20 Mart 2009 Cuma

Fuck Buddy'e Mektup

Çok düşündüm bu konuyu yazıp yazmamayı..

Fuck buddy mevzusu asla gurur duyduğum bir şey değil. Sadece, "şartlar öyle gerektiriyor", yahut "gerektiriyordu" diyebiliyorum bu konuda. (şartlar gereği yahut değil, sonucun dejanere bir tarz olduğunun elbette bilincindeyim)

One night stand, two night stand, three, eight, eleven vs.. farklı farklı pek çok ilegal(ilişki söz konusu olmadan yaşanan) ilişkisi oldu kibarfeyzo'nun. /Gerçi pek çok dediğime de bakmayın, 30lu yaşlarındaki ortalama bir insan evladından pek de farklı değil burada bahsettiğim rakam. daha doğrusu: çeşit olarak farklıdır muhtelen de, totalde geri de bile olabilirim:P mehmet ali erbil portresi oluşmasın zihinlerde/

Pek çok farklı kadın tanıdım bu 30 yılda. Biri hariç hemen hepsinin yaklaşımları benzerdi. Beni bir penis olarak gören, veya aşık olan, karşılığında aşk isteyen, yahut umduğunu alamayınca 1sn daha vakit kaybetmemek adına çekip giden pek çok isimsiz kadın.

Kimseye kazık attığımı sanmıyorum. Bilerek hiç bir kız arkadaşımı yaralamadım.
Ama kibarfeyzo'nun da kendine göre doğruları, enteresan kalıpları var birine "öte duygular" besleyebilmesi için.

Kalabalıklar içerisinden seçtiğin birini, "beni neden istemiyorsun, neden aşık değilsin! ben her istediğini yapabilecek, 4*4'lük biriyim" diyerek suçlamak çok bencilce..

Çok kişiyi sevdim.. çok kişiye değer verdim. ama burada istenen şey farklı.
Ve lütfen izin verin, aşık olacağım kişiyi "ben seçeyim".
Beğendiğim ve "budur" dediğim biriyle beraber olmayı istemek benim de hakkım diye düşünüyorum. (not: cinselliğimi paylaşan her kadın, aklımdan geçenleri biliyordu)

İlegal ilişkilerimin çoğu uzun soluklu olmasına karşın; bir süre sonra kimi aşk istedi, gitti.. kimi non-stop peter north performansı/şekilcilik istedi, gitti.
(peter north'u bilmeyen hanımlar için, bknz: google.. çok kral bir arkadaşımızdır:P kıyağımı unutmayın:) )

Süre bazında benzerleri olsa da, biri diğerlerinden çok farklıydı...
Gönül borcum var ona. Yaklaşık 10 senedir çok seyrek aralıklarla da olsa görüştüğüm, en eski fuck buddy'lerimden biri.

Aşk adına hiç bir şey hissetmediğim, asla sahiplenmediğim, ama çok fazla değer verdiğim, güvendiğim biri. Kibarfeyzo'yu her şeyiyle kabul etmiş, işin içine seviyesiz ayrıntıları karıştırmamış, karşılık beklememiş ve asla yalan söylememiş/kazık atmamış biri. Dört duvar arasında da olsa, sevişmenin ötesini paylaştığım biri(fuck-buddy, hug-buddy, dvd-buddy, kahvaltı-buddy:P vssss)

Kimi zaman hormonlarımızı yatıştırdık, kimi zaman duygularımızı.
Afedersiniz, mikimin doğrultusunda gidip başımı geri dönülmez yanlışlara sokmamayı, büyük ölçüde ona borçluyum. Mevcut hormonal manyaklık seviyesinde ve yaşta bilmem kaç sene bekar yaşayıp, aksi pek mümkün değil malesef. Sebebi ister duygusal açlık olsun, ister hormonal açlık.. "devamının gelmeyeceği bilinen" ilişkilere yönelmek pek olası.

Ayrıca.. İstemeden sebep olduğum yeterince göz yaşı var; bunlara bir de bilinçli/sonunu bile bile akıttırılanları ekleyemezdim. Hiç bir erkeğe yakışmaz bu(allah muhtaç etmesin)..

Vizcan sahibi olduğu için bir looser gibi yaşamak... yahut inanmadan "seni seviyorum" deyip, cepler dolu-mutlu mesut yaşamak.. yahut, daha kolay sevebilmek.. veyahut, aradaki zamanı fuck buddylerle geçirmek...

Zor bir karar. Tek bildiğim şey: şartlarımın, kafa/kalp yapımın bunu gerektirdiği..

Herneyse..
Demem o ki, son görüşmemizde de söylediğim gibi "sana çok şey borçluyum ismi lazım değil kadın". Sen olmasan, başımdaki b.k miktarı, kalpteki kırık yahut vicdan azabı mevcudun en az bilmem kaç katı olacaktı.. bundan hiç şüphem yok.

Tam olarak kıymetini bilmesen de, muhteşem br ilişkin var şimdi..(kendi ilişkilerimde yahut fuck buddylerimin çok ciddi ilişkilerinde asla görüşmedim/görüşmedik) .. Umarım yanılmam; ama inan bana, evleneceğin insan o..

Hayatımın en istikrarlı sevişmelerini seninle yaşdım, bir marjinal olay hariç en muhteşem performanslılarını ve en rezillerini de yine aynı şekilde(pardon, rezilin de bir istisnası var:P)..

Birbirimizi hiç yargılamadık, çünkü karşılık beklemeksizin değer verdik..

Ama şimdi olay çok farklı.. hazine buldun yahu sen.. sakın ardına bakma(-ki baksan dahi beni göremeyeceksin).. yaşanılanların niteliği her ne olursa olsun, asla değmez buna.

Sen söylemiştin... "seni aşık görmek için deliyorum; o kadını çok merak ediyor ve ikinize mutluluklar dileyip başınızdan aşağıya konfetiler atmak için sabırsızlanıyorum" diye(buna benzer bir şeydi en azından)..

aynen;)

Varsın bir daha hiç görüşmeyelim, konuşmayalım. ikimizde uzaktan da olsa gönüllerin bir olduğunu biliyoruz.. Lütfen, saçma sapan arızalar yapıp ilişkini b.k etme... bu sefer sıkı sarıl o çocuğa! doğru adam o, inan bana.

Mutlu ol bebek.. Tüm kalbimle diliyorum bunu..

Adios(umarım).....

(ha, günün birinde pembe bulutların dağılır yahut ayrılır, just sex çapkınlığı yapmak falan istersen, benim de şartlarım müsait olduğu taktirde tükkan senin biliyorsun:P Ama.. şayet bulutlar yerli yerindeyse, rüzgar çıkartmamaya gayret et lütfen!)

foto: http://jarmusch.deviantart.com/art/hands-down-105807475

31 yorum:

...RiGoR MoRtiS... dedi ki...

wayy anasını bea..o öküz sıfatının ardında kral gibi bi kalp var senin ;)

öküz dedi ki...

eheue:) tavlamak isteyeceğim biri olursa, referans mektubu isterim senden. aynen bu dediğini yazmalısın:)

teşekkür ederim efenim.. o sizin krallığınız:)

seyrü sefer dedi ki...

ne kral kalbiii ne kral kalbii aaaaaaaaaaaaaaallahımmm bir don juan sın sen resmennn !!:)) sen varya senn ah sennnnn..hiç öyle yemezler açık sözlüyümde yatar kalkarımda bana bel bağlamasınlardaaa ben başından beri açık oynuyorum da...da daaa..hiççççç anlamam ben...senin yaptığın şeyi ben yıllardır uyguluyorum aynen senin gibi...açık net bana bağlanmayın ilişkiye ad koymayın...yaşanan anlardır önemli olan ...beklerim yarın müsaitsem yine burdayım:)) oohh valla başkaları ne anlar bu sözlerinden bilmem amaaa ben bunu çok iyi biliyorummmm:)))

ahh sen ahhh!!!:))) marjinal sevişmeler demişş bide okuyucunun kafasında soru işaretide bırakmışş bakk bak bakk:)))

öküz dedi ki...

:) durumu deşifre edip, ördekleri ürkütmeyiniz lütfen!

şaka bir yana.. don juan olduğumu hiç sanmıyorum.

"kız tavlama" olayı hakkında hiç bir fikrim yok hatta. bilmem, beceremem.(tahmin edebileceğinin çok ötesinde, gaayet ciddiyim).

malesef durum böyle. nerede kaldı kur yapmak, tavlamak(don juan böyle birşeydir, öyle deği mi?)..

kaldı ki, benim yaşadıklarım "one night" gibi de değildir genelde. yani, hiç suratına bakmadan/ismini hatırlamadan seviştiğim kimse olmadı.

tek olay, aşık olmadan da gayet güzel yaşayabilirim pek çok şeyi. +aşık da olmadımmı olmam./ki genelde ilk görüşte anlarım sonucu/

yanlış anlıyorsun benim "fuck-body" olayımı. onların %90'ına pek çok insan "dost" diyor.

kalan %10'u ise... bak işte onlar one-night olayına kategorisine girebilir.

1 yazı kaldı yorumunu paylaşmadığı.. hadi bakayım, ona da yazıver 2-3 satır..
+, 1 hafta geriden de takip etme.

seyrü sefer dedi ki...

ben sana ne diyiim hiiç bişi demicem sen ağzınla kuş tutsanda bana anlatamazsınn bunuu hadi dediğin gibi olsun ama ben ara cümleleri ve mesajları atlamammm:) neyseee...
okuyorum gidiyorummm:))

gia dedi ki...

fuck buddy değil miydi o?:)

Öküzün Önde Gideni dedi ki...

ahaha:) off salak kafam offfff:)

teşekkürler uyarı için.. çaktırma kimseye:)

dilimi eşşşşşşek arısı soksun emi!

Öküzün Önde Gideni dedi ki...

öküzün yaşadıkları alışılagelenden biraz farklı aslında.. ama evet; illa rakama odaklanacaksan, "10 sene"..

teşekkür ediyorum paylaşım için. yine yine beklerim ;)

Begüm Şahin Bilgin dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Öküzün Önde Gideni dedi ki...

a) 30lu yaşlarımdayım.. yani ne laf olsun diye biriyle aşk yaşıyormuş gibi yapabilirim, ne hormonlarımı saçma sapan sebeplerle dizginleyebilirim, ne de kolay aşık olabilirim.

b) kova burcuyum ben. dış kabuktan içeriye girebilmek için mantığımın "olurunu" almak şart. "sorgusuz sualsiz aşk! aşk!" beklentilerini geçeli çok oluyor..

c) erkek dünyasında sex, hakikaten su içmekten farklı bir şey değil. Aşk aromalı sex elbette tadından yenmiyor; yaşadım, oradan biliyorum. ama sex için aşkı beklemek; yahut sex için aşk ile kandırmak... bana göre değil..

dejanere, manyak, yalnız vb sıfatlara muhattap almayı göze alıp, doğrulardan vazgeçmeme meselesi.. 24 yaşındayken anlayabilir miydim bu bakışı; bilemiyorum..

ve soruna cevap:)
hayatlarımız / doğrularımız / beklentilerimiz birbirinden çok farklı... hiç bir! "özel" çekim yok aramızda.. hatta, tipim de değil aslına bakarsan..

birbirimize değer veririz... ciddi bir ilişkimiz olmadığı müddetçe hemen her hafta buluşup sevişiriz.. birbirimizi dinleriz.. sex'in ötesinde de çok şey paylaşırız...

ama.... ilişki yaşamak, sahiplenmek... bunlar çok farklı şeyler..

cevap çok net: "istemiyorum"

Begüm Şahin Bilgin dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Öküzün Önde Gideni dedi ki...

İşin doğrusunun / güzelinin aşk ile sex yapmak.. birlikte olmak/birlikte yaşamak, sahiplenmek vss olduğuna inanıyorum.. öküzün anlatmaya çalıştığı şey aynen o: "o iş için "budur" diyebilmeyi bekleseydim, çoktaaan kuruyup düşmüştü bazı yerler(bknz: evrim.. kullanılmayan uzuv olayı)

sen nerede yaşıyorsun bilemiyorum; ama bizim çiftehavuzlar'da hala benim hayatımı yaşayanlara burun kıvrılıyor(ki aslında doğru da yapıyorlar kısmen; yanlış düşündükleri tek mevzu "şartlar"... empati yapmıyorlar.. içinde bulunulan şartları düşünmüyorlar.. egoist davranıyorlar)

biliçaltının hemen savunmaya geçmesinin sebebi bu; "yargılamayın beni/ben kötü biri değilim"i ispat çabası.. kompleks olmuş demekki..

senin yaşında ben de "ooooh biri gelsin, diğeri gitsin.. 20 olsun 50 olsun" diyordum.... şuan yaşadıklarım ise yalnızca mecburiyetten..

feminist yönüne cevap: kabullenmen gerektiğini yazmadım.. genel bakışı paylaştım orada..

yok yahu:) paylaş... paylaşılsın diye yazıyorum.. tekrar teşekkürler değerli katkıların için..

Begüm Şahin Bilgin dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Begüm Şahin Bilgin dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Öküzün Önde Gideni dedi ki...

Hayat arkadaşlığı hususunda söylediklerine aynen katılmakla birlikte, doğamızda sahiplenmenin / kıskanmanın da gaaaayet mevcut olduğuna inanıyorum. (bknz: diğer memeliler.. bknz: tarih)
[tabi buradan ucuz kıskançlıklar, ilkel beklentiler fotoğraflarını seçip almaması lazım zihnin. farklı bir şey söylüyorum ben.]

benzer şeyler söyleyip hesap etmedikleri bir gerçekle/sonla yüzleşen tonla insan gördüğüm/tanıdığım için belirtme ihtiyacı duyuyorum: umarım yanılmazsın living maze.. umarım bir gün "keşke" demezsin sen..

(ki muhtemelen karşılıklı yanlış anlıyoruz akıldan geçenleri:P orası ayrı)

Begüm Şahin Bilgin dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Unknown dedi ki...

Biliyorsun blogunu yeni bulanlardan,anca okuyanlardanım.
Bu gece de bu yazın denk geldi.
Kısacası; çatlamak üzereyim : Kız geri geldi mi :)

Öküzün Önde Gideni dedi ki...

@Banu: Yürümemişti ilişkisi... Gerisi malum.....

Unknown dedi ki...

İnsan hem deli gibi aşık olup hem de senin onunla yaşadıklarını( her bi şeyleri) ömrünün sonuna kadar yapabilir mi acaba ?
( aynı kişiyle)
Gerçi sen bile yapamadıktan sonra ben yanından bile geçemem bu ihtimalin...

Öküzün Önde Gideni dedi ki...

Anlamadım.. Hatlarımızda birileri varken görüşmedik ki biz onunla :S

Unknown dedi ki...

Yani şöyle bi şey :
Hayatımıza böyle girmiş birilerinin, ( evet dersen ben de bu yolla biriyle takılmaya cesaret edebileceğim de :)
neyse ne diyordum. Böyle ilişki kurulan biriyle aşık olup birlikte yaşlanma ihtimali yok mudur sence?

Öküzün Önde Gideni dedi ki...

Muhattabının duruşuna bağlı..

%99 olmaz... Ama imkansız değil.

Unknown dedi ki...

%1 !i denemek için de gerzek olmak lazım :(

Öküzün Önde Gideni dedi ki...

Ben bilmem... Tanımıyorum partnerini; almayayım günahını..

Ama evet; hiç bir emare görmeden, sırf %1'in ümidiyle o tip bir ilişkiye girmek 'gerzeklik' bence de..

Unknown dedi ki...

Partnerimi henüz ben de tanımıyorum :)
İhtimal bu kadar düşük çıkmasaydı bi bakacaktım sağa sola :)

Öküzün Önde Gideni dedi ki...

fuckbuddy'lik eğlence ve açık bastırmak içindir; karıştırmayınız.

Unknown dedi ki...

:))))))) peki.

Adsız dedi ki...

"Kıvrak dile sahip " listemde ilk üçtesiniz. Daha önce keşfedemediğim için üzgünüm :) Üslubunuz tadından yenmiyor. Içeriğinizse çok merak ettiğim ve bir türlü mantığa oturtamaığım bir konuyu anlamamda çok yardımcı oldu. /yapılan yorumlara verdiğiniz cevapları da saymak gerek tabii.
Not: peter north'a hala bakmadım

Öküzün Önde Gideni dedi ki...

@Adsız: Köprünün altından çok sular geçti.. fikirler değişti falan, ama.... teşekkür ederim yine de...

Adsız dedi ki...

Hala aynı düşnceler mi? :)

Öküz dedi ki...

@Adsız: Hangi düşünce; eski fuckbuddy'nin hayatındaki güzelliklere sevinmek mi?
Elbette! Et, menfaat kafası çok uzak Öküz'ün dünyasına.. Her şeyin ötesinde, insan olarak kıymet vermeli insanlar birbirlerine.

Yahut fuckbuddy'li hayatı soruyorsan, fikrim hiç değişmedi: keşke düzgün ve tek eşli bir ilişki olsa hayatımda... Lakin :(