29 Ağustos 2009 Cumartesi

Normalleşme sürecim

Kendi dengimi hiç bulamayacağım sanırım..
40'larının ortasında, evli, semi-dombili, fasulye sırığı vb benimle alakası olmayan kadınlarla dolu çevrem.(miktar anlamında değil; yoğunluğu fazla)

Hayır.. arayıp da onları buluyor olsam, neyse.. onlar beni buluyor sıklıkla(neredeyse her zaman).

Jigolo portresi de oluşmasın zihinlerde.. Zira odak noktası sex değil bu ikili ilişilerde. iç ses1: yahut öyle de, ben farkında değilim

Offff.. bu iç sesler çok iş açıyor başıma..bak şimdi bir jeton düşer gibi oldu.. gayet olası bir durum sanırım bu:(

iç ses2: iyi de neden ben?

Peki.... Düşünelim...

Çok mu ucuz duruyorum dışarıdan?
Hiç sanmıyorum.. gerek salaklık, gerek körlük / sosyal pozisyon / çekingenlik / alınganlık / beceriksizlik gibi kırk bir farklı gerçek sebebiyle odukça zor biri olduğumu düşünmüşümdür hep.

Çok mu maharetliyim bel altı mevzularda?
Yok yahu.. Gayet memleketim standartlarında beceriye sahip bir adamım; marjinal bir artımın olduğunu düşünmüyorum.

Çok mu hoş sohbetim?
Ahaha:) Yani.. aslında çok yakınıma gelinebildiyse, evet.. Ama o olasılık 001 olduğu için, "pis suratsız, kasıntı" vb'leri denir sıklıkla arkamdan.

Çok mu zengin sanılıyorum? Potansiyel iyi aile babası portrem falan mı var?

Bilemiyorum... Var bu işte bir iş... (aslında muhtemelen biliyorum sebebini; ama...ne bileyim; yıpranmış gönüllerin-yıpratan bünyelerin varlığı üzüyor beni.. dile getirmeyeyim..)

Hayır birşey değil; yaşıtlarımı yahut gençleri unuttum yahu.

Geçenlerde CKM 'de sinema olayı vardı... (pek severim gece seanslarında yalnız film seyretmeyi) Hani, sonradan gelenlerin koltuklarına ulaşablmek için, d.tleri size dönük, dizleri yara yara geçişleri vardır ya.. hemen ön sıramda, o hadiseyi yaşayan 20'li yaşlarda bir genç kız grubunun açık göbek profilleri dikkatimi çekti..

O nasıl bir tendir yahu? Sıfır hata... pürüz... afedersiniz, cillop gibin! :)

Alışmış göz, 35-45 tenlere... 20'yi görünce afalladı resmen.
Gerçi hemen akabinde, o yaşlardakilerin ergenlik arızaları/beklentileri aklıma geldiğinden, iştahım kaçıveriyor sıklıkla.

Ama.. Ne bileyim... dengim, akranım birileriyle de birşeyler paylaşmayı özlemişim sanırım. (hayır! aklım fikrim orada değil; "bilemne yapmayı" demedim.. iyi okuyun yazdıklarmı.. "bir şeyler paylaşmak" diyorum.. dvd, yemek, yatak:P, hobiler vs.... birlite yapılabilecek 300.000 şey var)

Gerçi rahatsız da değilim aslında. Mevcut çevredekiler de gayet keyifli ve çok değerli/sevdiğim insanlar; sıklıkla iyi vakit geçiriyorum onlarla.
Üstelik, bahsi geçen hanımların sahip oldukları/sunabildikleri 40.000 çeşit pozitif değer de bir o kadar lezzetli(iyi sohbet, iyi paylaşım, iyi yemek, iyi sex vs)

Ama.... ama işte... bazen, "niye benim 'fiziki ve sosyal şartlar icabı da bana benzeyen arkadaşım' çok az" da diyiveriyor işte iç ses...

Her geçen gün, "başlamak için sabırsızlanan normalleşme sürecimi" bir sonraki yarına erteliyorum.. Umarım en kısa zamanada bu süreci başlatıp, dengim insanlarla da aramı iyi tutabilirim.

6 yorum:

Sokak Kedisi dedi ki...

........"Gerçi rahatsız da değilim aslında. Mevcut çevredekiler de gayet keyifli ve çok değerli/sevdiğim insanlar; sıklıkla iyi vakit geçiriyorum onlarla.
Üstelik, bahsi geçen hanımların sahip oldukları/sunabildikleri 40.000 çeşit pozitif değer de bir o kadar lezzetli(iyi sohbet, iyi paylaşım, iyi yemek, iyi sex vs)......."

Burada sağlam bir "mevzuyu toparlayalım ne olur olmaz Dimyat'a pirince giderken evdeki bulgurdan olmayalım, kalp kırıp Ah almayalım" tedirginliği sezdim sanki :))))

Keyif aldım okurken,

Sevgiler

Öküzün Önde Gideni dedi ki...

bilinçaltı tepkisi sanırım:)

her ne kadar "yok be; aklımdan geçeni olduğu gibi yazdım. benim kafa öyle çalışmaz/akıl edemez hatta" diyecek gibi olsam da, iç seslerimden baskın olanı "külahıma anlat" diyor...

bilmemki ne desem.
dur ben düşüneyim bu mevzuyu.. hatta düşünüp de unutmazsam, paylaşayım bir dahaki postumda.

teşekkürler paylaşım için:) yine yine beklerim efenim..

Adsız dedi ki...

Kendi dengim ne onuda pek bilmiyorum ben birde üstüne, ama öyle yüksek beklentilerim yok desemde dışardan benim iç sesimde beni kandırma bari git başkasına anlat diyor, arayışta kolay gelsin hepimize....

Öküzün Önde Gideni dedi ki...

:) teşekkürler paylaşım için. yine yine beklerim....

gosalynmallard dedi ki...

ben daha çok şu kısma takıldım: "Çok mu maharetliyim bel altı mevzularda?
Yok yahu.. Gayet memleketim standartlarında beceriye sahip bir adamım; marjinal bir artımın olduğunu düşünmüyorum. (nerede okumuştum?"

böyle bir kıyas yapma imkanına nasıl nail oldunuz? kıyas yapmak isteyen genç okurlarınıza tavsiyeleriniz nelerdir? teşekkürler =)

Öküzün Önde Gideni dedi ki...

takılmayın o cümleye..

"sırf o iş için birlikte olunduğu yahut devam edildiği" gibi bir durumun söz konusu olmadığını anlatmaya çalıştım. (a little karikatürize diyelim)

yaş 30.. asla bir f.ck machine olmamama karşın, var elbet benim de acizane zaferlerim(iç ses: "hey gidi günler:P" .. ama buraya onları yazmak çok looser bir davranış gibi geliyor kulağa.

en iyi ihtimalle öküzün beceriksizliklerini, rezilliklerini okuyabilirsiniz burada.