12 Kasım 2010 Cuma

Yalan Söylemek Lazım Aşka

Yalan söylemek lazım aşka.... Kör edesiye boyamak lazım o gözleri.. Yeterince gaz verirsen, yelkenlerini suya indirip, kul-köle olmayacak mı nasılsa? Varsın karakter dediğin paçavra alınsın ayaklar altına. Kaz gelecek yerden tavuk mu esirgenirmiş? Yalan söyle, umut ver.... Her yol mübah bu oyunda..

Çıkart şu üzerindekileri önce... Fiyakalı şeyler giydirmek lazım sana... O hooo.. Hiç mi yok havalı takımın, gömleğin?... Git kirala, ödünç al arkadaşından; her şeyi söyletme bana... Tak kafana da şöyle afilli bir şapka... Şu fuları da dola bakayım boynuna... Cihangir, Bebek, Taksim.... Nereyi istersen...



Gece ağzın iyi laf yapsın ama mutlaka... Popüler kültürle mi didiklersin artık kafaları, laf salatasıyla mı, bilmem.. İyi dansetmelisin, bunu da yaz bir kenara.... Ne kadar abartırsan şekilselliği o kadar iyi..  Yüksek sesle kahkahalar atmalı; mekanın en dikkat çekeni olmalısın... Al bak şu puroyu da eline; içmesen dahi dursun parmağında.. Neşeli ol sonra; "benimle birlikte olan kadının yüzü solmaz" diye bağırsın gözlerin.. Gök yarılsa bozma o aynada saatlerce çalıştığın karizmanı... Nasıl hayran gözlerle takip edecekler seni dostum, şimdiden görür gibiyim! Göz temaslarını sakın kaçırma ;)

Özelin/gizlin olmasın mesela... En özel ayrıntıları 3-5 rakı eşliğinde anlat arkadaşlarına... Çektiğin videolar duruyor değil mi çekmecende; bakma suratıma, biliyorsun ne yapman gerektiğini ;)  Ekle hatta üstüne.. Söyle söyle, çekinme.. 2'şer 3'er daldık o gece Ayşe'ye diye... Nikahına mı alacaksın kadını; salla gitsin.... İlk defa yalan söylemiyorsun, öyle değil mi? ;)

Arada aldatmak da lazım bak kadını.. Ardına dönüp bakmadan, zerre vicdan azabı duymadan aldatmak hem de.. Saçmalamaa, bekleyecek o tabi evde; işi ne?.. Erkeksin sen; hakkın bu senin.. Herkes yapıyor yahu; sefan olsun.. Alıştıracaksın bunları kendine... Günü birlik yattıkların yetmedi mi? Sevgili/metres yapacaksın hatta.. Yahut çeşit mi istiyorsun? İyi rusların nerede olduğunu biliyorsun... Söyle ayarlasınlar geceye 2 tane.. Kim, nereden bilecek ;)  Prezervatifsiz yap hatta; o ne öyle bulaşık eldiveniyle burun karıştırır gibi... Çok takılma öyle şeylere; atın ölümü arpadan olsun yahu... Evdeki karıyı/sevgiliyi düşünecek zaman değil şimdi..

Leş kokmak, çirkinleşmek lazım sonra... Kural 1'i biliyorsun: "ne kadar ayı olursan, o kadar makbulsün".. Erkek dediğin kokar.. Erkek dediğin kıllı olur.. Haftada bir ancak yıkanacaksın... At gitsin şu çoraplarını salonun ortasına... İç iç sigaraları günde 2 paket... "Diş fırçalamak"? O da ne? Makbul olacaksın diyorum oğlum sana; güven sen Öküz'e... Daha erkek olacaksın gözlerinde... Daha "reddedilemez", daha "laf söylemeye çekinilir", şekilsel de olsa daha "saygı duyulan" olacaksın..

Ev işlerinde yardım etmek mi? Yahu otur 2dk oturduğun yerde... Karı mısın afedersin? O hazırlayacak tabi sofrayı, her bir şeyi... Aç sen gazeteni.. Duymazdan gel çalan kapıyı... Terliklerin zamanında gelmedi diye arıza çıkart hatta üzerine... Seyreyle sonra bak, nasıl el üstünde tutacaklar seni..

Kavga et mesela arada... Görsün acı kuvvetini... Çekinsin senden.. "Erkegim benim!!!!" olsun şöyle biraz... Efendilik de neymiş; sümsük müsün sen de, "2 tane çakmayacakmısın park yerinde arıza çıkartan salağa"?

Haddini bilecek kadın... Yeri geldimi susacak... Susmuyor mu; nerede, nasıl bir kalabalığın içinde olduğun farketmez; çocuk gibi, azarlayacaksın icabında.. Boz biraz, boz; korkma olmaz birşey.. Varsın küssün, zırlasın "gururumu kırdın o insanların içinde" diye.. 2 Gün sonra gelmeyecek mi tıpış tıpış yamacına?.... Mecbur... Z.ke z.ke gelecek afedersin... Aşık yahu sana; bağımlı bir nevi... Genlerinde var bu; gelip, özür dileyecek hatta... Daha bile kıymetli olacaksın eskiye nazaran... Gazeteni oku sen; bütün gün çalışıyorsun, yoruldun... Bir erkeğin gururuna sahip olacak değil ya kadın! Alışsın hem ;)

Döv hatta ara sıra... En en "oha.. hangi devirdeyiz.. olmaz öyle şey! anında çeker kapıyı giderim" diyenini, en kariyer yapmışını, en havalısını döv.. Korkma; olmaz hiç bir şey... Aşık sana... Evliysen, çocuklar da varsa hele.. Ohooooo.... İşi bıraktı/getireceğin paraya ihtiyacı var; unutma.. Ha ha:) Hayat bize güzel oğluuum... Çak 2 tane ağzına... Şaşırsın... Ağlasın... Çekilip odasına baksın duvarlara boş boş.. "Ben de mi yaşayacaktım bunu?" diye sora dursun kendine... Nerede yaşadığın, hangi sosyal sınıfa dahil olduğun, ne kadar avrupai göründüğünüz falan farketmez... Hakettiyse çak gitsin 2 tane... Yerini, haddini bilsin..

Yürü be koçum... Kim tutar seni... Muhakkak uygula bak sen bu dediklerimi.. Sonra yaslanıp arkana seyir eyle bak, nasıl el üstünde tutacaklar seni, nasıl "daha erkeq!!" olacaksın gözlerinde..

Öküz beceremiyor "talep gören tipte erkek olmayı"... Bari sen kaç, kurtar kendini..

19 yorum:

çitlembik dedi ki...

çitlembik bu yazıyı okudu ;)

Paria dedi ki...

Garip oldum okuyunca.

Aslısın dedi ki...

aslı da okudu, ne yalan söylesin hak verdi. valla öyle değil falan diyemiyorum, öyle örneklerle karşılaşıyorum ve dinliyorum ki öküzüm, olaylar tam söylediğin gibi gerçekleşiyor, ne yazık ki.

"leb" demeden... dedi ki...

bende hiçbir sakıncası yok. tencere kapak.

bundan anlayan kadınlar ve böyle davranan erkekler daha da bol olsun hatta...

rahatsız olucak bir şey yok. bu tip kadın/erkeklerde gözünüz varsa başka tabi :)

Öküzün Önde Gideni dedi ki...

@Çitlembik: :) deli..

@Paira: Garip olasınız diye yazdım zaten; tutturmuşum kıvamı demek:)

@Aslısın: Öküz'üm ben; doğruyu söyleyeceğim elbet ;)
Lakin..... Sen niye benim yorumumu yayınlamadın yahu geçen yazında??

@Leblebi: Dikkat et de; o "bundan anlayan erkek" dediklerinden birine aşık olma günün birinde.. Feci can yakıyorlar..

Burcu dedi ki...

Bu hatunlar acık salak sanırım.. Evet var böyle çok örnek ama aklıma almıyor, köpek ol sev hıyar hıyar otursun!
Rendele salata yap bari işe yarasın.. :D

Hiç çekemem yannız kalırım daha iyi falla:D

Tabi alan memnun satan menunsa bilemiyciim:)

MeL jones' dedi ki...

ben mj.çit bu yazıyı okumamıs,yalan atmış,ben sıkıştırdım itiraf etti.seni kandırmış,bence benımle evlen ben durustum asdf :)kiiskiisskiisss..

aikon dedi ki...

İyiymiş.. ..
Hemcinslerinizin versiyonu
Çokça kaprisli ol,sevmem derler ama kaprisli hatunlara taparlar.
Bedenine gösterdiğin önemin aynısını sakına beynine kişiliğine gösterme.Meme,saç,baş, iyi olsun yeter.Kişiliksiz hatta aptal ol fazlaca.
Göster ama verme süründür ki değerin bilirsin
vs...............

Her iki cinste bence tehlikede

penelope dedi ki...

hastalıklı ama gerçek ilişkiler bunlar haklısın..feminist feminist çemkirmeye gerek yok ..ortada herşey..neden bu kadar zayıfız biz kadınlar.erkeklerin sığ beyinlerine rağmen kulluk potansiyelimizin bu kadar yüksek oluşuna şaşıyorum .sanırım türk kadını olarak hepimiz psikoljık rahatsızlık geçiriyoruz.ayrıca da öyle erkekleri makbul tutan kadınlar o erkeklerden daha farksız değiller hem kalite hem kantite olarak.

"leb" demeden... dedi ki...

aşk benim için cumburlop bi şey değil Öküz.

bugün görüş yarın aşık ol ya da bugün seviş sabaha aşık ol bir şey değil yani...

ilgi, sadakat, güven, heycan isteyen bi şey.

yani mümkün değil olmam. öerak etme sen beni :)

dif dedi ki...

ne yalan söyleyeyim korktum. hayır kimi erkeklerin genlerinde var bu bahsettiklerin, ne yaparsan yap kafa aynı kalıyor. ama kimisi de hakikaten "talep gören erkek" olmak adına türlü çeşit şekillere giriyor. yani bunun için dayak atanını görmedim -şükür tabi- ama ortalık yerde azarlayanlar, yok efendim "nasıl olsa aşık bana" düşüncesiyle olmadık insanlarla aldatanlar çok var. bir de birbirlerine ciddi ciddi bu akılları verenler var.

ay bu yazdıklarının hepsi gerçek.
ay çok korkunç.

Öküzün Önde Gideni dedi ki...

@Burcu: "Hiç çekemem yannız kalırım daha iyi falla:D" ... Umarım tükürdüğünü yalatmaz hayat :)

@MelJones: ;)

@Aikon: Kaprisli hatuna değil; büyük memeye taparlar(mecazi kullanıyorum; sorunsuz verebilitesi/arıza çıkartmayabilitesi yüksek kadın anlamında).. Karıştırıyorsun ;)

@Penelope: Yaaaa.. Bak.... Bütün arızaların temelinde siz kadınlar var görüyorsun :P

@Leblebi: Umarım ;)

@Dif: Yaaaaa... "Öküz yazmıştı" dersin; daha neler neler var hayatta.... Ve hiç de öyle çoooook uzaklarda zamazingolar değil bu bu sözünü ettiklerim...

Burcu dedi ki...

Umarım dediğin gibi olur da, mantıksız yani, sen sevcen köpek olcan.
o gezcek dolancak oohh, eve gelcek bi dönüm bostan yan gel osman, ilgi yok alaka yok, bir de hakaret gırla.. olcak. Bundan o evlilikte kadını rolü yemek yapıp çamaşır yıkamaksa hep yapılan bişi, neden çekilsin ki? bu durumda o zat?? Tükürdüğünü yalamk değil. Mantıklımı sence..

Ben sana şöyle bir soru sorsam ne derdin,

Tanıştığında zor kız olmalı, öle koşturmalı peşinden köpek gibi.. Yıllarca, sonra zar zor kabul edilmeli telif, insaniyet namına..
erkek dediğin çalışmalı tüm gün, çocuk doğurmalısın o da bakmalı, kadın dediğin de bakmalı kendine gezmeli tozmalı, evde bakıcı modundaki kocasını arada görmeli, tabii ki de erkek arkadaşları da olmalı eve gelince de bi karete taekvando geçirmeli, nerde benim çayım diyerek..

He yokmu böyle örnek var ;) Bazı kısımları eksik veya fazla bilemem :) isimler de pek lazım değil. Bu paylaşım değil hiyerarşidir.. Bu da aile ve yuva değildir diktatörlüktür kannatimce ;)

Unknown dedi ki...

gereksiz bir gerçeklik var öküzüm bu yazında...insanın gözüne gözüne sokmuşsun yaşanabilitesi yüksek ilişkileri..gerek yok ama cidden..bırak herkes kendisini nasıl biliyorsa öyle sansın..bırak kandırmaca devam etsin..bırak gözünü seveyim..ne üstüne vazife..ne diye yazıp da insanın tüylerini diken diken ediyorsun şimdi gece gece..fıstık gibi bir haftasonu geçmiş günlük güneşlik..kafayı boşaltmışız yeni haftaya hazırız..nedir senin alıp veremediğin bu gerçeklikle anlamadım ki:)))

şakası bir yana tüylerimden diken diken mi oldum ne..eline sağlık..acınası gerçekler..unutulmaması ders alınması gerekenler..becerebilene ne mutlu..

Öküzün Önde Gideni dedi ki...

@Burcu: Soru nerede yahu? :)
Arz talep meselesi.. Kadınlar onu istiyor; erkekler de onu "matah" bilip, onu veriyor.. Yapabilene elbette...



@Sakazen: Öküzüm ben; ne bekliyordun ki? :)
Paylaşım için teşekkürler stil direktörüm....

Adsız dedi ki...

epeydir yazdıklarını takip ediyorum bu enn çarpıcısı olmuş .. içim acıdı benim

kelebek etkisi dedi ki...

adsız çıktı yorumum , adım var ama içim acıdı .... acıdı

Anne Günlüğü dedi ki...

Yazıların içinde bu en güzeli bu; "en" gerçeği olduğundan sanırım.

Öküzün Önde Gideni dedi ki...

@Günlüklerim: Şöyle kalınca bir kitap okumuş kadar oldun sanırım :)

Teşekkür ederim, üşenmeyip yorumlarını da paylaştığın için :)