22 Mart 2013 Cuma

İç Çamaşırı Mevzu

Ya ben iç çamaşırından anlamıyorum( -ki anlamıyorum, evet..  ilk 3dk 'da çıkartılan bir şey neden bu kadar önemli olsun ki?:S ); ya da kadın milleti hakikaten çok zevksiz..

İngiltere'deki bir üniversitenin partisinde çekilmiş bu kare; milliyet.com.tr'da vardı bugün..



Sexi olmuşlar güya.. Pamuklu, üzeri mikili falan beyaz çamaşır dahi giyseler, daha bir hareketli olur sanki ortalık :S

1.Yüzü, 4.nün memeleri hariç, ancak ve ancak 'yoklukta' gider bunlar.. Piehh!! 

Not: Ve evet; bazen 'abaza muhabbeti' candır :S

Kaynak: http://www.milliyet.com.tr/fotogaleri/46935-yasam-universitede-skandal-/1

6 yorum:

EL İZİ dedi ki...

Leopar deseni iç çamaşırında bile moda.Kadınlar üzerine leopar zıplamış gibi gezmek şöyle dursun birde iç çamaşırında da seviyorlar.Ama kadınların zevksiz olduğu konusunda katılmıyorum Bknz: http://images5.fanpop.com/image/photos/31000000/angels-victorias-secret-angels-31024691-627-627.jpg

Adsız dedi ki...

insan olmak lazım, her gördüğün kadına gideri var gideri yok, bunlar gerçekten ne biçim sözler, hiç yakışıyor mu.. Allahın yarattığı be, mal gibi görmek sanki kendini kadından üstün görmek gibi davranışları sorgulamak lazım. ilerde bir kızın olursa kızına da bu muameleyi yaparlarsa ne olacak..

Öküzün Önde Gideni dedi ki...

@Adsız: Allah da seni güldürsün; ne diyeyim..

Şayet benim kızımda bir gün böyle bir organizasyona katılır ve bu tip fotoğraf çektirirse gerile gerile, her türlü atış serbest/mübah..

@Elİzi: Öküz hem lepoar desen sevmiyor, hem çamaşır mevzundan anlamıyor malesef :S

zeynep dedi ki...

Leoparı geç bence hayvan desenli her türlü giyim ürünü çok kötü ama leopar gerçekten çok itici ya, hemcinslerim neden bu kadar sever ve giyer anlamış değilim.

Sevgi dolu bir dünya bu dedi ki...

bi tür fetişizmdir çamaşır merakı,sistemin biz kadınlara da dayattığı.;)trendleri kim belirliyorsa bunları da onlar seçiyor bu güzel bu değil diye,"tüccarlar":)malını satıyor mu satıyor başarılı mı başarılı..beğensek de beğenmesek de gerçek bu...

maydanoz sozluk dedi ki...

''çok veren candan az veren maldan'' bu atasözü geldi birden aklıma hayırdır inş.