4 Mayıs 2013 Cumartesi

Evil Dead

Hep derdim 'neredeeee o eski korku filmleri; Omen'ler, Exorcist'ler, Evil Dead'ler, Salem kasabaları falan..' diye.. Önce Paranormal Activity çıktı, yanılttı.. Ardından yeniden yorumlanan efsane film Evil Dead..

Neyse.. Az önce geldim sinemadan..

Tek söyleyebileceğim: 'budur işte!' :)

Gidin, görün, izleyin, izlemeyene izlettirin, izlemek istemeyenle dalga geçin-kafasına kafasına vurun...

Yazmıştım vakti zamanında; korku filmi severim sevmesine de, hepsini değil ama bak.. Katilli, psikopatlı filmler çok ilgimi çekmez mesela.. Şeytanlar-cinler, yani 'kontrol edemeyeceğim' unsurlar barındıracak film ki, şöyle bir yaslanalım koltuğa iyice, açılsın gözler faltaşı gibi...

''Korku filmi dediğin, gece çişe/suya kalkarken düşündürecek'' malum.. Koridorda lambaları yaktıracak, otoparkta yürürken ardına baktıracak... Yoksa neyleyelim; gider Meg Ryan filmi izleriz(bööğğkk!)

Son 2 aydır, bir diğer sevdiğim tür olan 'dram' ağırlıklı tonla film seyrettim, çoğunluğu avrupa ve uzakdoğu sinemasından.. Paylaşacaktım tek tek güya da; not almadığım için %90ının isimini anımsayamam şimdi.. + Çişim de geldi ne yalan söyleyeyim; eve girer girmez bloga sarıldım daha elimi-yüzümü yıkamadan :S

Dur ben bir içeri gideyim....



Not: Justin Timberland'ın.. Yok pardon... Bibier miydi neydi; var ya bir velet... hah işte, 'onun aq' demişmiydim? 

5 yorum:

zeynep dedi ki...

Yaaa gerçekten bu kadar güzel miii... ben de izlerim o vakit. Bu arada ben de castin hakkında yazı yazdım ama sen büyük ihtimalle sevmezsin. Aslında castin sadece bir kısmı ama öyle yani boşver. Bu filmi kesin izliyorum o vakit.

Beyaz dedi ki...

çok oldu korku filmi izlemeyeli...
Bu arada bende bu justini hiç sevmirim :)

Öküzün Önde Gideni dedi ki...

@Zinovia: Korku filmlerini kesinlikle seviyor ve bünyeyi kan tutmuyorsa (öyle böyle değil, çoook fazla kan var) 'MUHAKKAK git' der öküz..

Dur hmen bakıyorum ;)
Yine yine yaz lütfen..

@Beyaz: Tabiat mevzu, kimi meg ryan'la iron man ile keyiflenir/etkilenir.. kimi böyle korku dolu örneklerle, dramalarla.. Öküz gibiysen, sakın sakın sakın kaçırma; son haftasıdır artık..

Teşekkür ederim paylaşım için. Yazmıştan saymıyorum ama bunu; yine yine paylaş fikirlerini lütfen..

Mor Düşler dedi ki...

Güzellik anlayışı bu olsa gerek öküz :) Her ne kadar böööğğğ desen de ben Mec Ryan filmi tercih ederim.Tüm korku filmlerini sevenlerine bırakıyorum.. ;)

çitlembik dedi ki...

Zikkim. Upuzun yazdim ve yok ettim yorumu nasi becerdiysem.

Kontrol edilemeyen varliklarla ilgili olmayan filmlere korku diyemiyorum bile. Kan golu onlar baska bisi diil.

Ehh ama ben meg ryan alayim bu sira yeterince odlegim zaten :)