31 Mayıs 2011 Salı

Öküz Saçmalıyor :S

Ahahaha :))

Hani "cebinizde fii tarihinden kalma para bulursunuz da, çocuklar gibi sevinirsin ya"... Hıh işte; ben de az önce çekmeceler arasında bulduğum hiç açılmamış 'ultra ince paket prezervatif' ile öyle oldum işte :))

Güccükken anne yapardı bak benzerini.. Oyuncaklarımızın bir kısmını, hatta en en kıymetlilerinden örnekleri olmadık yerlere saklar; aylar-yıllar sonra çıkartırdı 'ahaaa! süpriz yaptım size/kaybolmamıştı aslında oyuncaklarınız' diye... Yepyeni, gıcır gıcır hediyelerden daha heyecanlı/daha makbul bir kavuşma sahnesi olurdu bizler için(abi öküz, kardeş öküz)..

Hey gidi günler.. Oyuncak adamlarım vardı bak benim... Little People diye geçiyor sanırım(emin değilim); tek bir kare fotoğrafını dahi bulamadım şimdi.. Kovboylusu, polislisi falan.. Alakasız yerlerden toplanan yaratıcı objelerle renklendirirdik senaryomuzu.. Bazen televizyon koltuğu niyetine bir istridye kabuğu, bazen oyuncak arabalara otoyol niyetine halı çizgileri..

Ah o halı... O halı!! Başlı başına yazı çıkar bak ondan.. İki halının birleştiği yerde 5-6cmlik boşluk vardı mesela.. Nehir olurdu orası.. Kamp/piknik yapardı küçük adamlar; kendim tatile gitmiş kadar heyecanlı/püfür püfür olurdu ruhum... Sonra anne sesi duyulurdu tabi mutfaktan, 'salonda oynamayın demedim mi ben size! dağıtmayın ortalığı!!' diye :/

Dur lan.. Durex'ten nerelere geldim :S
Sorma blog; çok dağınık son zamanlarda kafam.. Hali hazırda da konsantrasyon sorunum vardı; şu sıralar iyice çıktım yoldan.. (konsantrasyon sorunu hiç ummadığınız yerlerde 'altın değerinde olabilir'; yazın bunu bir kenara :P)

O değil de; Cihan Ünal ne güzel demiş yahu 'sağlıklı bir erkeğim!' diye :)

9 yorum:

eccedr dedi ki...

unuttuğun birşey daha var,küçükken annem hep yapardı bana mesela misafirliğe gittiğimiz birine bişi sorcaksam önce anneme sorardım,(belli ki kendim sorup deşifre olmak istemiyorum) annem de hemen benm kız şunu sormak istiyomuş diye anında gambazlardı beni.. off çok gereksiz oldu bu :s neyse güzel yazı..

Öküzün Önde Gideni dedi ki...

@Eccedr: "Bizim kız şunu sormak istiyormuş" ha; o da iyiymiş :))

Tenk yu Ececan...

Adsız dedi ki...

Abi öküz, kardeş öküz çok sevimli geldiler de ne o bok var illa ikide bir belaltı mevzuları karıştırıp duruyon,hayatta bel altı mevzulardan önemli şeyler de var ya.. kusura bakma öküz haddi aştıysak affola.

Öküzün Önde Gideni dedi ki...

@Adsız: Öküz başka şey mi diyor sence? Çok yüzeysel okuyorsun yazdıklarımı.. Daha derinlere bakmayı dene..

Unknown dedi ki...

bizde bir söz vardır "Allah sevdiği kuluna eşşeğini önce kaybettirir sonra buldururmuş" deriz ssenin konsantrasyon da geri kalan her şey de öyle olmuş..arada hepimize oluyor baby;)

Kıreyzi Görl dedi ki...

Konsantrasyon derken hep dilim dolanırdı benim. Şimdi yine denedim, hala dolanıyor. Hatta yazamıyor bile olabilirim. İnsan konuşmadıkça unutuyor tabi.

Adsız dedi ki...

ne başka şey diyorsun öküz gardeş hep bel altı mevzular işte bal gibi, başlıklara baksana, mevzulara baksana :)
Hayatda çok daha değerli şeyler var bel altı mevzulardan, bunu sende çok çok iyi biliyorsun da işte bir geviş getiriyorsun bir nevi :P

Bucera dedi ki...

Bence güzel bir ortaya karışık yapıyorsun yazılarında. Biraz hüzün, çokca hatıralar bol duygu zemininde pişirilmiş üzerine azcık (bel aşağı) serpilmiş afiyet ossun.

Gezi/yorum... dedi ki...

Blog ismi ve resmi çok güldürdü beni harika olmuş :)