23 Mart 2011 Çarşamba

Sevmiyorum ! [updated]

- Fanatik futbol taraftarı gacılar(gs-fb maçının ardından fena midemi bulandırdınız)..

- Profiline sigara odaklı fotoğraf koyan gacılar(evet; gayet sexi / gizemli pozlar alınabiliyor teknik olarak.. Lakin onyüzbin dolarlık bütçeniz/sanat yönetmeniniz falan yoksa; hiç girişmeyin o tip iddialı kurgulara.. Türk işi porno filmler gibi sığ/ucuz görünüyor; 'pure et' kokuyor bence netice)..

- Kısa tırnaklı ve bakımsız gacılar(kokoşluktan, son moda parfümlerden, surattaki yarım santim pudra/fondötenden, ugg botlardan falan bahsetmiyorum; temiz olun, kokmayın ve az biraz da özenli olun(asabi iç ses: kadın olun lan!!) kafi.. 20li yaşlarında olup, haftada bir yıkanan/çamaşır değiştiren gacı biliyorum)

- Israrla erkeğinin sağında yürümeye çalışan gacılar(bunu ciddi anlamda kompleks yapan kadınlar tanıdım)

- Göbekli/şişman gacılar(ööğğkk!)

- Yemek/düzen gibi gadınsal mevzulara ilgisi olmayan; 'kahvaltı?' dediğin vakit, suratına bön bön bakan gacılar(yoğun çalışangiller değil burada iğnelediklerim.. gayet sabah6-gece10 çalışan kadınlar biliyorum.. ve onlara 'hööyytt!! gak yemek yap bana kadınnnn!!' demek; e evet, biraz(!) saçma-insafsız:P)......

- Küfür eden gacılar.. (g.t, kıro, hanzo vb eğlencelik light küfürlerden; yahut 'dirty talking'den bahsetmiyorum)

- Öküz'e vermeyen / sosyal yahut duygusal anlamda geri çeviren tüm gacılar....

Yok anam; hiç birinizi sevmiyorum..
(iç ses: garı dediğin naif olur, anaç olur, temiz olur... garı dediğin garı gibi olur yahu; erkek gibin, ayı gibin değil! bu, şeye benziyor; vakti zamanında(üniversite yıllarım) bir arkadaşım, karşıdan geçen gacının poposunu işaret edip 'oyy oyy.. tam paket! yirim!!' benzeri şeyler demişti kulağıma/eşşek herif/... anlam verememiştim... öyle ya; küçücük popo... bel çukuru mel çukuru da yok.... eee? ne anladım ben o işten?? aynısı bende de var onun :S dönüp aynadan bakmak varken, ne diye onun peşinde koşayım ki? gadın dediğin, fiziğiyle, duruşuyla, konuşmasıyla, farklı olmalı bizden.. yanılıyor muyum?? gerek tırnağının durumuyla, gerek konuşmasıyla......... /çarpıtmayın mevzuyu; eğlencelik örnek vermek istedim sadece... daha yukarıda anlattığım mevzu, 'fizik'ten çok öte bir şeyi işaret ediyor/)

12 yorum:

lady dedi ki...

asabi öküz ;)

Rosamond dedi ki...

noluyo ki sağında yürüyünce yaa?
hakikaten bu ne asabiyet? :)

Öküzün Önde Gideni dedi ki...

@Lady: Malzeme bu :/

@Rosamond: Bir şey olduğu yok. Bunu olay haline getiren kadınlara benim derdim..

Adsız dedi ki...

Beni ozlemissin gene bakiyorum :)

Aslısın dedi ki...

Sen bu ara fazla kadınla haşır neşir olmuşsun sanırım. Çıtayı düşürmeden, az ama öz devam etsen hayatına da şu yazdığın iğrençliklerden haberin olmasa öküzüm canım?

Öküzün Önde Gideni dedi ki...

@Adsız: kompleks?? haddini bilmemek?? ruh hastalığı?? yahut öküz'deki misal, 'gevreklik'?? hmmmm...

@Aslım: Yok be anam... Standartlarım gayet güzel son yıllarda(iç ses: maşallah maşallah).. Genel şeylerden bahsettim..

A-H dedi ki...

erkegin saginda yurumek ne ola ki?? bak ben yine birsey kacirdim sanirim, bunca zamandir adamin hep solundan solundan yurudum ona yanarim :D

fuly dedi ki...

seninde işin zor be valla... ve aslıya katılıyorum sayı azalırsa mutluluk doğru orantılı çoğalır. yoksam zordur karı milleti üstadım

Öküzün Önde Gideni dedi ki...

@A-H: Dur lan terim döndü :)) Solundan mıydı yoksa :S

@Fuly: Öküz aksini savunmuyor ki.. Lakin atladığınız bir şey var; hakkabaz değilim ki ben k.çımdan/şapkamdan 'budur işte! gacısı' çıkartayım :S

Ne etsin garip Öküz ??

Femme Fatale dedi ki...

Öküzcüm siz de azıcık daha az öküz olsanız anacım. Herşey de bizden beklenmez ki ama . Aaaaa

fuly dedi ki...

valla öküzcüm (böyle hitap etmek pek ironik hem öküz hem cüm neyse)

o zaman sen ve bahtsız bedevi arasında bi kuzenlik olabilir gibi gibi yoksa yani koca dünyada hepseni mi bulur şu filtrelemeyi yapmak için veri oluşturcak kız:)

Öküzün Önde Gideni dedi ki...

@FemmeFatale: Kafası karıştı Öküz'ün :S

@Fuly: Öküzcüm = miss ;)
Askerdeki lakabım "bahtsız bedevi" idi desem??
(kaldı ki; bahsettiğim gacı profili sandığından daha yoğun bence.. yani; lafa geldi mi pek çoğunuz gülüp, dalga geçer bunlara... Ama....... ama işte.....)