30 Mayıs 2014 Cuma

Timsah, Kadin & Moda Fotografi

Şu fotoğrafı çeken, çekilmesine vesile olan, dergisinde yayınlayan, yazıyı okuduktan sonra 'ama çanta da iyiymiş bu arada' diyen.......

Ne diyeyim ki ben sizlere(!)... Yüzsüzlükte çığır açıyor gibisiniz :S

Kadınların da böyle bir iki yüzlülüğü var mirim.. Hani derler ya parayı buluncaya kadar kominist, kocayı buluncaya kadar feminist vs diye; o misal... Bakmayın öyle öğğkk kürk giymeyin, timsah çanta mı oy iğrençsiniz vikviklerine; yeterince çok parası olan hemen her kadın sever, giyer bu meledleri(çook para diyorum dostum, çooook)..

Ve hep derim; biz erkeklerden farklı olarak, kadın milletinin her durumda geçerli sebebi/bahanesi vardır yediği naneler için..


29 Mayıs 2014 Perşembe

Çok Konuşan Erkek

Bütün gün susmuş ve vikvik konuşma ihtiyacını kusacak yer arayan kadın fotoğrafından daha kötüsü, ancak ve ancak, olanca yorgunluğuna aldırmaksızın, tüm gün susmanın acısını senden çıkartmakta ısrarcı erkek olabilir sanıyorum :S

sus 2dk be adam.. zaten yorgunum; uzatmışım ayaklarımı.. bırak 3dk sakinleyeyim; bir kan beynime ve diğer beynime gitsin ayacıklarımdan... çok reca ediyorum; vallahi kaldırmıyor benim kafa; yaşlıyım, gıcığım, huysuzum biliyorsun...  2 dk sus... noolur sus... yalvarıyorum bak, sus :/

26 Mayıs 2014 Pazartesi

Peynir Kardeş

Eriyip, tost makinasında yapışıp kalan peynir kardeş.. Kavrulmuş fındığım, sabah çayım, çörek otum, ballı kaymağım.... Sabahımın renkleri, gönlümün böcükleri..

Bir "meme" değilsiniz, kabul. Ama renksiz günümü şenlendirmeye yetiyorsunuz ya bir kaç saatliğine de olsa; Allah da sizi şenlendirsin; yiyeniniz çok olsun... Seviyorum sizleri :S

Eğlencelik Oyuncaklar 3 (+18)

Bir bilmecem var yine çocuklar... Haydi sor sor.. Çocukken pek oynardık hani.. Acaba nedir nedir?... Halkalar denince akla... Tamam şimdi buldum!.... Hemen, onun adı gelir.. ???? ????? ?????

Bilin bakalım nedir bu? (yazmayın yine. maksadı saptırmadan bilin, gülümseyin, geçin....)

Eğlencelik Oyuncaklar 1:
http://okuzunondegideni.blogspot.com.tr/2014/03/eglencelik-oyuncaklar-1-18.html
Eğlencelik Oyuncaklar 2:
http://okuzunondegideni.blogspot.com.tr/2014/04/eglencelik-oyuncaklar-2-18.html

20 Mayıs 2014 Salı

Öküz Hakkında [1]

- Şarap seçimi hususunda en en ufak bir fikrim yok; ve bundan zerre gocunmuyorum. Üniversite döneminde Moda sahilinde gitar-laklak eşliğinde içilen köpek öldüren'lerin ötesini bilmem (bakma öyle suratını ekşitip; vakti zamanında gayet cool bir şeydi o bahsettiğim gitar-sahil muhabbeti).. En kral löjyon dö la fuar cart curt şarabını dahi koysan önüme, kuvvetle muhtemel köpek öldüreni tercih eder damak tadım :S

- Yatak başucumda 2 farklı aromada patlayan şekerlerden var hazır ve nazır; ve her iyi bir şey yaptığımda / özel bir şey başardığımda 1 tutam ödül veriyorum kendime..

- Düzenli ilişki ve abazalık dönemi o kadar uzun sürdü ki, yeniden prezervatif kullanmaya nasıl alışacağım hiç bir fikrim yok :S (yeni yeni modeller çıkartmış durex; dünyadan haberim yok)

- En az 50, belki 70-80 kez Çin/Capon yemeği yememe rağmen chopstick'lerle mücadelede ancak ve ancak 2 gün önce bir zafer parıltısı görebildim seksi ve erkeksi ellerimde.. O da sadece suşi kavrama derecesinde tabi; çok uzağım o çubuklarla ana yemeğe girişmeye hala.. (japon yemeğiymiş; piehh.. gören de kaplumbağa, böcek yiyoruz sanır.. hepi topu sebzeli nuudıl.. dök makarnanın üstüne soya sosu, aynı şey) ..

- Harflerin üzerinden şapka kaldırılmasına fena halde kılım; hala(haala) ve hala aynı olmamalı!

- Yatarken sırtıma, bacağıma falan değecek şekilde dikey duran bir yastık ekliyorum yatağın içine; yalnızlık kötü şey :S

- Kaktüsümü çok seviyorum; ve o da beni seviyor, biliyorum / hissediyorum..

- Gizli gizli yemek bloglarını(yerli-yabancı) takip ediyorum; hatta uzun zamandır sadece onları okuyorum diyebilirim :S

- Ömrü hayatımın en aseksüel aylarını yaşıyorum sanırım.. Askerde bile daha çok... tööbe bismillah.. neyse :S

12 Mayıs 2014 Pazartesi

Rihanna'nın Poposu

Rihanna'nın poposuyla (bknz: link) tanıştığımdan beri popüler müziğe ilgimin arttığını net olarak söyleyebilirim.

Vaktiyle gelmişti bir gaz; kaydedip, Virgin FM cd'si yapmıştım yol için.. Mr.Saxobeat mı ne, bir şeyler vardı... Geveze vardı.. Mutlu günler.. Öyle kapı pencere tavan açıp, dıptıs dıptıs gidemez bu bünye; utanır.. Fakat yine de, izole kokpitimde yeterince hakkını verdiğimi düşünüyorum o dönemler.. E mutlu / keyifliydim diyorum ya; daha ne diyeyim?..

Çabuk geçti ama; 2 hafta öncesine kadar Rihanna'yla Beyonce'u yanyana koy, ayırt edemeyecek dunkofluktaydım (aha saxobeat'i de rihanna söylemiyormuş zaten; şimdi youtube'da ararken farkettim :S la dur; bir de nanana 'cmon! gibi bir şey vardı; o da mı rihanna değil?.. o da mı gol değil?!)

10 Sene önce ne dinliyorsam, hala aynı şeyler var playlistimde.. Ne acı..

Malmsteen mi kaldı lan? Yahut overdose Zeki Müren 30lu yaşlar için fazla erken değil mi?

İzole kokpitimde bağıra çağıra şarkı söylediğim seyahatlerimi özlüyorum :S


5 Mayıs 2014 Pazartesi

Komik Değil, Seksiyim Ben!!

Hiaaa!!......
Vallahi atacağım şu eriği birinizin kafasına!

'Komik' demeyin bana; komik değil, seksiyim ben!!