28 Ekim 2009 Çarşamba

Çok mu fesatım?

Çok mu fesatım da, şu Gmail'deki "gelen kutusu"nu her seferinde "gelen kukusu" diye okuyorum?

Ha bir de, bahsi geçen şu "kuku" lafını, benim gibi ilk defa 25+ yaşında duyan başkaları da var mı; bunu da ayrıca merak ediyorum?

11 yorum:

Mademoiselle Coco dedi ki...

Belli ki kız kardeşin, ablan ya da yakın ailede bir kız akranın yok... :)

Öküzün Önde Gideni dedi ki...

sorma:)

Derya Yaşa dedi ki...

ahahah ay çok güldüm (: algıda seçicilik dicem oda değil tam sen ne görmek istiyorsan onu görüyorsun (:

Bucera dedi ki...

çok güldürdün beni :))
Çok fesat değilsin dürüstsün,hangi erkek öle düşünmez ki

penelope dedi ki...

kuku ne be..salak olabilir miyim acaba..!!!

Öküzün Önde Gideni dedi ki...

"Kuku ne?" mi:) ?

ahaha... benden beterleri de varmış:)

penelope dedi ki...

"senden beterleri" mi? :))öküz den beteri ne olabilir peki?:)))ne yani asalım mı beni,bilmiyorum ..sakın açıklama zaten sordum soruşturdum öğrendim evet.biz başka isimler kullanmışız, ondan ...kültürel çeşitlilik işte....neeeeee...makroları hesaplayabiliyorum ama kukuyu bişlmiyorum yani beterim şimdi e mi...

Öküzün Önde Gideni dedi ki...

Piuuh!!.... öğrenmene pek sevindim.. "genel üslubu bozmadan nasıl açıklarım" diye kara kara düşünmeye başlamıştım;)

alınmayınız... okuyunuz bol bol...

teşekkürler.

penelope dedi ki...

okuyun-uz..neyi okuyalım..ve nerden çıkardın-ız okumadığımı-zı....özellikle farkettim ki belki tek dayanağımdır yıllarca okumak.ki ilk kahramanım çirkin ördek yavrusuydu ,sonra edmunt dantes oldu.taaa özdemir asafı tanıyana kadar ve atilla ilhana yazdığım çocuk mektuplarına cevaplar alana kadar.ve varlık dergisinde üç beş denemesine yer verilmiş nadir genç kalem olarak.ve salah birselin "umut vaadeden genç" deyip sırtımı sıvazladığı sıralrda ve cezmi ersözü ,klasiklerden hemen sonra keşfetmekle,knut hamsung la andre gide arasında kalıp ,yine özdemir üstada dönene kadar.elif şafak "baba ve piç" yeni bi,tti ,livaneli'nin "ada"sı elimde ama klasiklere dönesim var bu aralar.uyumadan önce bir doz murathan mungan..hafta sonları siyasete harcanan zamanın telafisi monteıgne ..okurum aslında ben ..ama kukuyu bilmiyorum ,ve boşa okumuşum ki demek..çünkü kukuyu bilmiyorum..ve okumayan bi izlenim bıraktım..puff.bozuldum mu ne az bişey..sen /pardon üstüne bastıra bastıra kullandığınız 2.çoğul şahıs ekine itafen-siz /üstünüze alınmayın ,ben öyle bozuldum bi galiba..

Öküzün Önde Gideni dedi ki...

okuyunuz bol bol = öküz'ün yazdılarını okuyunuz, takip ediniz, yorum yazınız, i kiss u yapınız.. vs..

bende 25'imde öğrendim yahu, çok bir şey kaçırmış değilsin. kaldı ki, gayet de sevimsiz bir kelime olduğunu düşünüyorum.

Alınmayın.. öküz, içinde 50gr dahi ard niyet olmadığını bilsem de, sıklıkla ukelalık ile suçlanır.. bilmezler "tanı"mın farklı olduğunu.

önceki yazılarımdan birinde belirtmiştim: yanlış anlaşılma olayını önce kompleks, sonra paranoya haline çevirdi bu bünye diye. o yüzden her yazdığımın altına "bence"ler, "acizane"ler vs ekliyorum.... sebebi bu.. öyle suçlandım çünkü hep..

geçici çözüm önerisi: alınmanıza sebebiyet verecek bir şey(ler) okursanız, "kimbilir ne demek istedi de, yanlış aksettirdi kafasındakileri pis öküz" diye düşününüz..

zira, kafam "dur şuna laf sokayım", "dur şununla laf dalaşına gireyim" şeklinde çalışmaz benim. aklıma dahi gelmez..

hmmmm.. bu mevzudan başlı başına bir blog yazısı çıkabilir yahu..
dur; unutmazsan yazayım bu "ben ukela değilim! yanlış anlıyorsunuz!" olayını..

penelope dedi ki...

okuyorum..yazdıktan 5 dakika sonra "yav bu adanm yanlış anlaşılma paranoyası" ndan bahseden adam değil mi.ve sanırım tarafımdan yanlış anlaşıldı. du bi daha okuyayım ben....hmmm beni oku diyor aslında o...
haaa..ama alınmayınız la beraner yazılınca çağrışımı kötü olmuş be..hay allah .."
dedim ama gitti bi kere yorum...:))
kusura bakma tamam mı.bugün bünyeye çok yükledim seni,bi an tanıdık biri gibi oldun..biraz da zayıf bi andı sanırım..eee.anla yahu..
(bi elinde papatyalar uzatan sana (diğer eli arkasında kafa önde eğik,ayakları çapraz)ve akılllı geçinen dandik bi koca kız şeysi işte...mahcubiyeti..
tamam mı..