21 Aralık 2013 Cumartesi

Öküz'ün Sex Hayatı

Karikatüre bakar bakmaz, 'aha ben!' dedi iç sesim :S

Kaç erkek "öküz, sevişmeyi başlatman için daha ne yapmam gerekiyor allasen?"i duymuştur ömrü hayatında? -ki orada aslında soru işareti değil, okkalı bir ünlem var.... (mış) ... anlayana... (yazmıştım vakti zamanında)

Acı, ama gerçek... Ömrümün en güzel seneleri bu dongozlukla geçti benim.. Halen dahi ne derece akıllandım / yırtıklaştım, çok emin değilim aslında bakarsan..



Neyse ki, hiç bir kadının yanında/evinde çekyatta yatmak zorunda kalmadım(sevişmediğim oldu, ama çekyatta yatmadım).. Anlamam da o duruşu zaten; evine/özeline çağırıp yalnız kaldığın bir kadınla/adamla(karşı cins işte, anla) ne diye sevişmz ki insan?

Var öyle adamlar bak; gece o dost/kanka kadının evinde kanepede uyuyup, sabah laylaylom evlerine / işlerine dönüyorlar..

Kusura bakmayın ama; eve girdin mi/davet ettin mi.. Seviş.. Seviş abi; niye duruyorsun?

Olay mahremi göstermemekte değil mi?.. Gördüyse şayet.. O sessizlikte yalnız kaldıysan adamla.. Sosyal mesafeleri sıfırladıysan.. Dizine yattıysan mesela.. Mini boy şortlarını-sütyensiz askılı ve meme uçlarınla şahlanmış bluzlarını, yatak odanı hatta banyonu falan gördüyse.... E seviş abi? Niye sevişmiyorsun :S

Külliyen ziyan.. 'Evine getirdiği adamla sevişen kadın', 'gece evinde kalan adamla sevişmeyen kadından' çok daha.... Hmmmm... Nasıl desem... Bir duruşu olan kadındır zannımca :S

Bakma öyle bön bön.. Bak yukarıda ne yazıyor; "Öküzün Önde Gideni"... Öküzüm ben; rahatsız oluyorsan okuma!

4 yorum:

Mörşıl dedi ki...

merhabalar :)
bir bu yazını değil açıp epey bi yazını okudum, eğleniyorum :)
ve kimse okumuyor sanma bazen okuyup geçip gidiyor insan, yorum yapmak gelmiyor aklına. dikkat ettiğim şey doğalsın, kendinsin. birebir konuşma gibi oluyor okurken :)
neyse gece gece fazla dırdır etmeden uzaklaşayım. gelirim yine :)
görüşürüz..

mm dedi ki...

Külliyen ziyan.. 'Evine getirdiği adamla sevişen kadın', 'gece evinde kalan adamla sevişmeyen kadından' çok daha.... Hmmmm... Nasıl desem... Bir duruşu olan kadındır zannımca :S

ahahahah tespit budur!
:)

butterfly dedi ki...

O zaman günün duası '' Allah kimseye çekyat yolu göstertmesin '' :)

lady dedi ki...

öküz abii :)