4 Nisan 2009 Cumartesi

Gece, Melek & İrlanda Kreması

Beylerbeyini oldum olası pek severim. Ortaköy’ün Anadolu yakası şubesi gibidir; üstelik çok daha tenha, çok daha yakın.. Gece... Köprünün ışıkları... Sandallar... Sessizliği bozan yegane şey, arka planda çalan 70’lerin klasik parçaları ve denizin huzur saçan sesidir . Hele o, aromasının kokusuyla vücut kimyamı alt üst eden muhteşem sıcak kahvesi...

Kibarfeyzo’nun kaçış yerlerinden Beylerbeyi.
Sever tek başına huzur aramayı bu bünye.. Hafta içi fazla uzaklaşmamak lazım şehirden. Gece sinemaları, sahil yolundaki ceplerde ada manzaralı pizza seansları.. ve elbette İstanbul boğazı..

Keyiflidir tek başına gitmek.. Zira erkek arkadaşlarla pek sorun olmasa da, işin içine bir dişi girdimi hep bir "konuşmalısın, gülmelisin, yanlış anlaşılmamalısın, ispat etmelisin" gayreti olur. Ve elbette bu da, olayın doğasını b.m bok etmeye yetecek çapta bir ayrıntıdır.

Bu genellemeye ters düşen bir gece yaşadım Çarşamba günü..

Hem giyiniktim.. hem, en az yalnızken olduğum kıvamda rahattım.. hem de uzun zamandır yaşamadığım kadar güzel vakit geçirdim.. anlattım, dinlendim.. anlattı, dinledim.. rol yoktu hiç.. karşılıklıdır bu tip şeyler; anlaşılır. "prezervatif kalmış mıydı?" yahut "çok samimi olmamalıyım, kesin başıma bela olur" diye endişelenmeden, bu sefer gerçekten "dinledim".. "dinlendim"..

Ucuz numaralara girmeden, tüm samimiyetiyle kulak verdi anlattıklarıma. Belli ki meraklıydı benim gibi. Belli ki gönülden kıymet vermişti.. Özelimi anlattım, özelinden anlattı.. -ki onur duydum bundan.

Gülümsemelerin aralarında önceki tramvalarının bariz ve saklı izlerini, hayata tutunuşunu, özgüvenini, yaralarından parçaları gördüm gözlerinde. Paylaştım..

Dokungaç(?) biriyim ben, fiziksel temas çok önemlidir bu bünyede; aksi durumda asla hissedemem karşımdakini. Dokundu, dokundum..
Sonra belinden kavrayıp, masaya yatırdım sırt üstü :) (sus gevrek iç ses!!)

Güzel bir geceydi.. Özel bir geceydi.. "Yarım saat konuşur muyuz, sonrasında ne yapmalı?" diye düşündüğüm o gece, bir nefeste 4 saat sürdü.. Yarım saatlik iş görüşmelerinde afakanlar basan ben dahi, nasıl geçti anlamadım..

Eğlendik de. Nasıl bir manyaklıkla travestilerle muhatap olmaya kalktık hiçbir fikrim yok.. Ama belli ki iyi vakit geçiriyorduk. Oysa, en son ne zaman bir kadının yanında tüm içtenliğimle gülümsediğimi dahi hatırlamıyorum; daha 1 hafta önce sevişmiş olmama rağmen.

Ağzımdan çıkan kelimeler "iyi niyet" sorgusuna tutulmadan, olduğu gibi kabul edildi çünkü. "sıkıcı, aptal yüzünü gösterme.. eğlendir beni, yoksa giderim" mesajı da yoktu gözlerinde. "Benimle mi, yoksa çaktırmadan memelerimle mi ilgileniyor?" diye dahi suçlamadı iç sesi.(dürüst iç ses: 4 saat boyunca 4 saniye dahi olsa, bluzunu gösterirken biraz ilgilendim aslında memelerinle. Tamam kabul ediyorum, hayvanım)

Özen de göstermişti. Yarım saat beni aşağıda ağaç etmesinin sebebi buydu muhtemelen. Malum detayı dahi, doğruluğuna inanmasam da kapatmıştı.

Dürüst olmak gerekirse, etkilendim...

Teşekkür ederim güzel kadın.. puma maskeli özel kadın..
Çok uzun zamandır bu denli samimi, doğal, içten, sıcak ve keyifli bir gece geçirmemiştim. "Yanlız mıyım ne" yazımın psikolojisinin üstüne ne denli iyi, ne denli kıymetli geldin tahmin dahi edemezsin.

not: yalnııııız... iç çamaşırların bende kalmış, hatırlat da geri vereyim bir ara:P
(sen hala burada mısın gevrek iç ses?!!)

7 yorum:

uzaktan bakan hatun dedi ki...

eminim o da seninle aynı rahatlığı yaşıyordur..
4sn göğüslerine bakmanda bir sakınca yok bence...hiçbir kadın sakınca görmez..çünkü sizinkinden farksız bir şekilde aynı gevrek iç ses göğüslerine bakmandan hoşnutluk duyduğunu kadının suratına çarpar..istisnasız :)

öküz dedi ki...

Uzaktan Bakan Hatun: elbette sakıncası yok; içimden geçeni, gözün hareket biçimini, niyeti ben biliyorum.

pek teşekkür ederim katkın için..

bazı g.tler yazdıklarını silmiş; tek yorumlayanım sensin;) aslansın, kralsın!:)

seyrü sefer dedi ki...

seni terbiyesizzzzzzzzzzz seniiii:))) önce ben yazdım önceeee akıllımmmm!!! sonra dedilerkii bu kişiye özel bi yazı ne yorum yaptınki sennnn...deyince sildimmm uyuzzzz!!!

seyrü sefer dedi ki...

elini ağzından çekkkk elini ağzından çekkk rahatsızz gerginnnn senii:P

öküz dedi ki...

çok gevrek espiriler geliyor aklıma ya... hiç yeri değil burası:)

"önce ben yazdım" ı yok.. bak yukarıya, yoksun..

bahaneler göbek deliği misali.. yazdım bunu da bir kenara.

arıza manyak:)

Sokak Kedisi dedi ki...

O kadar metalik ki dünya artık kirpik altı masumiyeti bile yok beyinlerimizde. İlk ırzına geçilen şey de karşımızdakine verdiğimiz kıymetin kendisi olunca gülemiyoruz bize bakan gözlere, gülümseyemiyoruz içten geldiğince.

Beylerbeyi konusunda katılıyorum fakat bir de Kuzguncuk tavsiye ediyorum

Keyifli paylaşım için teşekkürler,

Öküzün Önde Gideni dedi ki...

pek teşekkür ederim sokak kedisi:)