24 Temmuz 2011 Pazar

Aşksız Sex Olmaz Diyorlar....

Olur anacım, bal gibi olur..

Şöyle az pişmiş, yağlı kısımları zehirmişçesine santim santim ayıklanmamış, tuzu dengeli serpiştirilmiş, kanlı kanlı bir bonfileyi elbette her aklı selim vatandaş baş üstünde tutar(sıkıcı vejeteryanusları ciddiye dahi almıyorum).. Lakin... O caaanım bonfileden pırasaya, enginara düşüş de(iç ses: bööğğk!), yalnızca 3 gram açlığa bakar işte..

Yeterince açsa bir insan, zeytin yağlı bakla da yer, bayat ekmek de..

Yeni zibidiler bilmez tabi; savaş zamanı ekmeği karneyle alırdık biz.. Mısır koçanlarını döver, un yapardık.. Nerede kaldı kırmız etler, köfteler, börekler... Peeeeh!!... Aç insan mı arayacakmış onları? Sen duydun mu hiç 'yok ben illa zeytin yağlı dolma isterim.. o olmazsa olmaz' diyen Etiyopya'lı? Duymadın... Duymazsın tabi, nereden duyacaksın; varsa yoksa meg ryan filmleri, holivud aşkları/sindirella masalları....




Açlık nedir bilir misin sen? Kaç gram testesteronla ahkam kesiyorsun ÖküzlerinÖndeGideni'ne? Basalım damarlarına kilo kilo tastesteron... Bak bakalım kaç gün sabredebiliyor, kontrollü kalıyorsun...

'İnsanı-hayvanı ayıran, cinsel dürtüleri kontrol edebilme becerisidir' hedehödösüne, demagojiye, panterhatçe'liğe falan gerek yok.. Acı var mı o kontrol esnasında? sende yok, onda var.. Biliyor musun o hormonal seviyede, o açlığın vücuttaki tepkilerini/bünyeyi yönlendirişini/şiddetini? hayır.. Nasıl Tipet'li rahip olmasını bekliyorsun, sen orada altın kuru keyifin yerinde pinklerken?

Kimsenin bonfileyi(aşkla sex) yerdiği yok; o elbette en güzeli... Demeye çalıştığım şey şu: testesteronu xx bir seviyenin üzerindeki aç bir insanın, 'ille de bonfile!' diye tutturma lüksü yoktur.. Önüne ne konursa onu yer.. Hiç bir şey bulamazsa doğramaları, kapı pencereyi kemirir garibim.. Bunun adına kontrolsüzlük yahut şımarıklık diyen, anrdojen düşkünü/testesteron fakiri kadını/adamı da bir güzel sopalayasım gelir arasıra, bazı bazı..

Ha 'tok olduğu halde pırasa derdne düşen'leri soruyorsan, onu tartışırız bak..
Onların durumunu da 'Tayland'da gidip, kızarmış akrep yemeyi düşleyen turistlere benzetirim ben.. Bilir/tahmin eder tadının b.k gibi olduğunu(afedersin).. İhtiyacı falan da yoktur 'onu yemeğe'.... Ama ..... Ama işte, 'merak' kötü şey dostlar... Adamı rezil de eder, vezir de bu meled... Evdeki tüm çekmeceler, tencereler pirzolalarla, dolmalarla, köftelerle dolu olsa da fark etmez.. Kimisi midesizlik der bunun adına, kimi kontrolsüz merak, kimi de şımarıklık..

Gönülden bağlı olduğu kadınla, istediği sıklıkta ve kalitede sevişebilen bir adam 'dahaaaaa!! dahaaaa!!!' diye geziniyorsa ortalıkta, onun adı başkadır tabi.. -Ki o durumda olduğunu düşünenlerin %99'u da, öylesine kendilerine dönük, öylesine empati yoksunudurlar ki, durumun onların düşündüğü gibi toz pembe olmadığını dahi sıklıkla fark edemezler 'bence'.. (ha 'şu hayatta her şey biz insanlar için.. hangimiz daha günahsızız?' mevzularına girersen, burada da 8 oluruz bak)

Hayat elbette bir yarış olmamalı modern insan için..Eşini mutlu etmek için kendini paralayan kadın modelini bekleyen/isteyen yok... Ama... Bilin işte işin testesteron cephesini.. Her şeyden önce yaklaşmak, saygı duymak, vıdıvıdı etmemek, 'anlamak' lazım hormonların ettiklerini..

Not: Aynı senaryoyu, duygusal açlık ve/veya cinsel açlık mevzularında tam ters cinsiyetlerle de kurgulayabiliriz... Mesele erkek azgın, kadın tok meselesi değil çünkü; daha genel bir şeyden söz ediyorum..

10 yorum:

melankoli dedi ki...

doğru, daha -gerçekçi- genel bir şeyden söz ediyorsun..

lady dedi ki...

öküzcüm, yazdıklarına bizi mi kendini mi ikna etmeye çalıştın kafam karıştı :s

Serhat dedi ki...

doğru noktalar çok. (konuyu bölücem ama öküz kuşlar ne alemde?)

Sokak Kedisi dedi ki...

Madem kıyas yeme içmeye gitti bende şöyle ifade edeyim Öküzüm;

Şık bir sofrada, kristal kadehler ve gümüş çatal bıçaklarla, muazzam lezzetli bir yemeği tadına vara vara yemek istiyorsan içinde illaki aşk olacak derim.

Aksi taktirde ancak fast food beslenir bünye, bence tabii :)

üç ünsüz içinde iki ünlü dedi ki...

sokak kedisine katılıyorum; damak zevki önemli, ambiyans mühim, arada atıştırma olmaz mı peki hayatta, mümkündür:)bir ısırık çikolata, bir top dondurma gibi yersin biter:)

Ecix dedi ki...

oldu

Talisman dedi ki...

Neden bu kadar çok suçluluk hissediyorsun? Neden bu kadar çok savunuyorsun kendini? Az rahatla.. Karşındakinin rızası ile yaptığın hiçbir şey için özür dilemeye kalkma, bırak artık, şişirdin insanın içini..

hamsi dedi ki...

eğer varsa imkanın
Şık bir sofrada, kristal kadehler ve gümüş çatal bıçaklarla, muazzam lezzetli bir yemeği tadınada bakacaksın,fast food veya bir balıkçı kayığında satılan soğanlı balık ekmekte yiceksin...hepsinin tadı farklı olur,bazen o şık masadaki yemeğin içinden bi bakmışsın ki ahçının saç teli çıkmış öte yandanda o yosun tutmuş kayıktan aldığın balığın tadını hiç bir şık masada bulamamışsın orda yakalamışsın.....:))

Öküzün Önde Gideni dedi ki...

@Çiğdem: Tenk yu anam :)

@Lady: Hönkürüyorum sadece :S

@Serhat: Serhatcan sorma hiç.. 3'ü de rahmeti oldu :(

30-40km yol gidip, şırınga bile almıştım su içebilsinler diye... Bir süre sonra iştahsızlaştılar (püskevit-süt-su bulamacı ve bahçeden bulduğum çekirgelerin iç organlarını falan veriyordum.. +su elbette)... Sonra tek tek öldüler :(

@Sokak Kedim: E anam, işten yorgun argın dönmüşsün; sinirler tepede... Her zaman da 'muazzam lezzetli bir yemek' arayışında olmaz ki insan.. Ne etcez?

@İkiÜnlü: Hıh işte :) O misal.... (aldatma mevzundan bahstmiyorum bu arada; yanlış anlaşılmıyordur umarım)

@Ecix: Olmadı mı? :S

@Talisman: Sen neden bütün yazdıklarımı poponla yorumluyorsun?? Yok sevmesem, hiç cevap yazmayacağım da... Seviyorum da işte.. Hönkürüyorum.. Hepsi o... İçinden söylenmez misin sen hiç bir şeye?

@Hamsi: Yine bir garı kılıklılık yapayım... Aşkla sex her durumda en güzelidir gardeş.. Ben kuru soğanın tadını savunmuyorum; 'bazen ona da muhtaç kalınabiliyor'u anlatmaya çalışıyorum :P

Rebecca dedi ki...

erkeklerin bu laflarını okuyunca üzülüyorum. ahlakı bozulmamış bi kadın için aşksız seks olmaz çünkü. ama erkekler aynı değil