7 Aralık 2009 Pazartesi

Gizli Ağda Ritüelleri ve Öküz'ün Hamam Fantazisi


Kadın milleti tuhaftır azizim..

Alışmışız iki bel altı laf duydumu kafaları eğip kikirdeşen memleketim kadınlarına..
Sanıyoruz ki, oraları buraları gerçekten çok çok mahrem bunların.

Yalan! Külliyen yalan!!

Bende öyle sanı(a?)rdım daha gençken.. Ta ki, bir kız arkadaşımdan, kadınlar arasında düzenlenen gizli ayinler / ritüeller hususunda bazı özel ayrıntıları öğreninceye kadar. // Gizli ayin, ritüel falan diyorum; abarttığımı sanmayın.. dışarıdan hiç bir erkek bilmez bunları.. masonik sırlar misali saklanır pipi sahibi er kişilerden.

Ağda mesela..
Evde ablasının, kardeşinin, arkadaşının olmadık yerlerine ağda yapan kadınlar mı dersin... mahalledeki salonlarda tanımadığı kadınlara m.çındaki tüyleri aldırtanlar mı dersin... şekilli mekilli(kalpli, harfli, amerikan modeli:P) sanat eserleri mi dersin... Artık, ne verdiyse Allah..

Of ki ne offf...... Düşündükçe soğuyasım geliyor kadınlardan....

Hemcinsinin yanında çıplak olmak ayıp değil ki.. ne var... bak amerikan filmlerine; bütün erkekler duşta cıbıl cıbıl diyeceksiniz...

İyi de.... sen bir de o erkeklerden birini, diğerinin önünde domalmış, mıçındaki tüyleri ağdalatırken hayal etsene!... arkadaki daha iyi görebilmek için kafasını iyice yaklaştırmış olsun hatta.... mesela dedim:)

Öğğyykkk.... O ne lan!

Nasıl bir genişliktir yahu bu:) ?
Neymiş; bebek cildi gibi olacakmış oraları... Yahu mayak mısınız; 300.0000 tane epilasyon yöntemi var... %100 pure bebek cildi de olmayı versin; başkasının önünde domalmak da ne oluyor? (bebelerle mi yarışıyorsunuz?) yuhhhh!

Domalma kelimesini de asla "mübalağa" sanmayın... içerideki sedyemsinin üzerinde malum yerlerini aldırmak için şekilden şekle giren kadınları hayal edin.. daha ne pozisyonlar var da; yazı yoldan çıkmasın diye paylaşmıyorum..

Akşam rakı-balık muhabbeti yaptığınız erkek arkadaşınız, sizden "özel bazı yerlerini temizlemek için yardım istesin mesela" :) direkt cinayet sebebi:)

Gülüyorum; ama aynen böyle kadın dünyasında...

Hamamlar da ayrıca enteresandır bak..
Ulan askerde bile koca bölük hamamda şortla/donla falan yıkanırdı(eski askeri birliklerde genelde hamam vardır); o ne öyle 50m2 yer içinde ortada sallanan 60 xox(ne desem bilemedim bir an).. kesin arıza çıkar; kan gövdeyi götürürdü..

7'sinden 70'ine; küçük memelisi, pamela memelisi, şişmanı, mankeni... 40 kadın... 40m2 içerisinde... ve hepsi çırılçıplak... (yalnızca 3-5 utangaç çamaşır/pikini yahut, peştemal mi ne var ya, o düttürüden takıyorlarmış)

iç ses: oyşşş:)

Vakti zamanında çok düşünmüştüm; "bir yolu olmalı! bir yolu olmalı!" diye kadınlar hamamını nasıl dikizleyebileceğimi... Yok abicim.... mahalleli tarafından kolunun bacağının kırılmasını, düşmeyi falan göze alabilirsan; ve elbette becerede bilirsen; buyur tırman çatıya... yok olmadı mı; kalan tek ihtimal, helikopter kiralayıp, deliklerden yarımşar santim meme görme uğraşı:) o kadar..

Allahtan etrafta hamam mamam yok da, eşşeğin aklına kırk yılda bir düşüyor karpuz kabuğu..

Not: hamam fotoğrafı ararken şunu buldum; bir göz atın..

foto: http://istanbulusevenadam.deviantart.com/art/hamam-3-49784923

41 yorum:

Leah dedi ki...

öküzcüm cidden o domalma konusu mübalağa olmuş orda, her şey senin hayal ettiğin gibi değil, dervişin fikri neyse zikri de odur yapmayalım yani :D

Kupa Kızı ♀ dedi ki...

dervişin fikri neyse zikri de odur

bak güzel söylemis arkadas :)

Özgür dedi ki...

Ben kadınların hiç tüyleri olmadığını, hiç ağda yapmadıklarını, doğuştan yolda sokakta gördüğümüz gibi, süt gibi, bebek gibi olduklarını düşünmek istiyorum. Kendimdeki merinos koyunu gibi tüylere bile uyuz oluyorum, ki düşünün kadınlardaki tüyü bünyeme nasıl kabul ettirebilirim.
Hayır yanlış biliyorsun kadınlarda tüy yok, kandırmışlar seni. Ağda diye bir şeyde yok.
Eğer öyle bir şey olsaydı, ben cinsel hayatımı tamamen kenara koyardım.
Evet evet kadınlar doğdukları gün gibi hep tüysüzdürler.
Ağda yok.
Tüy yok.
Kahrolsun tüy.

Öküzün Önde Gideni dedi ki...

leah & kupa kızı:
ne dervişi.. kime ne anlatıyorsunuz; 30'u devirdik... yapmayın etmeyin..

bizzat duydum... 2 farklı kişiden duydum hatta..

hem.... hem.... arka taraftaki tüyleri nasıl bir pozisyonda aldırıyor kadınlar mahalle ağdacılarına; hele bir açıklayın bakalım(allahım, akşam akşam ettiğim laflara bak!)..

mr_lonely: elbet bir gün, x bir kadının bacağındaki kıl yoğunluğunun senin bacağındakinden çok da farklı olmadığını göreceksin:) üzgünüm.... :)

Dominika dedi ki...

valla bu işi kadınlara yaptırmasak başka yapacak kimse yok :)) erkeklerin yapmasından iyidir :P

ayrıca bu işler yıllardır hepimizin annesi,teyzesi,bacısı,karısı,
yengesi,anneannesine kadar herkes tarafından yapılıyor.bir yanlış olsaydı biri çıkıp ''napıom lan ben'' derdi ..
zaten istemeyen kadın, oturup saatlerce göremediği kıçına bakıp kendi işini kendi yapmaya çalışır.. o da bir felaket olur..
ağda forever diyorum :PP

ayrıca erkeklerin de çok denyo muhabbetleri var da ,
hadi dediğin gibi yazı yoldan çıkmasın, onlar da bende kalsın.
;)

Deniz Poyraz dedi ki...

hahahahahaha nerden aklına gelir böyle birşeyde oturup daha da fazla kurgularsın bilmem ki...
Gecen gun Pakize Suda'da buna benzer bir konuya değinmişti, tıpkı Mr.Lonely gibi hissettiğimiz için zamanla ilişkiler patlıyor diye.
sana bir faydası yok düsünme, gozunun onune getirme bosver sen, zaten bunye arizali daha da zenginlestirme :)))

Öküzün Önde Gideni dedi ki...

öküzüm ben; yapım böyle:)

"düşündüğünüz kadar arızalı değilim aslında.. sadece İÇ DÜNYASINDA fazlaca gevrek, ve o gevrekliği çenesine vurmuş biriyim" desem; inandırıcı olur muyum? (sanmayın ki sosyal hayatımda hamam fantazilerimi paylaşıyorum:P)

iç ses: anlatsana laaan:) sen gitmişsin işte hamama.. hakikaten pamela anderson misali kadınlar da var mı içeride? cıbıl cıbıl....

MeL jones' dedi ki...

Öküzcan,kalmadı öyle ilkel yöntemler,lazer var götünü mötünü ışınla alıyolar domalma filan kalmadı :)
Hem o kadınlar neden alıolar kıçındakı kılı bı sor bakem.
Yarısından cogu erkegı ıcın alıyodur bence :)
Sonra ıste senın gıbı öküzün tekı ıyylıyo mııyylıyo
ah ah kadın olmak zor azızım :)

Öküzün Önde Gideni dedi ki...

Dominika: Lazer epilasyon, jilet, tüy dökücüler... yahu tonla yöntem var..

Kaldı ki, illa bebe teni gibi mi olmak zorunda bir taraflarınız. Ne tip bir erkek "yok, illa pürüzsüz bebek teni gibi olacak! aksi olmaz!" derki?

Ormanlar kraliçesi gibi gezin de demiyoruz:) da... Bi ortası olmalı bu işin..

Mel_Jones: Yahu ne farkeder:) Bu sefer lazerciye domalıyor kadıngiller..(of of.. aklıma çok gevrek şeyler geliyor şu lazer mevzunda... yok yok... yazmamalıyım!!:P)

+Yineliyorum: Hemen hiç bir erkekğin, "ille de bebe teni isterim..o olmazsa olmaz" diye direteceğini sanmıyorum.

Temiz olsun, kirpi etkisi yapmasın... gerisi her halükarda miss.. Abartmanın ne anlamı var..

noraashira dedi ki...

Ağda değil de hamam benim çok müzdarip olduğum bir konu, cidden neden kadınlar o iğrenç sarkık memelerini sergileyip göz zevkimizi bozuyorlar, hele ki ahı gitmiş vahı kalmış teyzeler, resmen memeleri öyle sarkmış ki başka mahrem yerlerini kapatmış, hamam çok fena bir yer, erkek olsanız ve kadınlar hamamına gitseniz inanın kadınlardan soğursunuz :)

Talisman dedi ki...

Ay hiç bu kadar saçma birşey duymadım.
1- Sana ne? Yani kadın nasıl isterse öyle kurtulur tüylerinden. İlla erkekler için de değil hem, pürüzsüz olması çok zevklidir. İnsanı rahatlatır.
2- Domalma olayı yok, o sedye gibi şeye bi sırtüstü yatarsın bir de yüzüstü. Pozisyon budur. Dipten kum çıkarmıyor sonuçta kadın, en fazla az bacağını açarsın. Hele öyle yakına kadar girme filan yok abicim, senin arkadaş lezbiyen ağdacıya çatmış herhalde.
3- Diğer yöntemler demişsin, jilet ormana çevirir, tüy dökücü krem cilde zarar, lazerin güvenilirliği henüz kanıtlanmamış, ayrıca lazerde de iğneli de de gene çıplak oturcaksın birileri alacak. Kıçını açmadan kıçındaki tüyleri mucizevi yok edebileceğin bir formül yok.
4- Kadınlar kıçındaki tüyü beceriklilikle alacak kadar elastikleşmediği sürece birilerine kıçını açacaklar. Deal with it. :)
Nokta.

Talisman dedi ki...

Ha unutmadan, hamamda rahatça yıkanabilmemizi sağlayan erkeklerden farklı özelliklerimiz:
1- Homofobik değiliz, "anam bu bana değdirdi, bu benimkine kötü baktı" filan diye paniğe kapılmıyoruz.
2- Bizim aleti diğerleri ile kıyaslama derdimiz yok, "ulan ya benimki diğerlerinin yanında bamya gibi kalıyorsa?" gibi endişelerimiz yok.
Ohh rahatız, sabahlar olmasın.
Hamam da harika bişey bu arada, Çemberlitaş' ı tavsiye ederim.

penelope dedi ki...

bi dostum galatasaray hamamına japon iş adamlarını götürmüştü ki herifler geldikleri ilk dakkikadan itibaren turkısh hamaaaaam diye tutturmuşlardı.hamama girerken girişte menü listesi asılı işte takunya şu kadar ,kese bu kadar..en altta full masaj şu kadar yazıyor..yani listenin en pahalısı..hemen el çırpmaya başlamışlarr ..full masaj ful masajjjj.diye.neyse içeri geçiyolar,oturuyorlar göbek taşına..hade bakeeem full masaj..birden onlar keyifle beklerken içeri zebellah gibi iki herif giriyo,alın uleen ful masaj..:)) japonya da genel evlerin adı turkısh bath miş.ve ful masaj dedikleri de çıplak kızların bi taraflarıyla yaptıkları masaj:))eminim unutamamışlardır hamamı..neyse sonunda anlaşmamızı yaptık gerçi..
hamam deyince o geldi aklıma..ama güzeldir hamam ..severim ben.çırılçıplak olmaz orda kadınlar ,yanlış biliyosun.sadece yaşı iiiice geçmiş bir iki teyze varsa onlar sallmış olurlar göbeklerine inen memelerini.yoksa ben hiç rastlamadım çırılçıplak gezen kadınlar hamamda.o erkeklerin uydurduğu bi fantezi.ve talismanı tebrik ediyorum.kadınların bir arada rahat olmalarının sebebi benimki büyük seninki küçük "ooohaaaa şununkine baaak benimki ne lan böyle kapatayım da kimse görmesin " geriliminin olmayışı..
ayrıca epilasyon olayına gelince ..kıçını aldırmak ne yaa..bikini bölgende tüy olur ,bak tüy diyorum kıl değil.gidersin lazer diye bişi var ,uzanırsın bi sedyeye yapıverirler.onun dışında bacakların filan onu da kendin yapabilirsin ..sizlerdeki gibi kılllar yok kadınlarda bu ne böylee.bi de kadının tüyünden tiksinen erkeklere bak birbirleriyle "naber yarrraaam " diye konuşan adamlar yok kıl yok tüy:))))

Öküzün Önde Gideni dedi ki...

Nora & Talisman & Penelope:

Bu ne şiddet - celal yahu?
Kadın milletinden korkarım ben arkadaş.. Bak 3 cümle kurup 2 şey söyledim; 40.000 kontra cümle ile lafı ağzıma tıkıyorlar.

Bu bahsettiğim muhbir kız arkadaşla olan dialog, 10 sene kadar önceydi.. Ama pek de bir şeyin değişmediğine eminim.

Not: Galatasaray, Çemberlitaş gibi turistik hamamlarda, yahut bilmemne tatil köyünün turist hamamında cıbıldak görememeniz pek doğal. Daha "mahalle arası, yurdum insanına özel" hamamları deneyiniz.

Epilasyon mevzuna gelirsek.
(Talisman kontra atağa geçmiş hatta:P Dur yahu; küfür etmiş muamelesi yapmayın öküz'e)..

Kadınların "bebekler gibi pürüzsüz olmalıyım" beklentisini bir ömür anlayabilmiş değilim(kiminle ve ne için bu yarış?). Ötesinde, hemen hiç bir erkeğin de "illa öyle olacak diye ısrar edeceğine ihtmal vermiyorum açıkçası. Yani "erekler için yapıyoruz" lafı koca bir yalan.. "Temiz olun/kirpi olmayın" lafını o şekilde yorumluyorsanız, başka tabi..

Kaldı ki, sanki her bir şeyleri erkeklerin istediği gibi de, oralarını beride tutmuyorlar. Saçınının rengini şöyle yapma, kısa kes falan dersin, yapmaz.. en ufak kıyafetine karıştırmaz.. ama konu bel altı olunca, "beyim bilir. o nasıl isterse öyle!"...

Hadi len:)

Sevgili hemcinslerim..
Bunların tümü kandırmaca.. Olay aynen yukarıda yazdığım gibi.. de; işte çok gizli böyle şeyler.. açığa çıksın istenmiyor:)

Hamamlarda cıbıldak pamela anderson'lar da var.. Mahalle ağdacısının önünde domalıp, bir taraflarındaki kılları aldıran memleketim kadınları da.. ( evet penelope.. yaş kaç/yeterince gözlem tecrüben oldu mu bilemiyorum; ama kadınların da oralarında KIL olabiliyor. Meme çeperinden kıl fışkıran kadın gördüm ulan ben!/işin tiraji komik yanı: bahsi geçen hatun, hatları ve yüzü itibariyle, ömrü hayatımda gördüğüm en TAŞŞŞ kadındı/)

Dominika dedi ki...

öküzüm canım benim,
Lazer epilasyon, jilet, tüy dökücüler var da bir sor bakalım neden illa ki ağda..
neden illa ki can yana yana kılları yolmaca ?
demek arada bariz bir fark var
;)
Mel Jones'a katılıyorum.Kadınlar da bayılmıyor cart cart kılları yoldurmaya..Yarısından fazlasının kocası bu konuda hassas :)
Etrafımda ki kadınlardan biliyorum.

Öküzün Önde Gideni dedi ki...

Dominika:
Hemen hiç bir erkek, oranın neyle-nasıl yolunduğunu önemsemez. Temiz mi, değil mi? Kirpi etkisi yapıp, bir yerlerimizi zımparalıyor mu, zımparalamıyor mu? hepsi bu...

"Onlar istiyor" diye erkeklere çamur atmayın.

Tamam; ağda neticesi cillop gibi... ok... de; şahsen o rezilliği çekmeye değmez diye düşünüyorum.

Partnerlerinizin, eşlerinizin fikirlerini çok önemsiyorsanız... ona gelinceye kadar; o hooooooo...

Talisman dedi ki...

Partneri boşver o temizlik hissi süper, anlaman için ağda mı yapmalıyız sana? :))
Bi de kayıyo böyle elin filan, mis miss..

Talisman dedi ki...

Ayrıca;
Do.. Mal.. Mı.. Yor.. Uzzzzzz...

Kediye Kafa Atan Psikopat Fare dedi ki...

biz kadınlar olarak yemek yeriz ama tuvalate gitmeyiz.. kaşımız, bıyığımız bacaklarımızdaki tüyler hiç uzamaz.. saçlarımız doğustan fönlüdür, makyajımız doğaldır. süpersonik yaratıklarız biz ya.. valla bak :D

erkekler böyle bilsin en azından :D

Öküzün Önde Gideni dedi ki...

Talisman: Merak edip içine parmağımı sokmuşluğum var şu ağda meledinin. O kadar biliyorum...

Bilmezmiyim:) daha geçen pazar .... diyecektim.. demiyeyim:)

Psyco fare: Aslında kıl-tüy meselesi değildi yazıda anlatmaya çalıştığım; ne ara laf döndü dolaştı oraya geldi, anlamadım..

Kadın milletinin, hemcinsleriyle olan tuhaf ilişkilerini dile getirmeye çalışmıştım.. (ağda ve hamam mevzusu da, bu olayın doruğu sanırım... yani, umarım)

Klodya şifır'ın, tuba ünsal'ın falan en pejmurde hallerini de merak etmiyor değilim. Yani.... ne kadar çirkin olabilirki o kadınların dağılmış halleri??

Mademoiselle Coco dedi ki...

:))) iki adamın birbirlerinin bir taraflarına ağda yaptığını hayal ettirdin ya bana... Kopuyorum!

Dominika dedi ki...

öküzüm canım benim, bir süre sonra acımıyor zaten.. sizin abarttığınız gibi bir durum yok.. acıya duyarsız hale hale geliyorsun bir süre sonra..
vay anam vay..günlerce ağdadan bahsedeceğim hiç aklıma gelmezdi :))

Öküzün Önde Gideni dedi ki...

Dominika: acıdan bahseden kim? hemcinslerinizin önünde domalıp olmadık yerlerinizi kurcalatmayın; yeter (bir tarafta cinayet sebebi olabilecek bir davranışın, yarım adım ötede/pipi farkıyla/ doğal karşılanması pek eteresan)

Cocco Chanel: e, gülümseyin diye yazdım zaten.. ne mutlu bana:)

Adsız dedi ki...

Yahu Sevgili Öküz,

Öncelikle, nedir bu domalma mevzuu? bak Talisman da söylemiş, domalmıyoruz yok öyle bir şey. Hoş yapan varsa da kendisi bilir, nasıl rahatsa öyle yapar, nasıl isterse öyle halleder. Sana, bana ya da bir başkasına ne bundan?

Cinayet sebebidir ya da değildir erkekler için. Ne olmuş? Kadın ya da erkek farketmez, doğal karşılayan doğal karşılar ve işini görür, önemli mi yani?

Bizim derdimiz ne ki "ulan nasıl oluyor da oluyor?" diye oturup düşüneceğiz? Herkes kendi vücudundan sorumluyken, herkes istediğini istediği şekilde yapabilecekken nedir bu "ne acayipsiniz"cilik?

Bak, "erkek böyledir, kadın da şöyledir, size tuhaf gelen bize doğal gelir" bile demeyeceğim. Zira tüm bu düşünceler insandan insana değişebilecek türden şeyler. Bu kadar yani. Bence herkes rahat olsun :) ve bir başkasının tüylerini nasıl aldığını merak etmeyelim, partnerimizin vücudu ile herhangi bir sorunumuz yoksa gerisini sorgulamayalım, "ne kullanmıştır acaba, kime neresini açmıştır" filan diye düşünerek güzel anları zehretmeyelim :)

Talisman'ın her söylediğine ayrı ayrı katılıyorum.

La Santa Roja dedi ki...

Talisman yavrum, nasıl sakin sakin açıklamış.
Sevgili Öküz, sana diyeceğim tek şey bu kadar kadın kendi tecrübelerinden, kendi bildiklerinden bahsediyorlarken, tutup yıllar önce muhtemelen seninle taşak geçen 2 kadının anlattıklarını gelip evrensel, değişmez gerçek olarak iddia etmen. Kıl/tüy alırken domalınmaz. O bölgeyi aldırırken yüz üstü yatarsın. Bu iş zevk için de yapılmaz. Ya profesyonel olarak parası için, ya da karşılığında senin de tüylerin yolunacağı için arkadaş/aile ortamında gerçekleştirilir. Cinsel bir çağrışımı yoktur. Kıl, bizi azdırmaz. Bir de ben hakkaten görmedim hçbir hamamda çırıl çıplak kadın. Üst çıplak olabilir ama hamamcı teyzeler bile donla dolaşır.

boni dedi ki...

hamam mı kaldı ya,ben 10 yıl sonra yaptırcam ama evime.
ama bu ağda işi çok zor ya,millet doğal yaşam manyağı olduğu için yok kısır yapıyor,yok kanser yapıyor dedikleri için en geleneksel yöntem hala devam ediyor.şahsen ben ağda yapmayı seviyorum!:Dama bizzat şahsımla.
hamam demişsiniz ya,o kadar görülmek istencek bir yer değil bence.düşünün kadınlar var heryerleri çıplak ama ne kukuları gözüküyor(kilodan) ne memeleri(sarkmış artık)genelde hamam müdavimleride yaşlı teyzeler oluyor.

Sokak Kedisi dedi ki...

İlahi Öküz
Sen çok yaşa emi :))))

kimoono dedi ki...

yahu ne kadar sıkıştırmışsınız.
bir bayan olarak senle aynı düşünceleri paylaştığımı söyleyebilirim öküz. hele ki şu sözün " hemcinslerinizin önünde domalıp olmadık yerlerinizi kurcalatmayın" altına imzamı atayım o derece.

bir insan kişisel temizliğini kendi kendine yapabilmeli bence. orasını burasını açıp kurcalatmaya meraklı çok kadın var cidden ama yanlış. sonuçta bu sağlık problemi değil ki doktor muayenesi gibi zaruri olarak açıyorsunuz desem. hayatınız boyunca her ağdanız için açtığınız kadınların sayısını toplasanız kaç ederdi (aynı kişiye tekrar gidemeyenleri düşünürsek) ? kendi kendine almak için elastik olmaya da gerek yok ayrıca.

bacağı için bile ağdacıya giden var. tembel kadın işi.

ve ayrıca evet, domalınıyor. okumuştum, bir ağdacının itirafında geçiyordu "domalan kadınlar".

kralsın öküz !

Öküzün Önde Gideni dedi ki...

sokak kedisi: keyifle okumana pek sevidim:))

kimoono: ne diyeyim ki ben sana.. gel, alnından öpeceğim:)

bunu yazmıştan saymıyorum ama; yine yine beklerim..

İstenmeyen_tüy dedi ki...

Sanki çok kolay bişeymiş gibi bi de eleştiriyosun aip aip,
hele bir de o tüyleri karnında futbol topu kadar bi bebek varken almayı denesen bakayım alabilcen mi mecbur gidip aldırıyosun birilerine dayanışma denir buna kaç kadın meslek edinmiş bunu para kaznıyor bilirmisin.
jiletle alalım da sakal gibi mi olsun lazer epilasyona para yetmez... bebek gibi istemezmiş erkekler pehh niye porno filmlerdeki kadınların hepsi kaymak gibi aceba ?

Öküzün Önde Gideni dedi ki...

Kimoono'nun da dediği gibi: "bir insan kişisel temizliğini kendi kendine yapabilmeli".

Söyletmeyin beni şimdi; porno filmlerdeki kadınların yalnızca kaymak kukularını örnek almak niye? Alacaksanız, daha tonla ayrıntı var; onları neden görmüyor gözler?

Temiz olsun yeter.. kaymak kuku saplantısının öz be öz yaratıcısı kadınlardır. hiç boşuna çamur atmayın erkeklere.

Teşekkür ederim paylaşım için:)

Öküzün Önde Gideni dedi ki...

boni: caddebostan-bebek parkurlarında ararsan bulamazsın tabi:) daha otantik semtleri kurcalayacaksın(benim de gitmişliğim yok askerlik haricinde; bakmayın atıp tuttuğuma)

Lekeleme yahu hamam fantaaazimi. varmış içeride gayet güzel memleketim kadınları da.. (öyle anlatmıştılardı bana vakti zamanında.)

Ohh.. mis bak.. kendi kendine ne yaparsan yap işte.. benim derdim ağdayla değil ki; geniş kadın paylaşımlarıyla.

Teşekkür ederim paylaşımın için:)

Nesobaby dedi ki...

ayy burası kadınlar hamamına dönmüş hahaha :D çok eğlenceli olmuş :) bastırın kızlar :) öküz de amacına ulaşmış kendini kadınlar hamamında bulmuş sonunda :)))

boni dedi ki...

geniş kadın paylaşımları demişsin ya,bilmem bu konuda bilgin vaarmı bazı kadınlar özelliklede evli kadınlar en ince ayrıntısına kadar cinsel hayatlarını anlatırlar!ama bu çok travmatik hemde bir altın günü ortamında şahit olmuştum,ay bir de keh keh gülüyorlardı yarabbim koskoca kadınlar.bide insanın aklı zehirleniyo adamları görünce "tövbetövbe" diyorum içimden,çok geniş bu kadınlar ya:P

^peri^ dedi ki...

walla bu tam öküzce olmuş! bunu bu kadar kadın yapıyosa (ki oranı buranı açmak dışında bide çekilen acıyı da göze alıyosa) burda senin anlamadığın bişiler vardır belki ;)

yarennn dedi ki...

Merhabalar Dominika.Uzun zamandır görüşemediğim bir arkadaşım var kendisi Ankara Bilkent ünv. peyzaj mimarlığı mezunudur.Ona aramızda dominika derdik acaba siz o musunuz?Mümkünse isim soyisim öğrenebilir miyim?(Buradan saçma belki ama inanın amacım sadece arkadaşıma ulaşabilmek.)

Adsız dedi ki...

bak simdi sedyeye yatarsin elinde donun olur onunu kaparsin(gerektigi zaman peceteyle kapatirsin bazi yerleri!) agdaci gelir yan tarafina gecer ayakta durur onune gecmez! (sirti sana donuk)uzaktan (kukuya ters durur)surer ceker surer ceker icini disini gormez kardesim. ama arka kisim illaki gorucek o da zaten o gozle bakmadigi icin problem olmaz. ama dersen ki ben kendim alirim doktor eldiveniyle yolarim .yada agda bandi yapistirir ayna yardimiyla cekerim dersen agdaci hicbiyerini gormemis olur umarim aciklayici olmustur

Öküzün Önde Gideni dedi ki...

@Adsız: Bir de "doktor eldiveniyle tüy yolma(??)" işlemini açıklayıversen de, 8 etmesen garip Öküz'ü..



// Cevap yazmayı unuttuğum önceki mesaj sahiplerinin hepsine gucak dolusu sevgiler.. Kusuruma bakılmaz umarım...

Adsız dedi ki...

çok biliyorsun sen öküz :)) ne yapalım yahu sizler gibi değiliz ki sizler kıllı kıllı dolaşırsınız kimsecikler bişey demez, kınamaz hatta üstüne üstelik kıl, tüy erkekliğin şanından gelir diye de böbürlenirsiniz. Amma bir kadında azıcık bir tüy bile olsa ayıplanma kınanma söz konusu olur, insan içine çıkılamaz öyle de olunca el mahkum ya ağdacının ya da epilasyoncu birinin önüne geçiliyor. birde jinekolojik muayene var, her halükarda kadın olmak gerçekten zor. Ve evet şekilden şekile giriliyor, bu sizin düşündüğünüz manada değil tabiki.Kadınlar arasında bu tarz temizlik işleri yapıldığı zaman kimse acaip karşılmaz bu kadar avantajımızda olsun.
Kadın olmak zor sizler gibi değil, her zaman temiz olmak zorunda, istediği yerde yaya yaya oturamaz, hep birilerine hesap vermek zorundadır, babaya,abiye, aileye, eşe, sevgiliye aman yaaaa.

Anne Günlüğü dedi ki...

İlk olarak gülerek okudum (diğer yazıların gibi). Diğer bir konu ilginçtir erkekler çoğu zaman bizimle alakalı bazı konuları böylesine merak etmeleri bana çok komik geliyor.bırakın bilmeyin,boşverin hatta ağdaymış,epilasyonmuş,muayyen günlerimizmiş, kaşımız, makyajımız.. İlk olarak diğer hanımlara katılıyorum; yok öyle "domalma" falan. Sonrasında sekizinci sınıf bir salona gidilmediyse bizim iki saat kan ter içinde kalarak yaptığımızı onlar yarım saatte yaparlar ama öyle eller her yere değmez! Buna özellikle dikkat edilir. En önemli nedeni de temizlik (yapmazsan bildiğin kokarsın, yanındaki kadından o kokunun kaynağını sen bilmezsin belki ama kadınlar bilir),bunun dışında herşeyi (bakım konusunda) ilk önce kendimiz sonra başka kadınlar laf etmesin diye en son da eğer hayatımızda bir erkek varsa ona güzel görünmek için yapıyoruz.

Öküzün Önde Gideni dedi ki...

@Günlüklerim: O dediğin kokuyu bilmemek, hiç tanımamış olmak için çok şey verirdim :S