24 Şubat 2011 Perşembe

Kör Tuttuğunu Zikermiş... [updated]

*update[03.03.2010] Konuyla ilgili tukcell'den defalarca aranıp, özür dilendi.. Fazla çekilen para hesaba geri yatırıldı... mevzu kapanmıştır..

Üniversite yıllarımdan beri; yaklaşık 12-13 yıldır faturalı turkcell(bilhassa küçük harf) hat kullanırım.. 3lira, 5 lira fazla ödemek şu güne kadar hiç de öyle ahım şahım sıkmamıştı canımı...

Ta ki bu güne kadar..

3G internetleri bilirsiniz; vınn modem falan... Sırf bu iş için tl yüklemeli ayrıca bir hat almıştım geçen yaz... Hemen her ay, 3lira eksik-5 lira fazla kafamı mitmeleri bir kenara; bu Turkcell akıllısı, aylık 39tl olan bir paket kapsamında, 22 günde tam 120 tl para çekmiş hesabımdan..

17 günde 4 gb paket bitmiş(bunun hesabı ne derece rasyonel yapılıyor; çok ayrı bir tartışma konusu elbette).. Sonraki 5 günde ek 700mb kullanılmış; ve bunun da bedeli = 80 tl.....

Özet: Yani atıyorum "5 birim kotalı bir paketi 39tl verip satın aldım; ama kotayı biraz aşıp 5 yerine 6 birim kullandığım için, hesabımdan 120tl çekildi"

Çok şükür yaş oldu 32; iyi kötü bir işim var ve 80tl'yi dert edecek durumda değilim.. Lakin bu "ölü soyuculuğu" mu desem, "kör tuttuğunu zikermiş" mi desem, "gücü gücü yetene" mi desem, ne desem bilemediğim durum(ve şu cük kadar durumu çözmek için yaptığım 40dk'lık saç baş yolduran telefon konuşması) biraz fazla ağırıma gitti..

Bravo turkcell sana... bravoo... ve elveda...
(iç ses: ah bir de içimden söylediklerimi duysan)

8 yorum:

çitlembik dedi ki...

bu sorunu aynı anlattığım şekilde yaşayan çok insan dinledim. 300 lira fatura ödeyen bile var. ve çoğu yerde çekmediğinden de şikayetçiydi insanlar bi ara. çok müşteri kaybetmiş turkcel bu sebepten. geçmiş olsun, sağlık olsun.

Aslısın dedi ki...

yakalayan öpüyor öküzüm, ben de öptüm!
:)

serhat dedi ki...

:D sen birde vodafoneun yaptığını görsen. :D ama ben dayanamam direk basarım küfürü. karşıma adamın biri çıkmıştı ulan ile başlayan soy sop firma diye giden uzunca bir tartışmaya girdiğim nitekimde hattı kapatmakla sonlandı bu konuşma :D geçmiş olsun diyorum öküzüm.

Depresif Ayu dedi ki...

Öküzcüm; günümüz internet dünyasında 4 gb kotanın standart bir kullanıcıya bile yetmeyeceği aşikar. İlle birşey indirmek gerekmiyor ki. Bir web sayfasının açılması bile kaç mb tutuyor. Facebook'a girmek, oradaki yada youtube daki videoları izlemek kotanın kısa sürede bitmesini sağlıyor. Ayrıca kota aşıldığı zamanki kb başına ücret baştan biliniyor.

Öküzcüm bana gıcık olma lütfen. Durum bu ama ne yazık ki ve de hemen belirteyim, benim Turkcell yada herhangi bir firma ile bağlantım yok :))))

Judy Abbott dedi ki...

türkcell heryerden çekiyor cebimizdeki parayı

"leb" demeden... dedi ki...

çok video filan seyrediyosundur sen öküzcüm şlfkailklakggn

Efsa dedi ki...

Kendini yalnız hissetme emi..
Aynaya bakar gibi bakabilirsin bana.

Adsız dedi ki...

fakir. bi de oturmuş yazı yazmış şuna.