12 Aralık 2009 Cumartesi

Sertap Erener'in Son Klibi Üzerine Öküzce Saçmalamalar


Sertap Erener'in yeni şarkısı için hazırladığı klibin video linkini göndermiş bu sabah bir arkadaş.. gözlerimi kırpmadan, 4-5 kez ard arda izledim.....

Öğle saatlerinde işe dalmışım; epey vakit geçmiş aradan ..
Hiç alakasız bir anda, defalarca klibini seyretmeme rağmen şarkı hakkında hiç bir fikrimin olmadığı dank etti.(şarkı sözleri hususunda sıkça yaşarım benzer mini hafıza kayıplarını. da.. farklıydı işte bu)

"İki cıbıldak gördü.. aklı başıdan gitti tabi öküzün" diyecektir bazı aklı evveller.... Aldığım mesaj ve yorumlardan net olarak görülebiliyorum bu, biraz da benim sebep olduğum "açlık fotoğrafını". Hatta bloggerlardan biri, lafını hiç esirgemeden "abaza" damgası dahi vurmuş geçen gün..

"Umursamıyorum" u gönülden yazabilmeyi isterdim.. Ama, tam da öyle değilmiş anlaşılan.

Nasıl bir psikolojidir bilmiyorum(keyifsiz bir koku aldığım için şimdilik self-muhasebe olayını erteliyorum).. ama bu 3 küçük "abaza/basit" mesajı dahi blog yazmaya soğutabildi açıkçası.

Cevap yazmamıştım aslında. Ama buradan o "senin gibi abazalar" la başlayan mesajı yazan arkadaşa bir not iletmek istiyorum izninizle: "aksiyon yaşayabileceği uygun partner bulamayana abaza denir be güzel kardeşim.. öküzün derdi çook başka.. da; anlayana tabi... sevmiyorum, ve bana söylenmesinden hoşlanmadığım için safetmek istemiyorum "sığ" kelimesini /kompleksliyim bu konuda/... ama sizde, yazdığım iki cümleyi okuyup, hüküm verme/yerlerde sürüme derdine girmeyin hemen..

Birini pervasızca karalayınca boncuk mu veriyolar, anlamıyorum ki.. Varsa bir hazımsızlık; sorunun kaynağına hesap sorun. Bana ne b.k atıyorsunuz?

Ben, beni eğlendiren, hüzünlendiren, düşündüren ayrıntıları paylaşmaya devam edeceğim.. sırf "aaa bu bel altı oldu", "aa bu yanlış anlaşılacak", "aa böyle yazarsam negatif prim yaparım/hakkımda şöyle düşünürler" diye yazamayacaksam aklımdan geçenleri, özgür olamayacaksam, ne anlamı var bu blogun? hayatımdaki eğlenceli detayların çoğu bel altından çıkıyorsa, hazmedemeyenlere b.k yemekten öte bir şey düşmüyor bence.

Ezik ve bel altı açlığı çenesine vurmuş insanlar yazmasın lütfen bana(bilhassa özel mesajlardan bahsediyorum. bilir onlar kendilerini; bunu da okuyacaklarına eminim)

Herneyse... konumuza dönelim.
"Klibi bir kez daha seyredeyim de, melodiyi anımsayayım" dedim.. Baktım, cıbıldak cıbıldak tonla vücut var klipte... iç ses: "oha!! bunlar neredeydi lan sabah!"

Klip baştan sona yarı sevişme modunda geçiyormuş; farkında değilim(düşünün yani; öküz dahi farkında değil! :P)..

Bel altı mevzularda 2 zayıf noktası var öküzün.. Kadıngillere ait bazı fiziksel ayrıntılar[ince detaylar] tüm hormonal dengesini alt üst edebiliyor.Öyle sandığınız gibi meme-g.t, yahut az biraz daha yaratıcı olanların olası tahmini gibi el-ayak vs değil burada sözünü ettiklerim..

Bahsi geçen muhteşem 2'liden biriydi işte bu sabah beni yarı bilinçsiz hale getiren.. Dedim ya; ne şarkının kendisi ne de klipte sevişenler hakkında hiç bir fikrim yoktu resmen..

Dudaklar.......... Sertap'ın dudakları...

Köfte dudak iyidir.. güzeldir.. denemeyenler denemelidir..
(Geniş dudak/ağız da güzeldir bak.. özellikle bel altı aktivitelerde enteresan maharetler sergileyebilir bu fiziksel artıya sahip kişiler)

Eski yazılarımdan birinde/bir tarafı ağrıyan genç erkek modeli/ bahsetmiştim Safinaz'dan.. (iç ses: aha.. sonunda ben de yaptım isim yakıştırma olayını).. Onunla öğrenmiştim ilk fetiş/abnormal merak unsurumu(nasıl bir rastlantıdır ki, 2. ve en fenasını da yine aynı kadında keşfetmiştim.. unutmazsam, onu da yazarım bir ara)..

Çilek aromalı lipstickler yeni çıkmıştı o sene.. Sürekli sürerdi dudaklarına(her santimetresi çilek kokardı hatta. çilek aromalı duş jeli, çilek aromalı sabun, çilek aromalı sakız vs).. İlk öpüşmemizde, şeklen tuhaf bir pozisyonda olsak dahi, "hobaraaaa!! bu da nesi böyle!! i love köfte dudak!!! kölen olam köfte dudak!" dedirtmişti bana..

Şekilsiz kalınlıktan bahsetmiyorum; yanlış anlaşılmasın.. Tekirdağ köftesi diyelim:P Tıpkı safinaz'ınki, tıpkı Sertap'ınki gibi...

Bugün defalarca o klibi seyrettim.. hala şarkı hakında pek bir fikrim yok.. hala sevişenlerin saç rengini sorun, söyleyemem.. Ama o dudaklar... puffffff.... aklı baştan aldı resmen..

Aşık olduğum/olacağım kadında bu "abnormal hormon delirticilerinden" olması asla şart değil.. Enteresandır benim aşkım.. tahta meme, armut dudak(??) falan tanımam.. görmem, umursamam (yüz güzelliği hariç).. Normal fiziksel beğeni ayrıntılarımın hemen hiç biriyle örtüşmez bu bahsettiklerim(demek göz/gönül başka, bel altı başka düşünüyormuş)

Ama...

Ama, hazır diyorum.. ebedi malzemeyi bulamadık.. bulmuşken öylesini bulsam? hı? olmaz mı? Zaten ultra koklagan, dokungan, öpüşken bir adamım... Öp öp bitmez o dudaklar yahu.. Aşındırmaktan yara eder insan o dudakları.. Ömrü uzar adamın resmen..

Not: klipte sevişme olayı biraz gereksiz olmuş bence... ama şarkı pek güzel(miş)... dinleyin, siz de sevin efenim:


not2: vakti zamanında bir otelde canlı izleme şansı yakalamıştım bu kadını. o nasıl bir sestir yahu? ağzım bir karış açık dinlemiştim.(uzaktan dudakları seçememiştim tabi o zaman; miyopi var bende)

not3: not2 ve not 3 arasında 4-5 saatlik bir fark var. Huzursuzluk sembolü gece telefonlarının biriyle dayımı acile kaldırdık. Bir kez daha hatırladım(neden hep unuturuz ki?) hayatta "can"ın ölümünden başka herşeyin yalan olduğunu..

Çok çok yakın değildik dayımla.. ama... üzülüyor/endişeleniyor yine de insan..

Allah tüm şifa ihtiyacı olanlara şifa, derman ihtiyacı olanlara derman, yakınlarına/sevenlerine de bir o kadar sabır versin..

20 yorum:

Sokak Kedisi dedi ki...

Geçtim klipten.

Bence gerçekten boşver sen "etraf ne demiş"i. Olduğu gibi olan insan bulmanın iyice imkansıza dayandığı bu günlerde birkaç samimi satır okumanın keyfi bambaşka.

Sakın soğuma kendin olmaktan ki dünyanın en kıstas kaldırmaz işidir kendin olabilmek, kendin kalabilmek.

Dayıya geçmiş olsun; dilerim güzel haberlerini alırız en kısa sürede.

Özgür dedi ki...

Ya ne gerek var ki onun bunun yorumunu kafaya takmaya. Sanki böyle bir tim kurulmuş ve bütün blogları gezip tek tek saçma yorumlar atıyorlar. Ne yapsakta bunları yazmaktan soğutsak falan :D

Sertab'ın dudağıyla falan işim olmaz ben sesine şarkılarına bakarım :P
Kadının müzikal kalitesi ortada valla kim ne derse, klibi isterse bi b.ka benzemesin müziği nasıl yapacağını biliyor...

Geçmiş olsun bu arada, acil şifalar diliyorum...

Öküzün Önde Gideni dedi ki...

Sokak Kedisi: Kolay demoralize olabiliyorum. En karaktestik özelliklerimden biri bu. Ama 160 izleyici ve sizler gibi cici yorumlayanları anımsayınca, o istisnai eziklere kısmen kulağımı tıkayabiliyorum.

Güzel yorumun ve geçmiş olsun dileğin için gönülden teşekkür ediyorum tekircan:)

Mr_lonely: "Ne gerek var ki?" E haklısın aslında.. da.. olmuyor işte.. keyfi kaçıveriyor insanın.. yanlış anlaşılma hususunda ciddi bir psikolocik bozukluğu var öküzün.

Değerli yorumun ve şifa dileğin için çok teşekkür ediyorum.

Deniz Poyraz dedi ki...

ahh ahh şoktayimm! biz bloglara en önde kendimizi iyi hissettiğimiz için yazmıyor muyduk? arkasından gelen yorumlar da keyiflere keyif katmıyor muydu?
ehhh? simdi iki kere yazini okuyup seni cozen bir insan sarrafinin(?), manasız yorumu ile blogdan uzaklasma hissi de ne oluyor????
okuzcumm gerekirse blogu herkese kapat ama yazz..bana mesajla gonder ama yazdiklarini, ben cok alistim seni okumaya :)

buarada gecmis olsunnn

Öküzün Önde Gideni dedi ki...

Günlük tutmayı bir türlü becerememiş olsam da, çocukken de pek çok şeyi yazardım. Çocukluğu geçtim; bugün dahi, iletişimimin çoğunu emaillerle hallediyorum.

Seviyorum yazmayı.. Yazarak kendimi daha iyi ifade edebildiğime inanıyorum.. Ötesinde, paylaşmak istiyorum birşeyleri. Yakın çevreme dahi belki söylemekten çekineceğim ayrıntıları buraya döküyorum.

Herneyse.. küçük emrah gibi hissettim bir an kendimi:)

Kolay de-moralize olup, kolay toparlıyor öküz(öküz işte)..

yazmayı da seviyorum... güzel yorumcularımı da... pasif izleyicileri de...

laf sokmaktan/karalamaktan haz alanlar, içeriğin gerçeklik/eğlencelik kısmını ayırt edemeyenler, bir tek sizleri sevmiyorum..

Leah dedi ki...

Öküz bence korkmamalısın cevabını vermekten. Sonuçta burası kişisel alanın, bi nevi özelin. Senin kişiliğine, karakterine laf edenlerin alnını karışla. Ben direkt yapıştırıyorum blogumda lafı. Anlamadan, yarım yamalak sulanmış beyinleriyle okuyolar yazıyı sonra vay efendim sen böylesin. Ya bi yürü git desene :D
Ayrıca da Sertaptan sonra bu çemkirişe geçmişin azcık ayıp olmuş şarkıya + klibe.
Dayına da geçmiş olsun dileklerimi iletir, acil şifalar dilerim.

Adsız dedi ki...

bu köfte dudak olayı çok fena bişey gerçekten.çok sewdiğin bi tatlıyı yermiş gibi oluyo insan...bilirim...yedikçe yiyesin gelir doymazsın dudak arsızı olursun...aahhhhh anılarrrr şimdi gözümde canlandılarrrr=))

yorum yapan arkadaşla ilgili bişi sölemeye gerek bile yok ama tek bişi war diyebilceim karaktersiz insanların amaçlarına ulaşmasına izin werme çekemediği için karalamaya we senin blog yazma isteğini yok etmeye çalışıyo...yürüsün gitsin allaasen...ben çok sewerek okuyorum seni okumazsam eksik geliyo bişiler lütfen yaz sen onu bunu şunu neyi istersen yaz ama yaz...

son olarak allah acil şifa wersin öküzcüm...
öpüyorum seni...

. dedi ki...

Öncelikle dayına allah acl şifalar versin diyorum,

Sertab'ın klibini ben de izledim ve gerçekten de kendi görüntüsü,şarkının önüne geçmiş,o çifte gerek bile yokmuş,
köfte dudak iyidir :)

Sana şataşan kımıl zararlılarına gelince,kafana takma demek yersiz olur çünkü, kendimden bilirim ki insan ister istemez kafasına takar,böyle saçma sapan yazılar geldiğinde,iyi şeyler yazanları oku hemen,insan kendine geliyuor böyle yapınca...
güzel geçsin pazarın,haftan iyi başlayıp,iyi bitsin...

Balım dedi ki...

bana biraz laf dokundurulmuş gibi.karşıdaki insan istemediğini söylediği halde hala devam edenler abazan ama napim yani sölemeden geçemedim:Dbirbirimizi pek anlamadığımızdan kaynaklandığını düşünüyorum.

aslında bende böyle çok açık konusurum hatta abaza mısın derler bana.ama dediğim gibi istemediğini belirten insanlara karşı ya da böyle şeyleri sevmediğini söyleyen insanların yanında öyle konuşmam.ben umursamıyorum e senden takma be canım.

istediği şeyleri açıkça yazamıyosan ne anlamı var blogun demişsin e doğru yani.bence o kişiler düşüncelerini özgürce yazamadıklarından yazanlara karşı bu şekilde davranıyorlar.

benim abazan anlayışım dediğim gibi.neden açıklama gereği duyduğumu bilmiyorum.sanırım yanlış anlaşılmak istemiyorum.

Öküzün Önde Gideni dedi ki...

Leah: Korkmak değil yahu. Pek bana göre değil laf dalaşına girmek/laf oturtmak/yerlerde sürümek vs; hepsi bu.. Kavgacı bir bünye değil öküzünki..

Ama... içimden söylüyorum tabi bu senin dedin "bir yürü git" olayını:P

Şarkı güzel... hakkını yemeyelim.. sertap'ın dudakları ise hiç çekmemişti şimdiye kadar dikkatimi.

Teşekkür ederim şifa dileğin için:)

Zerzewat: Tatlı yemek gibi? bir parça obezlik var sanki:P herşeyi tatlıya, yemeğe yoruyorsun..

Teşekkür ederimsss... Sizler gibi güzel okurlar olduğu müddetçe yazarım ben.. illa gerekirse, yalnızca 5-10 kişiye özel kılarım blogu; yine yazarım..

Teşekkür ederim:)

Halimcegünce: Teşekkür ediyorum şifa dileğin için:)

Evet, aynen dediğin gibi; sertap'ın dudakları o çifte gerek bırakmamış gerçekten.

Peeeek teşekkür ediyorum samimi ve değerli yorumun için:)

Balım(benim balım değil valla; adı öyle:P): Yok yahu; estafrullah.. sana değildi o laflar.. alınma sen(rastlantı sadece)..

Bunu da yazmıştan saymıyorum; daha sık sık oku/yaz lütfen..

Tekar teşekkürler hepinize paylaşımlarınız için:)

Unuttum gitti ördekleri..

Aslısın dedi ki...

Geçmiş olsun öküz.
İçinden geldiği gibi yazmaya devam etmezsen iki elim yakanda. Çok seviyorum seni okumayı.

altın olan her şey parlamaz dedi ki...

aynı yorumları yapmak/okumak sıkar herkesi ama, sıkmayı göze alıp geçmiş olsun demek isterim. acil şifalar.

Öküzün Önde Gideni dedi ki...

:))
ne diyeyim.... just :))

Öküzün Önde Gideni dedi ki...

estafrullah.. ne beni, ne de ben gibi düşünenleri sıkar samimi fikirler, güzel dilekler..

teşekkür ederim :) geçmiş olur umarım..

yine yine okuyun, yorumlarınızı paylaşın lütfen..

boni dedi ki...

sanırım artık geçmiştir,dayının hastalığı.
ya bu ahlak kumkuması insanlara sinir oluyorum ben,insanımız konuşmayı çok seviyor.illa bir fikir belirticek illa oaraya bi imzasını çakıcak ki,görülsün bilinsin.böyle sıradan manyak bi insanın yorumu seni üzmemeli,sanki tek kanal,zorla oku diyorlar değilmi?yazık işte böyle insanlarda var karşısında ki insanı alçatmaya çalışıp kendi mutlu olan bi takım lüzümsuz insanlar.nasıl dolmuşum hahayt:Dama ben haklının yanındayım o kadaré!
sevişmek demişsin izledim klibi yok ki bişe yea:Pşarkı güzel ama beğendim:)

Öküzün Önde Gideni dedi ki...

klip hakkında hala hiç bir fikrimin olmadığını söylesem:) ?

arada öpüşen bir çift görmüştüm; herhalde devamında sevişiyorlardır diye düşündüm sadece..

Sndrfknella dedi ki...

Dayına çok büyük geçmiş olsun, umarım artık daha iyidir.

Sertap Erener'e özel gıcığım var. sesi güzeldir, evet çikin diyen taş olur. Ama kendisini bu kadar da ciddiye almaz ki bir insan kardeşim. En ve tek büyük başarın, abinin başarılı PR çalışması ve gurbetçi oyları ile alınmış bir örovizyon birinciliği... Grammy almış havalarda hadiseye akıl vermeler falan... pfffft... Bence klipte esas lüzumsuz şey kendisinin giydiği ultra dekolte ceketmiş (amma çemkirdim akşam akşam)

Öbür konuya da "Hadi len" de geç... geçemiyorsan da geçmeyi öğren. 30'larının sonlarına yaklaşınca zaten üzerine bir "Amaaaaaan" lay lay lomluğu geliyor, çok da hırpalama kendini ;) Çok uzun yazmışım, köfte dudak olayına girmiyorum :)

Sevgiler,

Öküzün Önde Gideni dedi ki...

Bu ne asabiyet yahu:)

Ben bilmem karakterini, kişiliğini..
Köfte dudak derim; daha da bir şey demem..

:) sevgiler..

nalan dedi ki...

ezik demişsin doğru demişsin.
zevkle okumaya devam ediyorum ben.
çok geçmiş olsun bu arada, ateş düştüğü yeri yakıyor.
sevgiler...

Öküzün Önde Gideni dedi ki...

Çok teşekkür ediyorum Nalan..