2 Eylül 2022 Cuma

Aldatılan Erkeğin Evrimsel Gelişimi

Yaşamamışların empati yapması güç, farkındayım; ama aldatılıp hasbelkader kader devam eden erkeğin tek çıkış yolu işi overdose pornografiye vurmak sanıyorum. Aksi durumda hazmetmek inanın bana mümkün değil; olsa Öküz yapardı.

2 yorum:

Adsız dedi ki...

Bir anda yirmi yil once dinledigin bir sarkiyi hatirlarsin da dur sunu bi dinleyim dersin ya, oyle geldim tekrar. Bu tarihe kadar yazmis olmana sevinmem gerekirken 1 yildir hic yazmamis olmana uzuldum.
Umarim iyisindir Okuzum o/

Anonymous dedi ki...

Bu aracı size hayatıma neşe ve mutluluğu geri getiren güçlü ve harika bir büyücüden bahsetmek için kullanmak istedim. Bu ifadeyi veriyorum çünkü çok mutluyum, Dr. Ajayi'ye yaptığı harika şey için teşekkür etmek istiyorum. Hayatımda, O, hayatıma mutluluğu geri getirdi, 3 yıllık sevgilim neredeyse evlenmek üzereyken işi bırakmaya karar verene kadar hayatım paramparça olana kadar büyü yapanlara hiç inanmadım. Eski bir arkadaşım beni internette Dr. Ajayi adında bir büyü uygulayıcısıyla tanıştırmadan önce 2 ay acı çektikten sonra, tekrar makul bir şey yapamayacak kadar duygusal olarak çökmüştüm, neredeyse deliriyordum, şiddete başvuruyordum ve her zaman mutsuzdum. 3 günden az bir sürede harikalar gördüm, sevgilim bana geri döndü ve hayatım tıpkı tamamlanmış bir bulmaca gibi geri geldi ve 1 ay sonra evlendik ve bu benim için rüya gibiydi çünkü onu sonsuza kadar kaybettiğimi sanıyordum . Bana yardım ettiğiniz için Dr Ajayi'ye teşekkür ederim, ama hepsinden önemlisi Dürüstlüğünüz ve Hızlı, Doğru Sonuçlarınız.

E-POSTA: drajayi1990@gmail.com
WHATSAPP HIM +2347084887094