3 Temmuz 2013 Çarşamba

Şaşkın Öküz

Tamam kabul; hali hazırda da çok uyanık biri değildim... De.... Şu 'dalgınlık/unutkanlık/şaşkınlık' işinin b.ku çıkmaya başladı sanki :S

Bankamın internet şubesini açıyorum.. Sonra telefonumun eş zamanlı SMS uyarısıyla 'internet şubesine bağlanmaya çalıştığımı unutup(hangi arada derede unutuyorsam)' yerimden hopluyorum, 'kim ki bu saatte sms gönderen?' diye. XX birini telefonla arayacağım diye telefonu elime alıyor; daha tuşlara dokunmadan kimi/neden arayacağımı unutuyorum. Mutfakta kendime fışşş hazırlayıp(calcium sandoz), su içerek geri dönüyorum..

[Yazıp da yayınlamadıklarımdan..]

13 yorum:

çitlembik dedi ki...

Dün akşam kendime bi söz vermiştim şimdi ne olduğunu hatırlamıyorum.

Mor Düşler dedi ki...

Ben kendime unutkanım derdim.. yaşını tam olarak bilemesem de;benden oldukça küçük olduğundan eminim ve bu halini okuduktan sonra şükrediyorum..:)

Öküzün Önde Gideni dedi ki...

@Çitlembik: Not al sen de benim gibi.. Yazmak candır ;)

@Franbuaz: OLDUKÇA küçüğüm tabi sana kıyasla :P

perayazarsa dedi ki...

Kafan mı çok yoğun, bu ne dalgınlık :)

Öküzün Önde Gideni dedi ki...

@Pera: Kafa mı kaldı bende be Peracan....

Unknown dedi ki...

Cep telefonuyla konuşurken, cep telefonumu aramışlığım var benim, bu arada geç saatte gelen sms hassasiyetin gözümden kaçmadı. Ben mesela hiç umursamıyorum sadece bu saatte gelen reklam SMS mi olur diye söyleniyorum yerimden kalmadan heheh ( muzır iç ses ve yorumalrını yazmadım)

Unknown dedi ki...

aaa Unknown olmuşum ya benim ben Bucera aplan, delinin poliklinik defterinde :)

butterfly dedi ki...

yalız değilsin öküzcük .. dolu kafayla iş yapmaya kalkışınca öyle oluyo bende kahvaltı sofrasını toplarken çaydanlığı buzdolabına tepiştimeye çalışırken yakaladım kendimi yakın zamanda ..

Öküzün Önde Gideni dedi ki...

@Bucera Apla: Muzur iç ses ve yorumları ben de yazmayacağım izninle :P

@Butterfly: 'dolu kafayla iş yapmak'..... sevdim bu bahaneyi; ben de kullanayım ;)

Anne Günlüğü dedi ki...

Kafa dolu olduğunda öyle oluyor. Yarına şu müdürün dediği raporu hazırlamalıyım bir günde nasıl bitecekse,annemleri hiç aramadım bugün, inşaatçılar teklif için metraj almada yardım ettim müdürün kulağına gitmese bari, haftasonu evi temizlemem lazım,ben kirayı yatırdım mı???? soru ve kaygılarının arasında mutfağa kahve almaya gidip geçip boş boş balkonda oturduğumu hatırlarım,normal normal!!

Öküzün Önde Gideni dedi ki...

@Günlüğüm: Balkon dedin de... Ne güzel şeydi o bea :/

Anne Günlüğü dedi ki...

Hala güzel !

Öküzün Önde Gideni dedi ki...

@Günlüğüm: Böhü :/