8 Ağustos 2010 Pazar

Ders Olsun / Sahil Notları

- Lastiği tutmayan mini boy şort mayo ile denize girilmeyecek. Yahut girdin mi; etraf tenhalaşmadan çıkılmayacakmış.

Tamam seviyorum; parmaklar buruşmadan sudan çıkmak zaten adetim değil.. Lakin, memleketim sahilci kadıngilleri de ayrıca enteresan yahu.. Erkekler bakmıyor, herkes kendi halinde; kadınlar, sanki biri çıksa da "hedef kuruyuncaya kadar santim santim süzsek" derdinde.. Bilhassa 35-50 yaş arası hanımlar.. Az buz da değil; resmen yiyorlar gözleriyle..

Ben ki güya öküzlerin önde gideniyim; tövbe haşa inceleyemem denizden çıkan ıslak/cıbıl hanımları. En fazla, denize girerlerken bel çukuru/popo kıvamlarını süzerim çaktırmadan; o da olsun olsun 1-2 saniye... Tamam, için gidiyor/aklın orada.. Yakinen anlıyorum seni, eyvallah da; eğ kardeşim sen yine de kafanı.. Ayıp ulan! Önüne bak/yere bak.. Attırtma kafana şu güneş kremini! (sözde asabi Öküz)

Yok mesela kadınların ayıplanma/sapık diye damgalanma/efendi çocuk olma derdi; daha rahat seyretmek için sandalye(iskelmle??) bile getirmiş garılar utanmadan... Herkes denize doğru bakıyor; bunlar plaja/kumsala.. Sen yap bak aynısını; çevir sandalyeni cıbıldak insanlara doğru(iç ses: plajda sandalyenin işi ne lan?).. Seyreyle sonra köyün erkekleri/yazlıkçı asabi amcalar neyliyor seni....

Dur dur.. Konu çok dağıldı... Toparlıyorum..

Kimsenin "yazık lan bu öküz'e de" dediği yok....
Şort belden düşüyor; bir elimle onu çekiştiriyorum.. Sözde kıymetli enstruman soğuk suyu görünce asileşmiş, dinlemiyor söz; "küçülcem de küçülücem!" diye tutturmuş pe.evenk; ona canım sıkılıyor.. Mayonun astarı kendinden geçmiş; biraz da rügar ve suyun gazıyla, ne var ne yok ortada maşallah(iç ses: oh oohh).. Yok "kıçın çatalı çıkacak", yok "dekolte, mini ameliyat izime yaklaşacak da görüntü fazla erotikleşecek", yok "'aile plajı lan burası/tacizci misin a xxx' diye sopalarla kovalayacak köyün erkekleri", yok "kızardım mı/kızarmadım mı", yok "ziyan olan göz banyoları".. Off ki ne off... Denize mi girdim, işkence mi gördüm; belli değil...

Neymiş? Her sene mevcut şort/mayo zımbırtısı yenilecek; tek mayo ile 5-10 sene şartlar zorlanmayacakmış. Plajda gözlük takılmayacak; görmediğin için hormonların da durduk yere çalkalanmayacakmış.. (İç ses: Deniz gözlüklerinin numaralısı falan varsa onlardan almak lazım bak. Hani madem kumsaldayken pikinili hanımlara bakamıyorum; bari denizden doğru süzeyim diyeceğim.. bu sefer de göz görmüyor aq/miyopi..)

Aha Öküz'ün eli ve eski spor ayakkabısı

- Plaj kıyafetlerine özen gösterilecek; köylü çocukları gibi dolaşılmayacakmış ortalıkta. Salak saçma geliri olan insanlar dahi ne havalı şeyler giyiyordu yahu(yok ki aq, şu alışveriş/kıyafet seçme/Öküz'ü olması gerektiği gibi giydirme işini yıkabileceğim gacı).

- Dalgalı sularda motor kullanmaya kalkılmayacak; benzin var mı yok mu kontrol etmeden koydan uzaklaşılmayacak; tonaj hususuna/beraberindekilerin yüzme bilip bilmediklerine/cep telefonun şarjı olup olmadığına dikkat edilecek.. Yaklaşan yunuslarla aşık atmaya çalışılmayacak.. Gızları gezdirme tongasına asla düşülmeyecek.. Dalga gördün mü el gazdan çekilecek; dalgaların üstüne üstüne gidilecek(miş)..

- Eş-dost-akrabanın bulduğu her gacı, "yok ben beğenmem nasıl olsa" diye baştan reddedilmeyecekmiş..

- Tuttuğun her balık, "aaa ne güzeeeel!! dikenleri bilem var" diyip, ayran budalaları gibi ellenmeyecekmiş..

- Olur olmaz vakitlerde donla ortalıkta dolaşılmayacakmış..

Bu fotoğrafı, Ah be Blog! yazımdaki melek çekti. Boyundan büyük makineyi düşürmediği için şanslıyım... Birlikte onlarca fotoğraf çektik o gün..

- Zamansız ereksiyonları ve olası firikikleri hesaba katıp, içine don giymeden şortla gezilmeyecekmiş ortalıkta.

- Suyun göğüs hizasının altında mümkün mertepe vakit geçirilmeyecek; aksi durumda, 40.000 veledin çişiyle gargara yapmak göze alınacakmış(alenen mayosunu indirip/çömelip çişini yapan yazlıkçı bebeler gülümsetiyor gülümsetmesine de; 5-10 bebe bir araya geldi mi de, huylanmıyor değil insan)..

- Köylü kızlarının tacizlerine / kuyruk sallamalarına sakın sakın ha prim verilmeyecekmiş..

- Ehliyeti kaptırdığın gerçeği, "ondan laf çıkmaz" diyerek ot b.k la paylaşılmayacakmış... -Ki dönüş yolun eziyet olmasın...

Aha bu da günün şarkısı olsun... İçimden geldi.. http://fizy.com/#s/1giuqx

19 yorum:

Adsız dedi ki...

denizden çıkmakta olan, slip-tightboxer mayosunun lastiği yanık izini belli eder vaziyette olan, hele birde sertleşmekle sertleşmemek arasında gidip gelen yada soğuktan iyice minicik olmuş bir erkek beni sonra derece etkiler yani. varacağımız sonuç ise kendimizi rahat bırakmak... bırak izlemek isteyen izlesin vücudunu. belinin çukurunu, 2 yastığın üzerinde dinlenen enstrumanın hayalini kursun. :P ne de olsa dokunamayınca bi faydan olmuyo! :)

Sade dedi ki...

ohhooooo senin de işin zormuş be öküz.. kasma yüüzzzz.. bak ben daa tatile çıkamadım.. 12 eylül bi gelsin atçam kendimi serin sulara götüm mü çıkmış, göbeğim mi sarkmış, memem mi görünmüş, yandaki adamın çükü mü kalkmış kafama takarsam namerdim..

Sade dedi ki...

ameliyat izi için söz veremem :P

Hah! dedi ki...

Bütün kadınların ortak marjinal fantazisi Öküz derisi yüzmek galiba.....

Sade dedi ki...

ewek hatta biz boş zamanlarımızda toplanıp nasıl yüzeriz öküzün derisini, kim üflicek şişirmek için, neresini kim alsın falan diye toplantılar bilem yapıyoruz.. üstelik hepimiz kadın da değiliz.. bi gün boş olduğunda gel bekleriz.. kısır, dolma, börek, çay beleş..

Öküzün Önde Gideni dedi ki...

@X-coach: Onca yazıdan ala ala "pipi"yi mi aldın? Algıda seçicilik bu olsa gerek:)

@Sade: Havalar serinlesin; bitsin bir deniz mevsimi, öyle gidersin sen:P

Ve evet haklısın; memen mi görünmüş, popon mu açılmış hiç aldırış etme sen.. Hatta nereye gideceksen,bir haberdar et bizleri de ;)

@Hah!: Daha yaratıcı!! Daha yaratıcı!!

Sokak Kedisi dedi ki...

Önceee bu şeker foto için çok öpücük Öküzüme

Sooonraa da bu sıcak havada İstanbul cehenneminde kendini kaybetmek üzere olan sevgili ruhuma plaj muhabbetiyle psikolojik baskı yapan Öküz'e bi teessüf

Finalde de diyorum ki hani şu bakan hanımlar aslında sana bakmıyorlardır... Denize doğru 3 dalgası geldi mi acaba diye bakarken gözleri sana değmiştir, bakmaz öyle sağın solun sağına soluna hatun kısmısı :))))

Bakmaz di mi :)))

Adsız dedi ki...

It is a pity, that now I can not express - it is compelled to leave. I will be released - I will necessarily express the opinion.

Öküzün Önde Gideni dedi ki...

@Sokak Kedim: Oha... Tamam 2 numero miyopi var gözlerde de, o kadar da değil.. Kılıf bulmayınız hemcinsleriniz için.. Erkek yapsa, o bakışların 3'te 1'i için bile adam keserler bu memlekette..

Bucera dedi ki...

Efendim bugünkü yorumum öküzcüm sana değil, yaş otuzbeşi aşmış olduğundan konunun benle alakası olmadığı halde hafif bozuk bir Bucera mevcut.
Bir de bana yorum yazan X- coach ve sokak kedisini burada görmedim mi iyice sinir yaptım :)
Bana bir şey yazmasınlar günlerdir, gelsinle öküzümle muhabbet etsinler kıl olmama ikinci neden işte.
Çocuklarını toplayan anne gibi hissettim kendimi.
X- coach hani Bucerayi seviyordun?
Sokak kedisi hani hastaydın yazılarıma?
Ne çabuk unutuldum?
Hemen buraya geliyorsunuz bir daha sizi öküzün altında buzağı ararken yok yorum yazarken görmeyeyim çekerim kulaklarınızı.
Elinizi yüzünüzü yıkayın akşam oldu sofra hazır. Bir daha da Öküzcümle oynamayın, görmüyor musunuz nasıl terbiyesiz yazıyor.

Cık cık 35- 50 yaş arası kadınlar gözleriyle yiyormuş alam alam...
Ay bu gençlerin hiç saygısı kalmadı :)

Unknown dedi ki...

ama bütün bunlara dikkat ederken nasıl tatil yapılır ki tatil dediğin kendinden geçme rahatlama kimseyi takmama kıvamında olacak ki bir anlamı olsun...hem sen madem tatile gidiyorsun söylesene sakazen benim mayo eskidi plaj kıyafetlerinden de bihaberim yap bir güzellik diye..e bu benim işim hemen duruma el koyar tatilin eziyet kısmından kurtarırıdık seni aşkolsun:)

Adsız dedi ki...

Nice brief and this post helped me alot in my college assignement. Thank you on your information.

French Oje dedi ki...

hahahaa çok korkunç bi tatil geçirmişsin sanırım
ben de hep şu bikini üstünün denize ya da havuza atladığımızda kafamıza kadar çıkmasını anlamıyorum. çok üzülüyorum her seferinde.

Öküzün Önde Gideni dedi ki...

@Bucera: Deli:)

Kıskanmış okurlarını.. Paylaşırdık be anam.. Pazartesi, Salı, çarşamba benim, geri kalan günler senin olsunlar:P Anlaşırız; gel sen hele.. :)

@Sakazen: Ah be Sakazen.. Bir bilsen mesleğimi...... :)
Beleş alışveriş danışmanlığı yapasın varsa, haber et ama sen yine de:P

@Adsız: ?? Sıyırdın mı abey??

@French Oje: Deme lan:) Bikini üstleri mi çıkıyor hakikaten?? Oyy oyy... Daha dikkatli bakacak Öküz bundan sonra... Çooook daha dikkatli :P

Hoşgeldin.. Yazmıştan saymıyorum ama bunu; yine yine paylaş fikirlerini lütfen..

Unknown dedi ki...

beleş alışveriş danışmanlığı istiyorum kesinlikle:D:D şunu baştan söyleseydin ya zaman kaybetmiş olduk hay allah:))

Öküzün Önde Gideni dedi ki...

@Sakazen: ;) İşte benim okurum!

penelope dedi ki...

plajdan farkı kalmamış buranın da ..daha doğrusu bahsettiğin sahilden :)
adam bi lastiği tutmayan don demiş sahildeki tabureli teyzeler yorum yazmaya gelmiş:))
iyi tamam sill..naaappiiiimm dayanamıyorum :)

penelope dedi ki...

ayrıca da ben yazıyı çok beğenmiştim .insanın kafasında gülhanın galaxy rehberi tarzında bi program canlandırıyordu....gülhan mıydı o ya..

Anne Günlüğü dedi ki...

Çok güldüğüm başka bir yazı daha!