14 Ağustos 2010 Cumartesi

Bülent Ortaçgil - Zuhal Olcay

Pek severim Zuhal Olcay'ın Bülent Ortaçgil yorumlarını (evet, garı kılıklıyım. ne var? !!)... Sevdikçe kaçar; kaçtıkça da, burnuma burnuma sokulurcasına yeni konser ilanlarıyla yüzleşirim..

Enteresan huyları var bu bünyenin.. Öyle, ormantik konserlere falan tek başına gidemez mesela... Yılın 364 günü sevgilin olmasına rağmen, her 14 Şubat'ta sap takılırsın ya; onun gibi bir şey bendeki de.. Hiç kısmet olmadı rastladığım konserlere çift olarak gidebilmek...


Zuhal Olcay, Monica Molina, Yasmin Levy, İncesaz falan... Mümkün değil! .... "Ahaaaaa eziiiik.. kız arkadaşı yok; melankolik şeyler dinliyor zavallı" diyecekler gibi mi desem.. "Herkesin çift geldiği bir konserde, sap adamın işi ne?" mi desem... "hiaaaa herkes bana bakıyor!!" mu desem... Var işte birşeyler... Bakma öyle gözlerini kısıp; utanıyorum işte, ayıp mı?...

Öyle "yan koltuğumdaki ipne daş sevgilisine yumuluyor!", "abuk subuk zibidilerin yanında ne gacılar var" gibi basit kıskançlıklar da değil bu duruma sebep.. Tamamen Öküzsel bir mevzu. Belki salaklık, belki kompleks, belki sosyal davranış bozukluğu.. Kat işte hangisinden ne kadar istiyorsan...

Yazmıştım.. "Romantik erkek" fotoğrafını sevmiyor Öküz(oku bak: http://okuzunondegideni.blogspot.com/2009/02/yasayamadklarmdan.html).. Olayın su üstünde kalan, en temel kısmı bu.. O yönümü kız arkadaşıma dahi kalabalık içerisinde göstermeye çekinirken; kendi keyfim için, ıı ıı... Mümkün değil... Çok kasar bünyeyi; hiç anlamı yok durduk yere su kaynatmanın..

Amsterdam'da porn showlar izleyebildiğin küçük kabinler vardı... Kimse kimseyi görmeden, aksiyonu dikizliyorsun galiba(Girmedim içlerine de; o işe yaradıklarını tahmin ediyorum)... Öyle birşey olsa keşke... Öküz'lere özel, küçük küçük odacıklar yapılsa konser salonuna... Utanan öküzler oradan izleseler mesela konseri.. Kimseye görünmeden... Yahut güneş gözlüğü/peçe falan mı takmalı?? Mesela diyorum yahu...

Offf... Konser haberi verecektim, nerelere gitti konu... 24 Eylül'de Kuruçeşme Arena'daymış Zuhal Olcay - Bülent Ortaçgil.. Sonra "vay ben duymadım", "vay benim haberim yoktu" falan demeyin..(iç ses: "oturarak", doğru konsantrasyonu sağlayıp dinlemek lazım bu ikiliyi. ayakta ve yorgun, doğru tadın alınabileceğini sanmıyorum)

22 yorum:

Adsız dedi ki...

birlikte gidelim konsere? :) ne dersin :P

Akasya dedi ki...

kimsenin bişey dediği diyeceği yok yau, git konserine rahat rahat. 2 tek de at gitmeden özce, bak nasıl ağlayıp rahatlıyosun.

Sade dedi ki...

Uffffff Zuhal bacim mumkunse canli konser vermesin.. Ankara- İstanbul yollarinda cd'sini hatip eden ben Bulent abiyle konserine gittigimde o ayyas simarikligi yuzunden bogazlayivercektim hatun kisiyi.. İyyyyy hatirladikca tuylerim diken diken oluyo.. Ehehe sevgililer gunundeydi ve konsere escinsel kankamla gitmistim :) Sex and the city'de oynuyoz sanki anasini satiimm..

MeL jones' dedi ki...

zuhal olcay matmoş gibi bi hatundu gozumde,bu son cıkıcak dızıyle tum karızmasını altust ettıler gozumde.Karıyı polis yapan zıhnıyete siçim.
konser güzeldir,herkes gitsin.

Öküzün Önde Gideni dedi ki...

@X-coach: "Hööyyttt!! derdim" :)
(Homofobik bir adam olduğumu söylemiş miydim?? )

@Akasya: Yaaaa... Demesi kolay:))
Bir de ağlayacağım milletin içinde:) Töööbe.... Baksana bloğun başlığına, ne yazıyor:)

@Sade: Canlı performansının kötü olduğunu duymuştum; mümkündür..

Eşcinsel kanka?? Ohaaa... (gay-eşcinsel farklı şeyler biliyorsun)

@Mel Jones: Hojgeldin MelJones.. Yazmıyordun ne zamandır..
TV dizisinde mi oynatacaklarmış... ıyyykk.... Karizmayı çizecek hakikaten...

Sade dedi ki...

bence homofobi senin kafanı karıştırmış.. hem homofobi kötü bişidir, olma..

Adsız dedi ki...

en tatlı ve romantik eşcinseller böyle homofobik takılanlardan çıkıyo, ben sana söyleyim :P

Sade dedi ki...

x-coach, tatlı inadına hasta kaldım.. bi de iyimsersin ki, tatlı ve romantik hayal ediyosun :) ayol herif öküz işte, kendi ağzıyla söylüyo :)

Aslısın dedi ki...

Öküz, utanan öküz odası fikrini çok sevdim ve bazı yerlerde yalnız olmaktan utandığım mekanlarda ben de utanan Aslı ya da çekingen insan odaları istiyorum. Yapsın biri bunu, lütfen!
Hiçbir şeyin fobisi olmasın sende, fobiler senden korksun.

Aslısın dedi ki...

Ayrıca x-coach gerçekten nasıl tatlı bir inat ediş bu, çok hoşuma gitti benim de, Sade'ye sevgiler :)

Öküzün Önde Gideni dedi ki...

@X-coach: Abooooo :P Kışt!! Kışt!! :P

@Sade: Tööbe allahım yarappim.. Ne ettiler konuyu:)

@Aslı: Kraliçe :)
x-coach'a yazdığın nota iç sesimin verdiği tepki: size kalsa hepimizi öyle yapacaksınız zaten! :)

Aslısın dedi ki...

Öküzüm, canım, aklını sevdiğim, öyle değil gerçekten.

O söylediğini biliyorum; yok size ne hırsımız varsa; hepinizi eşcinsel yapmaya çalışıyoruz vs.

Ben sadece olaya iki insanın birlikteliği gibi bakıyorum. Onun için sadece homofobik olmayasın istedim haddimi aştım, eşcinsel ol diye bir derdim yok, varsa şehla gözüm önüme aksın :)

Ama x-coach'un tarzı çok şeker kabul et :))

Öküzün Önde Gideni dedi ki...

@Aslı: Dalga geçiyorum ;)

Adsız dedi ki...

merak etme, ayı seviyorum :P
sevgilim geçen hafta evlendi, yasını tutuyorum.
Öküzcüğümün romantikliğini görebilecek durumda değilim :)))
olsa olsa Zuhal Olcay konserine VIP davetiyem ile kendisini davet eder Uçmak-Ve Seni Bekliyorum ikilisinde gözlerinin içine bakarım. Ardından Ağlayamıyorum bile - Ayrılık da sevdaya dahil - Ankara'da aşık olmak ı dinlerken elini tutar kızarışını seyrederim. Hepsi bu :) :P

Öküzün Önde Gideni dedi ki...

@X-coach: Aboooo.....

pesimist sultan dedi ki...

Bülent Ortaçgil ile röportaj yapma fırsatı bulmuştum daha önce . Müziği kadar , şahsiyetiyle de büyüleyici bir adam . Zuhal ablanında canlı performansını bilmiyorum ama ses rengi çok farklı . Güzel bir eylül organizasyonu . Paylaşım için teşekkürler . Yalnız gidersek seyirciler arasıdaki öküzlere dikkat etmemiz gerekecek gibi gözüküyor :P
İç ses ( bu adam bir öküze göre fazla kaliteli müzik dinliyo( bkz :http://fizy.com/s/1giuqx )

Sade dedi ki...

X-coaacchhh :( butun ayilar kurban olsun sanaaa.. İstanbula gel Love'a gidelim X-large'a gidelim.. Ayilarin serefine icelim..

melitzu dedi ki...

bende de var böyle durumlar. ben senin kadar cesur davranıp tek başıma gidemiyorum, sonra kendime kızıyorum. misal 18inde konser var ve ben çelişkiler içindeyim.o küçük kabinleri sevdim. fikir hoş öküz ;)

homeless dedi ki...

bende cok severdim
taaaa ki canli dinleyene kadar ki manitamla gitmistik bizim icin onemli bir gune tekabul de ettiydi ama abi
bir okuz olarak degil genc bir insan olarak soyluyorum cekilmiyor zuhal olcay
ayri bi kafasi var
yakalayabilene ne mutlu

Adsız dedi ki...

küçük bir öykü bu albümü dinlenmeli.
Uçmak-Ve Seni Bekliyorum favorim.

Öküzün Önde Gideni dedi ki...

@Pesimist Sultan: Kötü diyorlar canlı performansına; "o, cd'sini dinlerken gözünüzde canlanan kadından eser yok" gibi..

Teşekkür ediyor; yazmıştan saymıyorum bunu.. Yine yine paylaş fikirlerini lütfen..

@Melitzu: E sen kadınsın ama? Ne zamandan beri kadınlar da "ormantik kısmımlarını" saklama eğiliminde? Size ayıp değil ki bu??

@Homeless: :)Hojgeldin hojgeldin..
Doğru zamanda sevgili yapsan dahi gitme/izleme diyorsun yani... Hmmmm.. Aklımda tutacağım bunu..

melitzu dedi ki...

yok öküz. olmuyor tek başına kadın da olsan. ben yapamıyorum ya da. sinemaya giderim ama konsere meeh.