3 Şubat 2015 Salı

Neden Şaşırıyorsun?

Neyini anlamıyorsunuz, ben de onu anlamıyorum..

Adam sokakta kavga ediyorsa, gün gelecek size de kalkacak o el; neden şaşırıyorsun? (evet, 'erkegim!! ayım benim!! yanında çok güvende hissediyorum kendimi' nin, böyle de bir yan etkisi var malesef)

Trafike camı açıp,  dövecek gibi avaz avaz bağırıyorsa yandaki aracın şöförüne, gün gelecek itin bir taraflarına giri giri vereceksin sen de; neden şaşırıyorsun?

Sabırsızsa trafikte, makasın bini bir paraysa mesela, yahut hızlı kullanıyorsa aracını, gün gelecek sana da tahammülsüz olacak.. Hatta dua et tek sıkıntın bu olsun; ötesini yatakta gör; söyletme bana şimdi detayları... Trafikteki tepkilere bakıp penis boyu, erken boşalma vs şıp diye çözersin bakmasını bilirsen; neden şaşırıyorsun?



Sigara-alkol gırla gidiyorsa mesela, gün gelecek soft narkotikler de deneyecek; neden şaşırıyorsun? Yahut yine ötesi; haftada bir soft-narkotikler kullanmasına rağmen kabul ettiğin adam gün gelip kokain aldığında mesela; neden şaşırıyorsun?

Şekilci aşk oyunlarını, hollywood romantizmini buram buram yaşıyorsa mesela; gün gelecek, aşkı bittiğinde 'ben gidiyorum; aşık olmak istiyorum' diyecek (-ki aslında, 'hali hazırda aşık olduğum 20 yaşındaki sekreterime gidiyorum' demeye çalışıyor; ama nafaka mevzundaki çekinceleri sebebiyle açık vermiyor; anla, kıvrandırma adamı)... Demeyecek mi; neden şaşırıyorsun?  he he evet; seninki farklı, demez, he anam.. 

Eğlencesi için seçmişsen yahut adamı.. Nesini seviyordun diye sorulduğunda 'çok eğlenirdik biz' dediysen önce; gün gelecek sıkılacak.... Hayat hep laylaylom değil; şaşırma 'gidiyorum ben' dediğinde.. Yok çocuğumuz olmuştu yeni, yok seviyorduk birbirimizi falan.. Ohooo... Büyü biraz...

Ahlaksız bulduğun bir şeyler yaşamışsa geçmişinde; ve daha önemli / belirleyici olanı, pişman da değilse bu yaşadıklarından... E ne sanıyorsun düdük makarnası; seni tanıdıktan sonra, yahut sırf sen varsın diye değişecek mi adam? Kandırma kendini... Gün gelecek yine yapacak.. 'Yine yapacak', neden şaşırıyorsun?

13 yorum:

Esra dedi ki...

program kurarken next next finish durumu var ya bu da aynı işte, sonuca o kadar odaklanıyoruz ki parmağı yüzüğü takana kadar her türlü şeyleri göz ardı ediyoruz sonra batıyor işte sorgulamaya başlıyoruz her şeyi.

Bir hayal kur dedi ki...

kişinin davranışları tepkileri huyunun suyunun karakterinin aynasıdır... İyi gözlemlemek gerek ilişkinin hangi türünü kuracak olsak da... Huylu huyundan vazgeçmez vesselam.

Unknown dedi ki...

Yukarıdakilerin hiçbirini yapamayan bi erkek çözüm olabilir gibi sanki ? Biiraz otumsu geçer hayat ama en azından ŞAŞIRMAYIZ :)

Öküzün Önde Gideni dedi ki...

@NeGiysem: 'next next' güzel benzetmeymiş :))

@1HayalKur: Zor sorular değil mi? Tenk you; yazmıştan saymıyorum bunu..

@Banu: Aha işte... Ben de tam bunu diyordum..
Tuhaf değil mi? Kimisi 'otluk' diyor buna, kimisi 'adam olmak'..

SmG dedi ki...

Katılıyorum, umarım böyle davranışlar sergilemeyen adamların sayısı fazladır. Zor olmasa gerek karşılıklı anlayış göstermek. Benzer şeyler kadınlar için de geçerli ama biraz daha farklı tabii. Erkek ne kadar sakinse onu baskı altına alıp kullanmaya çalışan kadınlar da olabiliyor. Her iki taraf da keşke özverili olabilse. Bu kadar zor mu acaba bu?

x dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Öküzün Önde Gideni dedi ki...

@Ikıntı: Yavrucum,

Uysal görünümlü ezik/kompleksli adamların evde patlamaları ne kadar gerçekse, 'sokak çocukları gbi 40 yaşında hala ota b.ka küfür eden, kavga eden' erkek profilinin er ya da geç bir gün eşine el kaldıracağı da bir o kadar gerçektir anam.. I mean: sigara içmeyen adamların da akciğer kanseri olabilitesine aldanıp; sigaranın akciğer kanserinin en temel etkenlerinden biri olduğu gerçeğini görmezden gelemezsin... bu biiiir..

Kurban olun siz Öküz'e; bu ikiiiii..

Hadi yazmıştan saymıyorum bunu; yine yne beklerim... Bu da üüüüüççç..

not: bak sevildiğini bil, sosyologlar ve hatta öğrenci sosyologlar hakkındaki fikirlerimi paylaşmadım burada :P

Öküzün Önde Gideni dedi ki...

@Smg: Sakin / efendi uslu adama ne mi oluyor? Ne olmuyor ki? :S

Hoşgeldin ve tenk yu.. Yine yine yaz lütfen..

x dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Öküzün Önde Gideni dedi ki...

@Ikıntı: Kesinlikten söz eden kim; genelleme yapıyorum ben ve bunun elbet istisnası olacaktır.. Ha ben o istisna düzeyinin gayet azımsanacak kadar az olduğuna inanıyorum, orası ayrı(o yüzden söz etme gereği dahi duymadım).. Sen farklı düşünüyorsan, e müsatahak; yaşayın-görün, ne diyeyim..

Erkek kafası hakkında bir erkekle(hele bir öküz erkekle) bu denli iddialı tartışman da ayrıca komik geldi, kusuruma bakmazsan.

Özetle: Dominant tarafımı dürtüyorsun; dürtme... Kafi... Öküz seviyor Inıktıcan'ı ;)

xCoach Incomprehensible dedi ki...

Bayan ıkıntıyı ilgiyle izliyoruz...

Beauty dedi ki...

****SPOILER****

Kurban olun siz Öküz'e; bu ikiiiii..

****SPOILER****


ahahahaha, deli olm bu deli. ne bulaşıyorsunuz. :P

Butterfly'ınız dedi ki...

yahu olma bu kadar gerçekçi , dan dan vuruyosun suratımıza acıyo ama aaa .. :P