13 Mart 2009 Cuma

Ben oynamıyorum arkadaş!

Bugün yaşadığım pek enteresan ve tiraji komik durumu paylaşmak istiyorum izninizle.

Kilitlendiği dişinin peşinde çok uzun süredir helak olan bir arkadaşım var. Sallanan kuyruğu gördükçe paralize oluyor kör aşık-mal kardeş.

Tahmin edebileceğiniz üzere, bahsi geçen maçın skoru 0-0'ın ötesine hiç geçmedi.
Çocuğun derdi yatağa atmak falan da değil; gayet ciddi. Ama hanım kızımız, bir gün ağzının içine girerken, diğer gün "saçmalama" moduna geçebilecek potansiyelde bir arıza olduğu için, golü geçtim, yıkıcı bir atak dahi yok maçlarında.

Uzun süredir bunu anlatır bana.. durumu tartışır ve olası taktik adımları hesaplardık. ( Kabul.. garip arkadaşın bir bahtsızlığı da, kibarfeyzo gibi kendine hayrı olmayan bir kılavuzu olması. ama 40 kere söyledim: "olm dinleme beniii. ben anlasam, kendime faydam olurdu" diye.... yapacak bir şey yok, kendi kaşınıyor. )

Herneyse..
Bu sabah misafirimdi bu bahtsız aşık.. yanımızda da 3.kişi olarak fırlama/yeni yetme bir başka arkadaşımız vardı.

Duruma kulak kabartan kod adı fırlama, "oo hoo abi siz çok eski kafalısınız. ver bana kızın facebook şeysini.. öğlene kadar tavlayıp getireyim size" dedi.

dedii.. evet.. aynen böyle dedi..

"bak yavrucum. sen bilmezsin bu işleri.. kadın milleti arıza olur. azimle uğraşan arızayı çözüp, prensesi kapar" gibi aslında pek kifayetsiz cevaplarımızla aksini anlatmaya çalıştık.. ama nafile..
[bu, 30'umda yeni yeni anlamaya başladığım, ama ısrarla yapmadığım, hatta kolay kolay da kimseye yapmayacağım birşey.. 'istemeyeni zorla ister hale getirmek' bahtsız aşığın doğası gereği gayet kolay yorumlanırken, benim damağımda "karaktersizlik" gibi bir tat yaratıyor.. almayayım, alana mani olmayayım gibi bir durum. / yahut beceremediği için bilinç altım b.k atıyor]

email, facebook zımbırtılarını toplayan fırlama(g.t herif), arıza hanım kızımızı sabah saatlerinde mesaj bombardımanına tutmaya başladı. "şuradan buldum, beğendim seni".. "şöyle güzelsin".. "kaç günlerdir seni düşünüyorum, cesaretimi şimdi topladım açılmak için" ... neler neler yazıyor(aklınız durur).

Biz iki saf da işi gücü bırakıp, ağzımız 2 karış açık vaziyette g.t herifin(biz beceremedik, o nasıl becerir çekememezliği:P) yaptıklarını izliyoruz.

Arıza dişi 3-5 cümle kuşkulu yaklaşmasına rağmen, yarım saatte "msn'de konuşalım"a geçti.. 1,5 saat sonra telefonunu verdi.. vss... vs.. 1-2 saat önce de, hafta sonunu polonezköy'de geçirmek üzere sözleştiler.

yineliyorum: hafta sonunu polonezköy'de geçirmek üzere sözleştiler.

oha!! noolooruz yahu!

ben 30 sene uzayda mı yaşadım. bu mu yani olay?
en çok şaklabanlık eden, en çok şak şaklı iltifat eden prensesi götürüyor mu?
(veledin yaptığı tam olarak buydu)

hayır.. kod adı "g.t" dediğim fırlama arkadaş, kızdan 2 yaş küçük ve eciş bücüş/matah olmayan bir herif.. ne cebinde marjinal ilgi çekecek parası var. ne de başka albenili özelliği..

sadece ağzı.. çok fena laf yapıyor ş.r.fsiz!!

Şimdi "o şöyle dişiymiş, böyle dişiymiş diyeceksiniz.. ama
hayır; bu hanım kızımız bahtsız aşığa aylardır "aşk olmadan olmaz,güvenmem lazım,aşk kadınıyım ben" vs diye cırlayan, tipik memleketim dişisiydi. hani varya, memlekette adam yok-erkeklerin kafası hep bel altı çalışıyor vs. tıpkısı işte.

4-5 saatte, takriben 400.000 yalan iltifata "sonuna kadar gidemem ilk günden, cinsel alamda çok şey bekleme. ama tamam, beraber geçirelim bütün günü/geceyi" diyerek karşılık verdi çocuğa.

benim en süzme fuck-buddylerimde dahi olay bu denli saçma gelişmemişti yahu. yuh olsun diyor; pek yakında da istifa edip, ya köşeme/inzivaya çekilmek ya da dejanere hayatıma geri dönmeyi planlıyorum..

geçmiş bizden artık; sırayı gençlere bırakmak lazım sanırım.(iç ses: ulan hiç gelmediki o sıra sana!) (diğer iç ses: mal adam; g.tü kaldırıp o kuyruğa hiç girmedin ki sıra sana gelsin, ne vır vır ediyorsun!)

Ha, bu arada sevgili seyrü sefer mimlemiş beni:)
1- Paraşütle atlamaya karar verdiniz ve ilk atlayışınızı yapmaya hazırlanıyorsunuz. Yerde sıranızı beklerken yukarıdan atlayanları seyrediyosunuz. Aklınızdan neler geçiyor?
Kibarfeyzo yüksekten korkar, ama adrenalini de pek sever. Dolayısı ile, sıra bana gelinceye dek tüm hücrelerimin ayrı titremesi pek muhtemel bir durum.

2- Sıranız geldi ve uçak 3000 metreye yükselirken siz de kendinizi hazırlıyorsunuz. Arkanıza hiç bakmadan önünüzde açılan kapıya geliyor ve kendinizi aşağıya bırakıyorsunuz. Aşağıya atlarken ne diye bağırıyorsunuz?
İşte o andan sonrası keyifli olacaktır. Her saniyesinin tadını çıkartmaya çalışırım. ilk atlayışımda komplike cümleler kurabileceğimi sanmıyorum; olsa olsa "kiaaaaaaaaauaagaaaa!!!!!" olacaktır ağızdan çıkan şey.

3- Güvenli bir biçimde yere indiniz. Paraşütünüzü toplarken bir eğitmen size doğru geliyor ve bir şeyler söylüyor. Eğitmen ne söylüyor?
Kuvvetle muhtemel ilk 10 dakika ağzım kulaklarımda, tüm duyu organlarım iptal vaziyette olacağımdan, net ve mantıklı bir şey söyleyebileceğimi sanmıyorum.

bir de mim mi?
master siminya elbette. arıza pucca da olur bak.. yahut rahatsız..

18 yorum:

yesari dedi ki...

amann beeee paraşütü görünceee yanlış yazıya yorum yaptım sandım...o kadar gülmüştümm halbukiiii diğerineee..boşa gitti kahkahalarrr...helal olsun çıtıraaaa:)))

Rahat-sız Hatun dedi ki...

kibarfeyzom şimdi o fırlamaya ve özelliklen o kıza gıcık oldum.arkadaşın üzülmesin bence 2 iltifata kanan kızdan hayır gelmez kızı etraftan toplamak zorunda kalır :) değmez yani.

mim e gelince teşekür ediyorum kibarfeyzom fekat acık dışlanmış gibi hissettim kendimi hani pucca siminya yapmazsa rahatsız sen yap gibi böööüüüüüğğğğğğ :(

öküz dedi ki...

ben de gıcık oldum. hafta sonu polonezköy'ü bassam mı acep?

:) güzelim, onlar celebrity.. sen-ben sıradan bloggerlarız:P
tabi akla ilk onlar gelecek.
alınmayınız; tükkan sizin yoksa..

Rahat-sız Hatun dedi ki...

Ben oynamıyorum arkadaş dermişim :D tamam feyzom teşekür ederim beni düşündüğün için :)

gitbas kıza da iyi bi küfür et bence ahaha :D hatta çemkir psikolojimi bozdun uleenn de

öküz dedi ki...

yok yahu, bana ne.. bahtsız aşık düşünsün; tanımıyorum etmiyorum ben.

adına fuck-body/hug-body vs deseler, ooh sefaları olsun; kime ne?
aşk diyecekler, ona deliriyorum ben.

tatlısukırosu dedi ki...

azcık daha kısa yazsan daha güzel olacak bizim açımızdan.)

öküz dedi ki...

bu kısa hali desem:(
konuşurken öyle değil bak; ama yazarken kontrolden çıkıyorum. çocukluğumdan beri böyle bu.

ama haklısın, benim de okuyasım olmazdı bu uzunlukta bir yazıyı.

"zehir" dedi ki...

bence uzunluk kıvamında.daha uzun olsa yine okurdum yine olurdum.hiç bu kadar eğlenerek okuduğum yazı olmadı son zamanlarda.yalnız olayın kahramanlarını karıştırdım.kim yeni yetme kim çaylak kim öküz kim eski toprak.karıştım ben.yazık arkadaşa ya.hayatı boyunca toparlanamaz o özgüven bir daha.wahhh ki wahhh wahhh.ben hikayenin devamını bekliyorum site sahibi.merakla;)

öküz dedi ki...

:)

yeni yetme = şu saatlerde polonezköy yollarında olması muhtemel, yeni nesil, becerikli ve bir o kadar da yüzsüz g.t erkek modeli. ortamdaki 3.kişi.[karakter 3]

çaylak = güya! üstteki karakter. [karakter 3]

bahtsız aşık = aynı hanım kızımızı tavlamak içi aylardır uğraşan saf köylü.[karakter 2]

eski topraklar = ağzı 2 karış açık vaziyette olayı izleyen ben ve bahtsız aşık.
[karakter 1=ben, ve karakter 2]

ilgiye teşekkür ederim efenim. yine bekleriz.

not: gelişmeler hakkında bir şeyler öğrenirsem(-ki muhtemelen öğrenirim), paylaşırım mutlaka.

"zehir" dedi ki...

kuzummm, bide açıklamışşş yaa...sen bu tanımları bir daha gözden geçir istersen:D

Arzu Pınar dedi ki...

arkadaşın kızın tanıdığı bir kızla çıkmaya başlasa, takıldığı kızı anında tavlarmış. boşuna çaba harcamış yazık.

öküz dedi ki...

hmm... enteresan bir yaklaşım. düşüneceğim bunu. thenk yu:)

babegazelle dedi ki...

arıza kadın fln diilmiş o bildiğin senin arkadaşa uğraşman lazım benle tribine girmiş seninki anlamamış ulan feysbukta neler neler diolar la bana dönüp de yüzlerine bakmıorum biliorum copy paste msj salak mıyım la ben kız da bilio da işte işine öle gelmiş bana aksi teper çok üstüme gelirse hadi ikile moduna girerim sevmem o ne öle

uzaktan bakan hatun dedi ki...

tanımadığı,yüzünü bile görmediği bir insanla buluşmayı bırak bi de haftasonu geçiriyor..hayır yeni nesil çok mu cesur bilemedim ben şimdi..bu yazıda en zavallı durumdaki insan evladı kız bence...bu kadar zavallı olunmaz gerçekten.

öküz dedi ki...

babegazelle:

"uğraşman lazım" tribi..
of of.. büyük konuşmayayım ama, klodya şifır hariç kimsenin o tribine göz yumamaz kibarfeyzo. hiç işim olmaz.. kibarfeyzonun aşk/ilişki anlayışı çok farklı..

facebook'ta copy-paste mesajlar ha:)
düşüneyim bunu bir:P

uzaktan bakan hatun: ben orasını bilmem. çok göreceli bir şey o söylediğin. sen ben zavallı deriz, başka; ama onlar 45. mutluorgamzlarında dır şu saatlerde..

vücut bu kadar ucuz olmalı mı? bknz: önceki yazılarım.

teşekkürler efenim ilginiz için:)

dem dedi ki...

biz bitmişiz:) yaşlandığımı ya da hiç yeni nesil olamadığımı hissettim:)

öküz dedi ki...

yaş 26 ?:)

dur daha yeni başlıyor yahu olay:) herşey insalar için; bu kadar erken kopma dünyadan.. 30+'da zaten kendiliğinden kopuyorsun:P

dem dedi ki...

kopmuşum bile böyle oyunlar, tavlanmalar, tavlamalar için:)) öyle tanımadık insanlar olsun da h.sonu:) yavaaaaşşş:))