17 Mart 2009 Salı

Düdüklü Tencereler & Salaklıklarım Bölüm 2


- Düdüklü tencerelerden korkar kibarfeyzo. 300.000 defa düdüklü tencerelerle muhattap olmuş; her seferinde, aha patladı-aha patlayacak tedirginliğiyle gözlerindeki endişeyi çaktırmadan, hızla mutfaktan sıvışmıştır.

- Yol yapım işçierinin kullandıkları asfalt falan delen koca matkaplar vardır; (hani kadın milletine erotik gelen olay)ondan ve özellikle de, onun bağlı olduğu makineden de korkar kibarfeyzo. yanlarından yürüyerek geçmek durumunda kaldıysa, endişe dolu saniyeler onu bekliyor demektir. "aha şimdi taş fırlatacak suratıma", "motoru patlayacak" vs..

- Bakmayın öyle harem falan kurduğuma.. Söylemeyin kimseye; ama genellikle tecavüz eden değil, tecavüz edilen taraf olur öküz. sıklıkla anlamaz ne zaman saldırması gerektiğini.

- 10 tane 1 lirası, 1 tane 10 lirasından daha kıymetlidir.

- Hala var mı o tip yerler bilmiyorum; ama disco vb, yeni deyişle "kop kop" ortamlarını bilmez. hiç gitmişliği de yok. (bu bir salaklık değil aslında. ama ortalama eğilime bakarsak, "tuhaflık" kategorisine girebilir sanırım)

- Arada bir şeyler oldu(sanırım iş güç derdi/askerlik falan derken, kafayı fazla aşağı eğmişim); tam olarak ne oldu bilmiyorum ama, yeni jenerasyon, kibarfeyzo'ya tur bindirdi sanırım. Ne kıyafetlerini anlıyor, ne müziklerini, ne de yaşamlarını. Çok eğleniyorlar, farkında; hatta çoğu zaman imreniyor da onlara.

Ama.. Nerede koptu olay, hiç bir fikri yok. kendini hala 25inde sansa da.. yıllar çabuk geçiyor sanırım. (onu bunu geçtim.. benden 10 yaş büyük olup da, o imrendiğim yeni gençler gibi yaşayanlar var çevremde; asıl onları hiç anlamıyorum.)

- Vicdan sahipliği ile azgın tekelik arasında sıklıkla gidip gelir.

- Minyon erkekler kategorisine girdiğini, 25'inde, bir fuck buddy'sinin söylemesiyle farketti. Kafayı kaldırıp, rakip firmaları ilk defa o gün süzmüştü. (ne bilsin; göz hizasından bakınca çok farklı değil gibi duruyordu insanların boyu. Ayrıca, bunun bir albeni faktörü olduğundan dahi bihaberdi saf)

- Ortaokul yıllarında okulun en popüler 3(üç..ÜÇ) kızından çıkma teklifi almış(vardı elbet bir sebebi)ve üçünü de reddetmişti bu salak. (özellikle ayça hususunda kafayı yerlere vuruyor. bayaa hoştu o kız yahu.. merve de vardı bak güzel! )

- Ataköy hangisi, Ataşehir hangisi hiç bir fikri yok. bu ve benzeri bir kaç şeyi, hala sağ sarımsak-sol soğan misali uydurduğu yöntemlerle tutturmaya çalışıyor.

- Hazırladığı playist içerisinde korn, yansımalar, maykıl ceksın, ümit besen, bocelli gibi birbiriyle taban tabana zıt örnekler bir arada yer alabiliyor.

- Amsterdam - Red Light District gibi bir açık hava kerhanesine gidip de, hemen hiç bir halt yemeden dönmeyi başarabilen ender salaklardandır.
/ Sebebini merak edenlere not: kız arkadaşım vardı. ama işin daha kötü yanı, döndüğüm hafta ayrılmıştık:) bu da işin rezilliğini X2 yapıyor sanırım.
/keyifli 2.not: bir ay kadar sonra yeniden gideceğim sanırım. ve bu sefer bekarım! ;)

foto: http://deyn.deviantart.com/art/idiootti-idiot-44987811

24 yorum:

...RiGoR MoRtiS... dedi ki...

Beni erkek sanan kadim blog sahibi ( amaçsızca taktım buna:D );

asfalt delen koca matkaplar kadın milletine niye erotik gelsin yahu!? Onu kliplerde kullanan lavuklar,başlarına kıçı göbeği göğisleri matkap deldikçe sallanan hatunları koymadılar mı? Bu durum erkekleri baştan çıkardı..kadınlara ne ki =)
değilmiii amaaa :D

öküz dedi ki...

yavrucum ben mi anlatayım bu saatten sonra size herşeyi?

oradaki odak matkapda değil, matkabı tutan adaleli işçide.

tüm uluslardan kadınların ortak bel altı fantasiasıdır bu yahu. hatta oyuncaklarını bile görmüşlüğüm var. (hatta 2= bknz fetiş tükkanları, Village People/Y.M.C.A. falan..)

daha ne diyeyim:)

...RiGoR MoRtiS... dedi ki...

hmmm bu tarafını bilmiyodum bak,evet öle bi kaslı erkek silueti güzel durabilir matkap üstünde haklısın ama size uyarlanmış,sizin için versionuda var şimdi hak yemeyelim lütfen..satisfaction klibini hatırlatırım ;)

öküz dedi ki...

o hooo.. sen ona ne bakıyorsun; erkek dediğin, taştan topraktan bel altı fantasialar türetebilen bir canlıdır:)

...RiGoR MoRtiS... dedi ki...

katılıyorumm :D üzerinize olamaz evettt bu konuda..

seyrü sefer dedi ki...

şiiiiiiii hayırdırrrrr alooo??? ben seniiii haremde beklim sen otur burda lak lak lakkkkkkkkk!!! verdiğin adreste bile değilsin sen aaaaa cıx cıxxxx yaa!!...bende diyorum nerdee buuuuuu sayende azımın payınıda aldım mimden ohh keyif yap sen..tüm sevişmelerim iade edildi tümmmmmmm!!!!!amsterdammışşş!!! benide ekle o listeye!!
En son barın tepesinde dans a eşlik strip yaparken bulmuştum kendimi kızlar tutamamışlardı....tutamadılarda nolduuu..hiç...koca bi hiççç...ee gide gide gay cluba gidersen rahat olim diye olacağı bu tabiii:)))

seyrü sefer dedi ki...

ben seni izlemiyor muşum ya melekkkk:S

öküz dedi ki...

benim bir elim haremimde, bir elim burada.
ihmal etmem haremi, merak etme:P(tööbe)

evet, bir kadın için de oradan eli boş dönmek çaba gerektirir..

vuuuuuu........ :)
striptiz mi?? deme be:P

Rahat-sız Hatun dedi ki...

"10 tane 1 lirası, 1 tane 10 lirasından daha kıymetlidir." benim de benim de! :D

ataköy-ataşehir e gelirsek, ataköy bakırköy e bağlı bi semt ki nefret ediyorum ordan zengin itlerin mekanı-ex sevgili ordandı-ataköy ü görünce bi sinirlendim lan karıştıracak başka semt mi yok ne bilim esenler-esenyurt var..
Ataşehir ise anadolu yakasında mübarek başlı başına bi şehir.

Bundan sonra yazılarını ataköy kelimesiyle kirletme olur mu feyzom :)

öküz dedi ki...

damara mı bastım farkında olmadan:)
peki, kahrolsun ataşehir! hiç haz etmiyordum zaten:)(her neresi ise:P)

Rahat-sız Hatun dedi ki...

bak yine yanlış oldu bebeeaammmm kahrolsun ataköy! bak çıkar giderim haremden ona göre istemiyorum böyle yanlışlıklarr aaaaaaa çemkirtmeee! :D

öküz dedi ki...

euhe:) anla, salaklık ne boyutta:)

(sen haremden kendi rızasıyla çıkabilen dişi duydun mu hiç?:P)

Rahat-sız Hatun dedi ki...

ben çemkirgenim isyan çıkartırım kahrolsun harem kahrolsun erkek egemenliği derim çıkarızzzz :D

Boogie dedi ki...

Düdüklü tencereden bende çok korkarım hayatta da kullanmam patlar matlar diye. birde o matkap olayı bende de var taş falan fırlatır diye on metre ötesinden geçerim...

öküz dedi ki...

her ihtimale karşı, düdüklü tencerelerden ve o yer delen zamazingolardan uzak durmakta fayda var; haklısın:)

pek teşekkür ederim:)

çizgi hayat dedi ki...

düdüklü tencere korkusu.ilginç.şayet nie kokar bir öküz düdüklü tenceredn.onda sütünü kaynatacağına ondan korkuyor.ama o yer delenlerden hakketten korkulmalı.nese yavri bak düdüklü tencere senin sütün için..daha çabuk kaynasın diye.

saçma bi mesaj ama olsun.bişe sorcam düdüklü tencerede süt kaynatılıo mu?

öküz dedi ki...

düdüklü tencerede süt?
dahası.. öküzden süt? :))

pek teşekkürler efenim katkılarınız için. yine bekleriz..

tatlısukırosu dedi ki...

yalnız değilisn. ben de korkaırm çünkü babamın bir arkadaşı aşçıymış ve yanında çalışan kişi düdüklü tencerenin kapağını yanlış zaman da açmş ve o basınçtan dolayı adamın kolu mahvolmuş. ay allah korusun.

öküz dedi ki...

iyiymiş yine. patladı mı, tüp misali etki yapar diye yorumluyor hayal gücüm..

...RiGoR MoRtiS... dedi ki...

aynen öyle tüp misali..hemde en gerçeğinden diyebilirimm.. bizzat test edildi onaylandı..hele ki tavanı hiç görmeee,tarifi imkansız..aç agzını yukarı doğru tavandan agzına düşsün..afiyet olsun :D

öküz dedi ki...

bir de yanında patladığını düşün! oy oy..

nalan dedi ki...

gözümden yaşlar aktı okurken. iyi ki link vermişsin.
ama neden bu kadar güldüğümü anlatmakta zorlanıyorum şimdi ofistekilere :)

Tuba Fıdıllıoğlu dedi ki...

Nedir bu erkeklerdeki "iki seviştik diye bana aşık oldu, tühh yaa bununla da fuckbuddy olmayı beceremedim" yaklaşımı. Penisinize bunca güveninizin sırrını da merak ediyorum

Öküzün Önde Gideni dedi ki...

@PL: Yazının neresinden o mesajı aldın, pek merak ettim.. Bağcıyı dövmekse derdin; bir şey diyemeyeceğim tabi ona...