

beebee-buzz dedi ki...

Hay ağzın bal yesin!

beebee-buzz dedi ki...

PS:ben bu yazıyı defaatle okudum. bayıldım desem:))) hatun kısmının kendini tanımadığını ve salaklıklarını bilecek kadar tanıyor musun, yoksa akıllı mısın :)))

Öküzün Önde Gideni dedi ki...

@Bee: Öööööö... Ne desem bilemedim :P (cevabını almışsındır umarım)

Pixie dedi ki...

Haklısın aslında da demek ki o sağdakine de rağbet var burda kadının kendini bilmesi erkeğin de az biraz daha zevkli olması gerekiyor sanki..
Herkes sen değil yani..

Öküzün Önde Gideni dedi ki...

@Pixie: Hepsinin yeri ayrı aslında.. Lakin; ben her halukarda soldakini seçerdim gibime geliyor.

*Çıkan ana fikrin, memleketim "serme" meraklısı hatunlarını sevindirmemesi gerekiyor. Çok başka bir şey söylüyor çünkü Öküz; anlayana tabi..

penelope dedi ki...

ne karışık adamsın be

Pixie dedi ki...

hayır ne demek istediğini anladım da işte herkes layığını buluyor diyorum. sen de soldaki gibi olanları seçersin sağdakilerle muhattap olmazsın ama sağdaki gibi gezmek isteyeni de bu saatten sonra kimse engelleyemez onu demeye çalışıyorum

Unknown dedi ki...

sıradan bir günde sahne alacakmış düşüncesiyle boya küpüne girmek de doğal olmaya çalışırken sınırları zorlamak gereksiz yok mu bunun bir orta noktası..yok belli ki:) kadındır ne yapsa yeridir çok sorgulamayacaksın..o gün kendisini nasıl hissediyorsa dışa yansıyan görüntü de o oluyor...temizlik apayrı bir konu..cidden..ne full makyaj kadınlar tanıyorum insanın kadın olduğundan utanası geliyor...dışardan janjanlı görünen herşeyin içi pür pak olmuyor malesef...dışı seni içi beni yakar bir durum:)

Öküzün Önde Gideni dedi ki...

@Penelope: Niye lan? Ne dedim de karıştı yine kafalar?

@Pixie: Özel bir gece olur, davet olur, kokteyl olur, iş zamazingoları olur.. E oralarda öyle olacak tabi.. lakin.. sinemaya, yemeğe yahut arkadaş laklaklarına da böyle gidiliyor ya; Öküz orada tilt oluyor..

@Sakazen: Hıh bak; ne güzel dedin.. Ortası yok mu şu işin? Ya paçoz, ya da kokoş mu olmak zorunda bu kadıngiller?

penelope dedi ki...

not 1,2 3 ün aynı adamdan çıktığı düşünülürse karışık değilmisin yani:)

Unknown dedi ki...

paçozla kokoşun ortasını bulabilmiş kadın sayısı cidden çok az..hayatla barışık kendisiyle barışık kendisini de hayatı da seven yaşadığı her ne olursa olsun gücünü kaybetmeden kendini bozmadan kalabilen kadıngillerle nadiren de olsa karşılaşabiliyor insan tabi eğer şanslı günündeyse;) bol şans:)

Öküzün Önde Gideni dedi ki...

@Peneope: Karışığım belli ki; "neden o 3 notun aynı adamdan çıkmaması gerektiğini" dahi anlamadım..

@Sakazen: Zor... ;) tenk yu.....

Kabakulak Kocakulakoğlu dedi ki...

ben doğpallardan hoşlanıyomuşum. Şimdi birden önüme sunulunca iki bıldırcın oradan fark ettim...

Maria Puder dedi ki...

doğru makyaj hayat kurtarır.

Adsız dedi ki...

Bi insan neden kendine öküz der diye tıkladım ama ilk okuduğum yazınıza göre gayet başarılı B)
(Y)

Mia Wallace dedi ki...

keşke herkes senin gibi düşünse bence de öyle ama erkeklerin çoğunluğunun sağ fotoğrafa dibi düşer

Öküzün Önde Gideni dedi ki...

@Kabakulak: Çok da "doğal" olmasın mümkünse ;)

@Delilah: Yerinde, dozunda makyaj diyelim :P

@RüteyRa: Muhattap olduğum kadınlar diyor bunu :S

@MiaWallace: Doğallık ve bakımsızlığı birbirine karıştırmamak kaydı ile tabi :))

Sel dedi ki...

Bence yukarıdaki kız fotoğraf makinası ve flash kurbanı. Saç rengi hariç eşit şatlarda hiçbir fark yok kızın suratında.
İlk fotoğrafta olduğu kadar makyaj var, ama ışık diğer fotoğrafta cildini çok çirkin göstermiş.

Ha ama platin saç nedir ya? Bunu kendine neden yapmış? Onu bilemiycem.


Yine yorumlardaki arkadaşlara da katılıyorum, daha çirkin gözükse bile en çok primi göreceği kesin. Kadınlar da manyak değil bilerek çirkinleşsinler, ama prim yapan şeyler bunlar ne yazık ki gözü doymayan porntube nesline.