3 Temmuz 2011 Pazar

Vicdansal Füze Savaşları :S

Bazen şu vicdan şerefsizinin ümüğünü sıkasım geliyor(vildan değil; vildan'ın dudakları köfteydi bak:P Onun ümüğünü sıkmanın manası yok)..

Ömrü hayatında görüp görebileceğin en şekilli, en sexi vücutlardan biri seni istiyor. Elini versen, kolunu alamayacaksın hatta; paylaşılmış hemen hiç bir şeyiniz, süreci şekillendirecek/sebep olacak nokta kadar bir açıklamanız olmamasına rağmen.

Sebebinin, nasılının önemi yok; gacı aşık.. Hem de söylediğine göre, sırılsıklam/kör aşık.. "Biliyorum beni istemediğini; ama 10dk sarıl, 10dk beni severmiş gibi yap, karşılığında 'istediğin kadar sex' sana"; diyebilecek kadar aşık. Bile bile, evine her gece hıçkırıklarla ağlayarak dönmeyi göze alabilecek kadar aşık..


En abaza dönemler(evet, gayet kontrollü olduğum zamanlar da olabiliyor//bknz: official ilişki vakitleri//), kendisini kullanmam/bile bile kandırmam için yalvaran gencecik bir kadın, muhteşem memeleri(memeyi füzeye neden benzetirler; yakiinen öğrenmiş oldum:P), ve...... ve elbette vicdan......

Pufffff...

Onu bunu bilmem arkadaş; "şu hayatta ya vicdanın/allah korkun olmayacak, ya da fokurdayan hormonların".... İkisi birden oldu mu, 2 dövülüp 1 sevilen çocuk psikolojisi gibi saçma sapan bir netice çıkıveriyor ortaya..

Kamera şakası mı yapılıyor; yukarıdaki ısrarla beni mi sınıyor anlamış değilim... 1 Değil, 2 değil, 3 değil çünkü.. Benzeri neler gördüm şu hayatta..

Gözünüzü seveyim gelmeyin böyle üzerime.. Vallahi zorlanıyorum seçim yapmakta... Bir tarafım 'saldır kont!' diyor, diğer taraf 'b.k yeme otur!'... Tamam vicdanım var, bekarım, hormonlarım bi acayip çalışıyor falan ama... E yazık yahu bana da; hiç mi insafınız yok!

Özet:
Bi kez daha: Öküz vicdanı > (overdoze testesteron + muhteşem memeler)

'Malesef!' mi desem, şükür mü etsem emin olamıyorum :S

'Neden istemiyorum?' yahut 'neden istiyor?', bence sorgulanmaması gereken, ve mantıklı açıklaması olmak zorunda olmayan sorular.. Ama 'istenmediğini bile bile neden istiyor?' kısımı, düşündürüyor/üzüyor beni..

19 yorum:

Adsız dedi ki...

afferim, efferim :) işte budur.

Bucera dedi ki...

Bi afferin de Bucera aplandan gelsin....bu iyi çocuk hallerin sana yeterince güzellik yol su elektirk olarak ( ben yazamadım sen anla )olarak geri döbecektir.

melankoli dedi ki...

"durup düşünmezsen, düşünüp durursun" :) vicdan sahibi olmak bulunduğumuz toplum içinde seni değerli, farklı kılar ;) bildiğimiz öküzlerden değilsinya buda senin ayrı bi niteliğin demekki ama kararsızlık anında arkana bi an bile bakma :))

Adsız dedi ki...

Bunu başarmak göründüğü kadar kolay olmasa gerek.Körkütük aşıksan istenmediğini bilsen bile engel olamıyorsun kendine, bunun da mantıklı bir açıklaması yok. Yanlız şu var seninle ilgili bu ; aşık bir kadını bir erkek parmağında oynatırdı, istediğini de yapardı. Aşık bir bir kadını değil esasen aşık bir insanın karşısındaki insan değilse vah o aşığın haline. Böyle bir durumu kullanıp suistimal etmemek sana yakışmış. Kendinle gurur duymalısın. Hiçbir keyif buna değmezdi. Bunun mükafatını Allah sana verecek inşallah.

kar dedi ki...

sevgili öküz,

öncelikle her ne kadar kendine "öküzün önde gideni pis hanzo" desen de aslında öküz olmadığını düşünüyorum.

aşk felan iyi güzel hoş da, sen çekip gittikten sonra kendi vicdanıyla birlikte kalacağını düşünmeli bence hatun arkadaşımız. hatırlatmanda fayda olabilir.

lavz en kisız öküzcüm

Öküzün Önde Gideni dedi ki...

@Adsız: Olaya meme israfı olarak da bakabiliriz.. Bilemedim bir an :S

@Bucera: Ouuu.. Doktorum, civanım.. Güzel diyorsun demesine de, ben 'iyi çocuk olmanın' pek bir faydasını/numarasını göremedim şu yaşa kadar...

@Çiğdem: Kararsızlık değil bu.. Kararı çoktaaaan verilmiş bir mevzuyu sindirememe meselesi....

@Adsız: İç ses: bu adsızlar çoğalmaya mı başladı; bana mı öyle geliyor? :S

Bende benzer düşündüm... Öyle düşündüm düşünmesine de; Allah bana ne verecek o kısımdan çok emin değilim :S

@Garılıksız: Ouu.. Bacım... Ne zamandır yoktun öküzland'de..

Şu "sen öküz değil, melakesin!" diyenleri, eski kız arkadaşımla tanıştırmak istiyorum bi ara.. Saçlarını başlarını yolardı eminim; "beni de böyle kandırmıştı şirefsiz!" diye :P

Adsız dedi ki...

ah öküzken bile bir yanının insan kalmasına sevindim. Gibi bir şey.

ne bileyim.
Bir yandan hiçbir şey yapmazsan da kötülük etmiş olacaksın ama bu normal kişiler için geçerli öküzcüm.Şimdi kendi karakterini bir unutsak mesela, senin bu kıza karşı güzel ( onunki gibi ) hisler içinde bulunman zor mu... yani zor hani de... olamaz mı.

biliyorum kafan karıştı, evet benim de karıştı.
Ama sanırım doğrusunu yapıyorsun.
Umarım kullanmazsın kızı yahu.

Sanırım yapman gereke şey şu, gerçekten hissederek istediğini yapman.
Yani seviyormuş gibi yaparak yapma.
Ama kendini de sınırlama.

melankoli dedi ki...

bundan sonraki kararsızlıkların için o temenniyi diledim, anlattığın durumda bi karar verdiğin açık zaten, tam tersi olsaydı masalın başlığı ayrı bitişi ayrı bi destan olurdu herhalde :)) bu arada melakemi? kim uydurmuş o dedikoduyu :))

pesimist sultan dedi ki...

öküzcan performansından birşey kaybetmemişsin. Pesimist dünyama bir aydınlık geldi...Gerçek bir aydınlanma döneminde olduğum şu günlerde can oldun .. bildiğin öküz işte fazla söze gerek yok .. takipteyim :)

Öküzün Önde Gideni dedi ki...

@SweetSunShine: "Zor mu?"ne demek? Zorla mı yahu; bu öyle "iyi hadi isteyeyim bari.." denebilecek bir mevzu değil ki :S

Bakma asabi moduma; pek teşekkür ederim değerli yorumun için. Yine yine yaz lütfen..

@Çiğdem: Senden tırsmaya başladım ama.. Bahsi geçen kız arkadaşın feyk profili falan değilsin di mi sen?? :S

@Pesimist Sultan: "Performansından bir şey kaybetmemişsin"?? Okuyor muydun ki?? Abe sessiz kalana boncuk mu veriyorlar; belli etsenize kendinizi arada..

Yaaaa... Öküz böyledir işte... Aydınlatır.. Can olur.. Kral olur.. :P

Tenk yu .. Yine yine bekerim..

melankoli dedi ki...

oda nerden çıktı, neyimiz benziyo o arkadaşla töbee :) o arkadaşı bilmem ama ben o kadarda kendisine saygısı olmayan biri değilim, feyk meyk benlik değil, şurda uslu uslu yazıyoruz ne diye tırstın anlamadımki, böyle entrika ıh hiç benlik değil ;)

Kabakulak Kocakulakoğlu dedi ki...

bilemedim lan bende, ne bilim amerikan solcır hesabı var mı gideri diyosun hajı?

penelope dedi ki...

şimdi sana aferim mi diyelim..bakış açısı farklı..ama herkesin aferin öküz kral öküz dediği yerde" hmm aslında hiç düşündünmü öküz bu senın vicdanının sesi değil vicdanında dediğin bi kaç bişey..vicdan sana kimbilir neler diyor" demek istedim..ki tamamen yazdıklarından kaynaklı bi düşünce bu.yoksa vicdani muhasebeyi gerektirecek bi hesap göremedim ben ortada.netekım bi kadınla sırf o senı çok sevıyor on dakkaya razı diye yatmak
ya da o sana çok aşık da ağlıyor diye yanında olmak ..git dilenciye para ver daha iyi.naber ? bu arada..

Super Bekar Anne dedi ki...

bahsekonu kadın şans istemiş. Şans verseydin, fikrini , hislerini değiştirebileceğini düşünmüş.

Öküzün Önde Gideni dedi ki...

@BA: şansla olsa o işler..... ne kolay olurdu pek çok şey, öyle değil mi?

Super Bekar Anne dedi ki...

Hani senin ısrar edemediğin kadınlar varya.. Ah ısrar etseydim demiyorsun ama, zerre bir şüphe bırakmış olabilir belki..zerre varken bazıları aklından çıkaramaz,devam edemez..devam edebilmek için şansını zorlamış...kendi için, senin için değil

Öküzün Önde Gideni dedi ki...

:/ öküz de üzülmüş ama.... tuhaf :S

Öküzün Önde Gideni dedi ki...

bu arada senin blog ekrana sığmıyor, farkında mısın?
yani, aşağıda scrollbar çıkıyor, bilmiyorum farkettin mi / yahut başka ekranlarda da çıkıyor mu?

Super Bekar Anne dedi ki...

Cık farketmedim. Benim ekran fazla geniş