30 Mart 2011 Çarşamba

Reddddd

Çirkin kadını reddetmek kolay da; güzel kadını reddetmek ne zormuş be arkadaş....

Hayata karşı duruş, hormonlar, üzerime üzerime gelen memeler, vicdan...... Off ki ne off yani..... Yarım kamyon yük kalktı üzerimden; ama içerilerde bir yer hala pek huzursuz, hala pek gergin..

(iç ses: yahu şaka maka ben de bayaa bayaa reddedileybıl olmuşum, farkında değilim :/ )

15 yorum:

Dişilik Bozukluğu dedi ki...

Çok iyi bililirm o duyguyu... ne yetenekli (görselde de meziyette de iyi) ne kariyerinde tavan yapmış (bu kadınlar için çok çekicidir) adamlar reddedildi ‘akıldaki’ için... Doğru yoldasın ama inan;)

Unknown dedi ki...

başlığı görünce müzik grubu Redd hakkında sandım..hani şu 'nefes bile almadan''mutlu olmak için'...vb şarkıları olan grup meğer bildiğin reddetmek fiiliymiş sözkonusu:)
şaşırmadım öküz her ne kadar öküzüm dese de zaten her kadına atlamıyor ki:)

Öküzün Önde Gideni dedi ki...

@Dişilik: 'Akıldaki' ne yahu?
Doğru yoldayım?? Umarım... (iç ses: bazen "salakmışım" gibi hissetmem ne diye o halde?)

@Sakazen: Her kadına atlamıyor......... Hmmmm... Doğru; yalan değil... 'Bekar olduğu varsayımıyla'; ona atlayan güzel kadınları geri çevirmiyor; hepsi o.. O da çok kötü bir şey olmasa gerek :S

Aslısın dedi ki...

Oolum sende meme haritası var, boşver üzerine gelen memeleri, sen memelere gideceksin ahah:)

Öküzün Önde Gideni dedi ki...

@Aslım: Di mi? :S
Haklısın aslında... da... Nasıl??

Dişilik Bozukluğu dedi ki...

‘Akıldaki’nden kasıt: reddetme sebebi olabilecek bir olay veya bir kişi..
yani deli gibi istediğim veya isteyebileceğim adam geldi diyelim ama benim beyin o sırada başka bir adamla meşgulse eğer, hiç şansı yok.. (isterse eric bana olsun:p) ama sende böyle bir durum yoksa, ki açıklamandan sonra anlaşılan yok, o zaman boş bir akıl ve boş bir mideyle nedeni bilinmez reddedişin için hissettiğin salaklık konusunda haklısın.. üzül yani ne diyeyim..:) insanın içi boşken reddetmemeli bence kimseyi.. bi daha düşün, araştır.. fısatları kaçırma öküzovski..

Mia Wallace dedi ki...

e neden reddettin peki :D

Öküzün Önde Gideni dedi ki...

@Dişilik: Tartışılır........ Aşağıdaki cevabı bi oku...

@MiaWallace: Evli :S
Ve bile bile evli biriyle o işi yapmak is-te-mi-yor Öküz.... Bekar kadın mı yok yahu?? Gelmeyin üstüme üstüme :/

Emre Yazıyor dedi ki...

Seni etik öküz seniiii. Memelere nasıl oldu da dayanabildin sen bakiim?

Öküzün Önde Gideni dedi ki...

@Emrem: Sorma :/
Ne zormuş şu işler :S

Adsız dedi ki...

ne yani madalya mı bekliyorsun milletten, afferim sana mı demeleri gerekiyor, yaptığın normal birşey. Bu denli mi iradesizsin ki güzel hatunu reddettin diye tebrik edelim. Redetmeseydin de bu sefer vicdanını temizlemek için mi teselli edecektik. Yapma, bu işler bu kadar basit değil. Hatun evliyse isterse venezuela kaninat güzeli olsun atlamak bu denli önemli mi ?Unutma çalarsan kapıyı çalarlar kapını.

Öküzün Önde Gideni dedi ki...

@Adsız: Hiç öyle bir derdim yoktu elbette; aklıma gelen-yaşadığım hemen her şeyi düşünmeden / tartmadan paylaşıyorum blogda...

Ama haklısın aslında... 30'lu yaşlarının başında(yani en aktif zamanında) ve bakar iken, ısrarla üzerine atlamaya çalışan ultra ultra sexi bir kadına, sırf evli olduğu için 'hayır' diyebilecek erkek sayısının bir hayli az olduğuna inanıyorum çünkü(iç ses: aferim lan bana)..

Uzaktan atıp tutması kolay; sıkıysa kanepede aksiyona başlamak üzreyken 'hayır, istemiyorum' densin..

Sen aksini iddia ediyorsan; 'umarım öylesini bulursun' deyip, kıs kıs güleceğim izninle..

Adsız dedi ki...

Derdim sana laf yetiştirmek değil ama erkek olmak özürlü olmak demek değil, bazı şeylere engel olmak suyun çağlayandan akması engellemek gibi manasızdır.Bu herkesce bilinen bir gerçek ise ve bu tehlikenin farkında olan bir erkek kendini ceza sahası alanına sokmaz. Ha bu sözüm ; bu işi yaptıktan sonra vicdan yapabiletesi olan insanlara, diğerlerine zaten söylenecek birşey yok. Çünkü onların, değerleri başka şeylerin ardından gelir.
Öylesini bulmak meselesi değil bu, herkes için geçerli bu kadın için de erkek için de, içinde vicdanını gıdıklayacak bir durum varsa ( duygusal durumlardan bahsetmiyorum) tedbir almalı her halükarda.
Umarım,kıs kıs gülünecek duruma hiç birimizin düşmemesi, anladın sen onu.

Öküzün Önde Gideni dedi ki...

@Adsız: Ceza sahasına sokmak yahut girmesine izin vermek/yeterince güçlü karşı koyamamak bir hataydı; doğru bak orası(mevzusu uzun ve karışık aslında).. Lakin, ömü hayatında gol atmamış gibi şevkle oynayan bir forvetten o topu alıp taça fırlatmak da, uzaktan sanki "taktir edilesi bir şey" gibi geliyor kulağıma..

Demedi deme sen... Öküz'ün kıs kıs gülmesini istemiyorsan ya standartlarını düşür, ya da...... Zor vallahi işin.. Ben ki psikopat boyutta vicdan sahibi bir şeyim(öyle olduğuma inanıyorum en azından); nasıl zorlandığımı ne sen sor, ne ben söyleyeyim..

Seneler önce benzer bir durumu(yazdım herşeyi blogda.. bknz: arşiv) bir arkadaşıma anlatmış, ve yarım kamyon öğüt/küfür bulamaçı işitmiştim kendisinden.. 2 Ay sonra evli bir erkeğin kollarındaydı... // Aklında olsun.. Hayatta çok şey var; ve o her şey biz insanlar için... Büyük konuşmamak lazım..

Adsız dedi ki...

Büyük konuşmak asla istemediğim şeydir ve bugüne kadar büyük konuştuğum için tükürdüklerini dip köşe yalamış biriyim, haşaaa. Bildiğim için söylüyorum. Kadın içinde geçerli bu, erkek içinde geçerli, hepimiz insanız ve kendimizi engelleyemiyoruz. İşin özü bu. Ama hakveriyorum, bir anlık tepki bu, sana değil hepimize.