1 Mayıs 2011 Pazar

Hayat Dersleri [2] (+18)

Bu seferki konumuz, grekoromen güreşteki 'gizli' video çekimi mevzu(antalya'lı hatçe, istanbul'lu öküz vs; duymuşsunuzdur).. Yaz yavrucuğum; not al bunları. Her biri yaşanmış, bizzat tecrübe edilmiş anekdotlar..

- Sen sen ol sevgili okur, seviştiğin kadın/adam seni yeterince iyi tanımıyorsa, aksiyon sırasında sakın sakın 'kameraya el salla' şakası yapma... Hiç gerek yok! Sonra kalkar yataktan, çeker kapıyı çıkar meme sahibi de; Öküz gibi don gömlek peşinden koşar bulursun kendini "dur yahu, şaka yaptım! ne kamerası?' diye..

Gevreklik ve salaklık arasında ince bir çizgi olmalı malum; kaçırmamak lazım onu.




Anlatmıştım.. Çok genel bir bakışla 'gayet efendi-uslu bir profil çizdiğime inansam' da; hayal gücüm biraz... hmm, nasıl desem?? :S biraz yaramazdır işte, biliyorsunuz..

Ve ne yalan söyleyeyim; var o mevzuya da merakım.. Bir halt edeceğimden değil oysa; izinsiz bir şeyler yapmaya tek bir kez dahi vicdanımın izin vermemiş olması bir yana(mümkünü yok vermez de malesef.. olanca merakıma rağmen; bu vicdan şirefsizi eli kolu fena bağlıyor), izinli hemen hiç bir kayıtımı da sonradan tekrar tekrar açıp izlemişliğim yoktur.. Maksat, o an birlikte denemek / o an birlikte seyretmek... Sonrası yalan..

Aha bak; buradan bir de ne çıkarttık?
Aynı anda hem kıyımsız/vicdan sahibi hem de yaramaz olmamak lazımmış ... Yani, ya g.t bir şey olup, aklından ne geçerse umursamazca yapacaksın... Yahut izin vermeyecek mi vicdanın; hiç getirmeyeceksin boyu aşan/yaramaz şeyleri aklına.. (hele hele Öküz misali hem yaramaz, hem kıyımsız, hem gevrek, hem salak bir şey... aman aman, zinhar olmamak lazım!)

Yani neymiş?
Yersiz gevreklikler yapıp caanım memeler ürkütülmeyecekmiş.. Ziyan / israf yani, o açıdan:P

7 yorum:

Dallama Blogger dedi ki...

gözlerim karardı elim ayağım titriyor...
capsteki hatunun adını istiyorum hocum çok acil

Öküzün Önde Gideni dedi ki...

@Telekinesis: 'Hatçe Dümbülübostan' diyorum ben... Siz ne isterseniz onu deyin :S (google image search: 'candid cam+sex')

lady dedi ki...

ahhaha umarım giden buna benzer biri diildi ;)

Öküzün Önde Gideni dedi ki...

@Lady: 'Kaçan balık büyük olur' derler.. Ondan sebep belki, pek fena kalmış aklımda :)

Bayan İK dedi ki...

çok ayıp
çok günah

Kıreyzi Görl dedi ki...

Nelere takmışsın kendini yea.
Oysa hayat da böyle değil mi zaten.
Çatır-Çutur.

Öküzün Önde Gideni dedi ki...

@Mikrop: Niye yahu? Her iki taraf da istedikten, merak ettikten sonra... Ne diye ayıp-günah olsun?? :S

@Kıreyzi: Deli :)