7 Temmuz 2015 Salı

Moda İkonu Çocuklar

Şu, parmak kadar çocuklarını moda ikonları gibi giydirip, poz poz fotoğraflarıyla instagramda sergileyenlerin kafasına sert bir cisimle vurmak istiyorum.

Kendiniz o kibir, gösteriş, ilgi arsızlığı dolu bok çukurunun dibinde debeleniyorsunuz, bari tertemiz çocuklarınızı alet etmeyin..

Bir çocuğa en çok, anne yahut anneannesinin el örgüsü hırka yakışır, onu bilir onu söylerim ben.. Erkeğe mavi, kıza piembe..

Hep diyorum ya; herkes tezgahını dolu göstermek zorunda şu hayatta.. Kimi bilgisini, kültürünü, mesleğini, duruşunu koyar o tezgaha.. Kimi güzelliğini, Chanel ceketini, Louboutin ayakkabısını... ( bknz: siz hiç dekoltesini abartan doktor gördünüz mü? bknz: bill gates'in çocukları )

Öküz'ün instagram'dan soğuması bir şey değil; o pahalı kıyafetler içindeki ucuz insanlar, melekleri de kirletiyor; asıl zoruma giden o..


6 yorum:

Lazy Otter dedi ki...

çocuk dediğinin üzerinde kirli bir tişört olur altında da sadece donla dolanır. pantolon falan sıkar.

Ucan Karavan dedi ki...

Yürü be koçum benim :)
Çocuklarını gösteriş aleti olarak kullanan çok.. Onun yerine çocukken çocuk gibi olsalar belki büyüdüklerinde adama benzerler. Ama nerdee..

xCoach Incomprehensible dedi ki...

+1

yazmasam delirirdim dedi ki...

Bu kadar haklı olmak zorunda mısın :)

Gülni... dedi ki...

Çocukların ruh hali için uygun bulmuyorum aileler kendileri yapamadıkları her şeyi yaptırıyor yada çocukları üstünden prim sağlamaya çalışıyorlar.

Öküzün Önde Gideni dedi ki...

@Lazy: Aynen Öyle...

@UçanKaravan: Boşver yazıyı, yorumu şimdi.. Daha iyisin, öyle değil mi? Sormaya da çekiniyorum :S

@XCoach: +2 :)

@Arya: Ne sandın, düdük :P

@Gülni: Tenk yu :))