29 Eylül 2009 Salı

Sahte Bekaret Kanıymış.. pehh!

Az önce hurriyet.com.tr'da, Mısır ve Suriye'de satılan "sahte kızlık zarı kanını" ve ilgililerin bu ürüne tepkilerini özetleyen bir haber okudum.. ( bknz: http://www.milliyet.com.tr )

Büyük şehirlerde var mı hala böyle insanlar merak ediyorum. yok benim çevremde o "kız" dediklerinizden. (daha gençken mıkatıs gibi çekerdim bu hanımları; ama şahsen, son 6-7 senedir hiç rastlamadım/duymadım)

Büyük şehirlerde yaşayıp da, 20 yaşının üzerinde yeni dünyaya yelken açmamış kadınların(pardon kızcaazların) olabileceğini pek düşünemiyorum.

Erkekler neyse... Sanıldığının aksine , modern erkekler avlanmayı öğreninceye kadar aç kalmaya mahkum durumdalar; en azından ben ve çevrem öyleydi(hemen hiç bir modern genç erkek karaköy kerhanelerinin yolunu bilmez. yahut hiç bir modern erkek siftahını ırıspılarla yapmaz diye tahmin ediyorum.). Artık; ne zaman "yok bu iş böyle olmayacak" deyip canlarına tak ederse, o zaman öğrenirler avlanmayı..

Kadınlarda durum farklı.
Malum... ucube, şişman, genç, yaşlı falan ayırmaksızın tüm meme sahiplerine aslılır memleketimin avlanmayı öğrenmiş ve biraz da ar damarı çatlak erkekleri. Bu sebepledir ki, 15 yaşından itibaren her dişinin onar-onbeşer aç talipleri olur memlekette.. Ve yine bu sebepledir ki, yeni nesil dişiler, modern erkeklere kıyasla çok daha kolay ve hızlı öğrenir/yaşar bel altı mevzuların hayalden gerçeğe dönüşümesini.

Öyle olmalı da zaten(iki paragraf önceye geri dön). Kiminle yarışıp, kimin doğasına ters düşmeye çalışıyoruz ki?(bknz: doğa)

Yani, olabiliyorsa olsun tabi. Başkaları "olmalı" dediği için değil; asla zorlama yapılacak bir halt değil bu. Ama akın akın içten gelen bir şeyi baskılamak; hele hele başkalarının doğruları yüzünden yapmak bunu.. yok; bu hiç bana göre değil işte!

Bir de haberin altına yorumlar gelmiş.. "nereye gidiyor gençliğimiz!!" falan diye..

Yahu bir yere gittiği falan yok.. eskiden neyse, şimdi de o.. 40 yıl önce de kadınlar 18-20'sinde sex yapmaya başlıyordu, şimdi de.. hatta eskiden daha erken başlanıyordu. (sanki, 12 yaşında bilmemne yapıyor çocuklar)..

Hangi vicdan sahibi şu gençlere "yapma" deme hakkını kendinde görüyor? Sen yapmadın mı, yapmıyor musun be kıro? Senin gibiler yüzünden bu yollara itiliyor gençler. Gençliğimiz nerelere gidiyormuş? Çok görüyorum akşamları terastan, bunu söyleyen gibilerin caddede travestilerle nasıl pazarlık yaptığını.

bir de körler sağırlar birbirini ağırlar durumu var. 25 yaşında modern memleketim kıznı "el değmemiş" ümidiyle almak, ancak böyle açıklanabilir sanırım.

iyi abicim... keyfiniz bilir.. yapın kızlarınıza baskı... alın ömrünün 10 yılı baca temizletmekle geçmiş memleketim sözde namus timsallerini...

iğrenç yahu. karaktersizlik bu! nasıl bir kendine güvensizliktir.. nasıl bastırıldı kadınlar bu kadar... benim kafamda bir erkek için baca temizleticisi sözde namus timsallerini anlamak, saygı duymak çok güç! yapmayın bunu kendinize.. karakterinize, ruhunuza yazık yahu. ya dik durun, ya dürüst olun, ya da ne bileyim becerebiliyorsanız sabredin..(küçük şehirlerde yaşayanlara değil burada sözüm. onların yaşadığı ortam çok farklı. ataerkil ezilmişliğe/korkuya saygı duyarım. tek yapabilecekleri sabretmek sanırım. umarım onların sabretmesi, daha az şey gördükleri için görece daha kolaydır)

Kadın olmak zor zanaat.
Bekara karı boşamak kolay hesabı, hep söylerim: "kadın olsaymışım kimseye vermez, 18-20'imde kendim parça pinçik ederdim o zar zımbırtısını" diye. Aksiyona kaç yaşında geçerdim o başka mevzu; paşa keyfim bilir... ama, muhakkak kutulurdum o zımbırtıdan. Şeyimin hesabına kim ne karışırmış, hangi ahmak baskı altında tutarmış yahu?

Kimileri de aşık olup, öyle verme derdinde.. yahu şimdi aşık oldukları adamlara 2 ay sonra ana avrat düz gittiklerini, yahut 35'ine yaklaşıp da hala vermek için aşık olmayı bekleyenleri görmesem "tamam" diyeceğim.... bu da hikaye.... ne varsa parmaklarda-bilimum zerzevatlarda var, diyeyim ben size:)

(İşin dini boyutu var; tamam kabul.. zina kötü şey.. ama 30 yaşına gelmiş bekar bir kadına, "neden seviştin" değil, en en fazla "neden evlenmedin" denebilir diye düşünüyorum. onun da cevabı hazır = şartlar/dünya malum; gel de sen evlen!.. Nasıl olacak bu iş? Kaldı ki, zinayı göze alan yalnızca kadın da değil.. erkekler de aynı b.ka bulaşıyor. Şahsen, mevcut şartların[bekar-30yaş-el insaf] ciddi anlamda hafifletici sebep olacağını umuyor; "en büyük günahım bu olsun" diyorum)

Yok yok ... kadın olmak zor zanaat; ya çoooook fena asi kız olup çıkardım.. ya da birilerini keserdim... (kim ne karışırmış şeyimin işine yahu!; bak hala geçmedi sinirim)

15 yorum:

Adsız dedi ki...

Banada bir sinir geldi walla, amanıınnn çok güldüm ben bu yazıya, süper saptamalar, ama yurdum insanı uçkurunuda aşkada herbir haltada karışır yapacak birşey yok....

Öküzün Önde Gideni dedi ki...

euheuhe... haber turk - teke tek'e de haydar dümen çıkmış zaten:)

zor vallahi kadın olmak.

arinna dedi ki...

bir genç kızın en büyük çeyizi öpülmemiş dudaklarıdır nihahahahaha

Öküzün Önde Gideni dedi ki...

istanbul sahil kesimlerinde öpülmemiş dudağa rastlarsan, koşarak uzaklaşmanı öneririm:)

arinna dedi ki...

Öyle deme kadın dediğin beyaz bir mendil gibidir lekelendimi hemen belli olur.hehe
Bu ne yeaa demek istiyorum.En büyük üzüntüm kadının veya erkeğin cinselliğini yaşamasını çok doğal ve normal bulup 30una kadar böyle yaşamış insanların kendilerini evliliğe hazır hissettikten sonra pastorize süt emmiş kadın veya erkek aramaya başlamaları ve cık cık cık gençlik nereye gidiyor,maneviyat bitti(cinselliğini yaşayan hiç kimse manevi duygulara veya ruha sahip değildir zaten) demeleri.
Zaman zaman insan ırkını yok etmek iyi bir fikirmiş gibi geliyor mu size de?

Öküzün Önde Gideni dedi ki...

kadın doğası gereği bir erkekle yarışmamalı. o konuda az buçuk benim de sabit fikirlerim var(aslında kimse aç çakallar gibi olmamalı; ama... ama işte. burası uzun..)

ceplerime 3-5 insan doldurup çekileyim kenara, öyle yok et plz:) ateşe hazır, ateşe hazır!!

arinna dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
arinna dedi ki...

tabiki birşeylerin bokunu cıkarmamak lazım o yüzden insan ırkı konusundaki planlar hep beklemede kalıyor.
*şu yanındakini de yok etmeyelim gelsin bu yana*

noraashira dedi ki...

Dünya'da ne kadar güzel şey varsa hepsi insanoğluna yasaklanmış bence :)

Öküzün Önde Gideni dedi ki...

di mi:) işkembe, kokoreç falan da zararlıymış zaten:)

Sokak Kedisi dedi ki...

Selam Öküz :)

Ne kadar yasaksa o kadar caziptir zaten...

Bir de bilinmeyene karşı duyulan merak kısmı girince işin içine gel de Dur de öğrenmek ateşiyle yanan şu gençliğe :)))

Adamlar yasakla bu işten vazgeçiremeyeceklerini bildikleri için bu aleti Mısır’a ithal edip satanların ölümle cezalandırılmasını istemişler, daha ne yahu :))))

Adsız dedi ki...

yaş 30,bekarsın,hala keşfetmediğin bi hadise war we aslında uçsuz bucaksız... yaşicak taş çatlasın bi 50 yılın daha war diyelim yazıktır giden 30 senene,heleki gizliden hımhım diyip açıktan cık cık diyerek geçirmişsen bu 30 seneyi!!!
insan cinsel organınıda başkalarının ayıplamasıyla doğru orantılı kullanıyosa pesss!!
ha kendi prensipleri olur ona saygı duyarım ama bu iş kaç göç ayıp günah çerçewesindede harcanmasın rica edicem...

Öküzün Önde Gideni dedi ki...

sokak kedim, bu öyle yasak => merak gibi br mevzu da değil. yasak olmasa ne olur? içeride borazanlar çalıyor, cambazlar hopluyor.... nasıl, neden ve nereye kadar kayıtsız kalır insan?

sevgili zerzevat, sen daha güzel açıklamışsın hadiseyi.. "gizliden hımhım, açıktan cık cık" ha? :)

her ikinize de çok teşekkürler paylaşımlarınız için.

Adsız dedi ki...

zewkle=))

Lalehan dedi ki...

evet bu yazdıklarını bir hatun kişi olarak kelimesi kelimesine savunuyorum, yazıyorum, tartışıyorum.. ama bir erkek olarak senin kurduğun şu empati karşısında da şapka çıkarıyorum öküz.
sevgiler !