30 Haziran 2011 Perşembe

Pamuk Prensesler & Uzaylı Prensler

Yazdıklarımı anlamayan, yahut basenleriyle anlayan(bak ne kadar kibarım bu gün.. böyle bir şey var bir de, 'g.tüm büyük' yerine 'basenlerim büyük' deniyor :S oysa abartı ölçüler söz konusu olmadığı taktirde şekilli/dolgun basenler:P her durumda makbuldür diye düşünüyorum), aklımdan geçenleri olmadık şekillerde yorumlayıp, zihinlerinde yarattıkları o ucuz-dar-saçma sapan kalıba ısrarla sığdırmaya çalışan, anlamaya çalışmayı vakit kaybı gören, 3-5 gevrek yazımı okuyup, üzerinde tepindiğim acizane illüzyonun gazına gelen kadın-erkek tüm okurlarım..

Seviyorum sizi/duruşunuzu.. İyi ki öyle yorumluyorsunuz Öküz'ü... Ve iyi ki yoksunuz hayatımda.. Ya aksi olsaydı da, kıymet verseydim size?? Ha?? Öyle değil mi?

Tamam, bunda benim de kabahatim var.. 2 Gülümseme/gevreklik uğruna sürekli ve ısrarla bulandırıyorum suyu.. Amma ve lakin....... Off aman her neyse; neyin savunmasını kime yapıyorum? Kurban olun siz Öküz'e! Pis pamukprensesler, uzaylı prensler sizi!

6 yorum:

Dişilik Bozukluğu dedi ki...

Oy yine kim sinir etti Öküz'ümüzü.. Sebep her neyse boşver gerçekten ve keyfine bak.. Sen rahat rahat yaz, biz keyifle okumaktayız..;) Burda özgürce yazamadıktan sonra bu bloğun ne anlamı kalır ki.. Hoşlanmayan varsa da sağ üst köşede çarpı işareti var, onu denesinler.. bu kadar basit. Keyifle yazan ve keyifle okuyan insanlara müdahale etmemeyi de öğrenirler umarım ne diyeyim.
Ayrıca erkeklerin geniş basen sevdiğini de biliyordum ve benimki küçük diye üzülürdüm hep.. doğruymuş işte!!:)) bugün fast foodun dibine vurucam. Maksat basenler büyüsün:PP

Öküzün Önde Gideni dedi ki...

@Disilik Bozukluğu: Yok be; olağan/her zaman ki şeyler... Özel bir durum yok..

Ve evet; kadının poposu, benim popomdan farklı olmalı en azından... (yoksa döner aynaya bakardım:S)

küfkedisi dedi ki...

yahu öküz 3 ayda bir sinirin bozuluyor bu şekilde yazı döşüyorsun, bırak allasen kim ne düşünürse düşünsün, çok da fifi!

Öküzün Önde Gideni dedi ki...

@Küfkedisi: Doğru diyorsun :S

Femme Fatale dedi ki...

pardon da öküz kuran ayetleri bile tartısırken herkes yazılarını senin istediğin gibi yorumlamak zorunda mı. otur yerine sıfır:)))) götüm büyük kurban ol:P

Öküzün Önde Gideni dedi ki...

@FemmemFatalem: Zorunda!! Öküz'üm ben; deli etmeyin beni!

G.t?
Yazdığım şeyi unutmuşum; 'ne diyor bu? bir mesaj mı vermeye çalışıyor?' dedim :P

;)