13 Mayıs 2013 Pazartesi

Serseri Motorcular

Motosiklet kullananlardan ve motorcu/serseri erkeklerden etkilenen kadınlardan nefret ettiğimi söylemiş miydim?

Ya da yağmurlu havalarda köprü altlarına sığınmış, ıslanmaktan 'sıçana' dönmüş motorcuların halini izlemekten derin haz aldığımı?

İş icabı motosiklet kullanan, yahut arabası olup, hafta sonları dağa taşa keyif gezileri yapan motorculardan bahsetmiyorum elbette; kendini 'serseri' diye tanımlayan, o serseri bakışı/duruşuyla gurur duyan, yani 18 yaşında teenage'ler gibi hala 'havalı saçlarının/dövmelerinin ötesinde vitrine koyacak bir şeyi olmayan' motorcular benim sözünü ettiklerim..



Şimdi memeligiller, 'sizin de hafif meşrep kadınların yanında dibiniz düşüyor' diyecek.. Lakin anlamadığınız şu: ortalama bir pipili, o tip bir kadını görünce yalnızca bel altı uzuvlarıyla tepki verir.. Hemen hiç birimizin aklından 'evimin gadınııı, çocuklarımın anasıı' olacaksın!! gibi bir şey geçmez sanıyorum :S Yahut şöyle diyeyim; asla uzun vadeli bir tercih olmaz bu tip kadınlar.

Ama o serseri bakış, bahsettiğim 'sözüm ona kadınlar' için sıklıkla 'tercih' sebebidir .. 18-20 yaşı falan da yok hatta; bahsettiğim dingilibostan memeliler için 35'inde de bu böyle, 40'ında da..

Ha bir de içlerindeki 'aslan terbiyecisi' var bak.. O serserileri alıp, ilk heyecanlar köreldikten 3-5 sene sonra 'bayramlarda el öpen, sahiplenen, hayatı=ailesi olan' adamlara çevirmeye çalışırlar.. Hani 'off bu adam da çok sorumsuz.. off adam gibi işi gücü yok.. off bundan baba olmaz.. sahiplenmiyor beni.. off çok içiyor... aile anlayışı yok.. bik bik bik bik akıllarınca 'adam etmeye' çalışmalarından bahsediyorum.. Simyacı dingolar sizi..

Ve evet; kuyruk yaram var, ne olmuş? !

6 yorum:

xCoach Incompréhensible dedi ki...

Motorcu bir erkek mi?
Bana açılabileceği biliyosun.

zerdaliler dedi ki...

Ahh şu kategorize etme olayı. Ne var ki haklısın, çok var piyasada bu düşüncede; ele avuca sığmaz olanı yola getirme ihtirası.:) Neyse olayı Kaybedenler Kulübüne çevirmeyeyim şimdi.

Öküzün Önde Gideni dedi ki...

@XCoach: Heyvan :)

@Zerdaliler: Çok fena kategoriz ederim.. Çooook; bildiğin gibi değil :S

Ama ve lakin; sıklıkla 'haklıyımdır' ;)

lady dedi ki...

olmamış, beğenmedim :s

Adsız dedi ki...

bu serseri tipli motorcu bıdı bıdısını anlamış değilim .. çok saçma

Sevgi dolu bir dünya bu dedi ki...

bana da onlar elinde vahşi bir köpekle hava atmaya çalışan tipler gibi itici gelir..ıyy nefrettt:S