19 Şubat 2009 Perşembe

Pişmanlıklarım Bölüm 1


"Geçmişimdeki hiç bir şeyden pişmanlık duymuyorum" diyenleri hiç anlamadım..

Benim tonla hatam ve pişmanlığım var. "Hangi birini yazayım" dedirtecek kadar çok..
Ders almasını az buçuk bilsem de, bambaşka konularda bambaşka pişmanlıkların iki adım ötede beni beklediğinden hiç şüphem yok.

Pişmanım blog.. Çünkü,
Evli biriyle yattım.. [sonradan eklenen not: 09.2009, 2.(hatta 2,5.)evli tecrübem de gerçekleşmiş oldu. aferim! ne iyi halt etmişim!]
Asla pişmanlık duymadığım çok değerli fuck-buddy'lerimin yanında, üç kuruşluk insanlarla da yattım. Vücuduma değdikleri için gerçekten rahatsız olduğum kadınlardan söz ediyorum....
Saçma sapan birine 2., 3., 4., 5. seferler için gurursuzca ısrar ettim. Çok karaktersizce bir şey bu. hiç yakıştıramıyorum bu bünyeye... ama... "yaptım" işte zamanında(uzaktan sesi ne kadar ciddi anlaşılıyor bilmiyorum.. ama inanın çok utanç verici bir tecrübe kibarfeyzo için - allahtan yalnızca 1 kez yaşandı bu durum)..

Fuck buddylerim özel insanlardır. benzeri pişmanlıklarımın sayısının x10 olmamasını onlar sağlıyor. çok şey borçluyum onlara.

Overdoze testesteron ataklarında birlikte hormonlarımızı dindirdik.. Birileriyle duygusal anlamda beraber olmadığımız, bünyelerin "sarıl, sarıl" diye bağırdığı zamanlarda birlikte sarılıp yattık.. bir oyuncak ayıya yahut yastığa sarılır gibi.. sanal da olsa, anlık kabaran duygulara ilaç olduk birbirimiz için.. birlikte dertleştik... birlikte kahvaltı ettik..

30 yaşında, uzun zamandır düzenli ilişkim olmadığı halde başım bugün dejanere sex ve beraberinde getirdiklerinin bokları içinde değilse... o dostlar sayesindedir. onlar işte bu bahsettiğim saçma insalardan uzak tuttular beni.

Onlar, memleketim ortalama erkeğinin yaptığı gibi, vücut için "seni seviyorum" ile kandırmaktan alıkoydular beni. gerek bırakmadılar.

-ki bu gurur duyduğum birşeydir.
onlar olmasaydı yapabilir miydim? %100 emin olamasam da.. yapardım muhtemelen.. ("ah" almak kötü şey.. ) de....... yazık günah...... erirdi bu çocuk.... ayşe-fatma/sağ-sol el/ nereye kadar..

Acımasızca eleştirirdim "evli biriyle" ilişki yaşayanları.
Muhteşem bir kadın, bir açlık zamanında ve muhteşem şartlarla(sakın aşık olma. sadece eğleneceğiz.. evliyken bunu daha önce de yaptım vb) yaklaştığında.... büyük konuşmamak gerekiyormuş; olabiliyormuş meğer..

pişman mıyım? şüphesiz pişmanım... insan evladıyım sonuçta.. Ama yeniden gelse kaçabilir miyim; yahut gelmese dahi, onu istemez miyim? yazarken utansam da, sorunun cevabını gerçekten bilmiyorum(yahut telaffuz etmek istemiyorum belkide). genç, bekar bir erkek için, net tavır alması çok zor bir durum.

bünyemi çok zorladığım zamanlar oldu be blog.... hayat böyle birşey.. pişmanlıklar, hatalarla dolu... farkındayım.. tek avuntum, pişman olmanın da bir erdem olduğunu bilmek..

ama...

aması yok.. bugün pek karamsarım ... keyifsiz bir gündü, belki de onun içindir....

herneyse... elbet devam ederim bir gün..

(iç ses: özür dilerim kibarfeyzo.. şartlar zordu farkındayım, ama keşke daha az yorabilseydim seni)

18 yorum:

Rahat-sız Hatun dedi ki...

pişmanlıklarını yazınca benimde içim bi kötü oldu.ben hep 10 yanlış yarım doğru yapan bi gerizekalıyım hemde aynı yanlışları ısrarla yaparım öküzüm biraz. Bozma moralini komik olman lazım senin :) Veeee izliyorum artık seni peşindeyim :))

öküz dedi ki...

torbadan ne çıkarsa..

paylaşımın pek teşekkür ederim rahat-sız:)

Uzağa Giden Kadın dedi ki...

hiç pişmanlığım olmadı diyenlerin kaçı dürüst acaba..
ya da kaçının algıları bu dünyaya ait.
ya aynalar yalnış, ya da bakanlar...
pişmanlıklar alışkanlık haline dönmesinde...

öküz dedi ki...

paylaşım için teşekkürler uzağa giden kadın..

pişmanlıklar alışkanlık haline dönerse?
insanı "insan" yapan da benzer seçimler olsa gerek.

umarım.....

Ms.Dominatrix dedi ki...

ahhhh ahhhh pismanliklarimi ben de yazsam nereye yol olur acabaaaaa! fuck b. ile anilari, diplerde kalan pismanliklari cikardin disari:/

öküz dedi ki...

:/

LÂL dedi ki...

pişmanlıklarını yaz önce ,sonra bugün olsa yine yapardım dediklerini işaretle ama dürüstçe.. Ve tekrar yaz pişmanlıklarını.. listede değişen birşey olmuyorsa pişman değilsin demektir....

öküz dedi ki...

olmaz olur mu.. şükür ki değişen pek çok şey var.

değişmeyenler için uygulayabileceğimi düşündüğüm en pratik çözüm ise, o hatalara sebep olan şartları değiştirmekten ibaret.

LuCiFerR dedi ki...

Buzamana kadar yaptığım pişmanlıklarımı unutuyorum diye kendimi avuturken gözümün önüne beynımın içine tekrar getirttiğin için Teşekkürler.. Pişmanımm.. Aklıma getirdiğim pişmanlıklarım içinde Pişmanım.. Ama pişmanlıklarım her aklıma geldiğinde aynı pişmanlığı birdaha yapmıcam diye kendime söz verdiğim için çok mutluyum :) tekrar Teşekkürler =)


''Tekerleme gibi Oldu nekadar Çok pişman kelimesi kullanmısım yauu''

öküz dedi ki...

sevgili lucifer,
dövdün mü sevdin mi pek anlamayamadım aslında.. ama "pişman olmak da birşeydir" diyerek avutabiliriz sanırım kendimizi.

ama, LAL'ın yazdığını da terar tekrar okumakta "malesef" fayda var..

LuCiFerR dedi ki...

Dövmedim Sevdim sevdimmm :)

anubiss dedi ki...

selam kibarfeyzo, blogunu tesadüfen buldum.
yazını tesadüfen okudum.

pişmanlıklarımla karşılaştım.
"pişmanım" kelimerini söylemeye ne dudak hatlarım, ne de gönlüm elveriyor. ne yaptıysam kendim yaptım, kararlarım bana aitti, kimse zorlamadı, hatalarımla varolmayı sseviyorum, onları kabul ediyorum.
(çok iyimser oldum şimdi, aslında öyle değilim ) :)
blogunu izliyorum müsaadenle.

öküz dedi ki...

pişmanlıkların "hakikaten" yoksa, ne mutlu sana..

zira benim hayatımda, "hataydı ve keşke yapmasaydım" dediğim, tonla olmasa da 3-5kg'lık durum mevcut.

onur duyarım:) izle tabi..

penelope dedi ki...

okuyucunun takıldığı noktalar:

1-"onlar " kategorisi..
eminim onlar sevişirken bir gün onlar listesinde (7 numara misal)olmayı tasarlamamışlardır ve eminim kendilerini de oldukça özel sanıyorlardır.aslında ten değdiyse muhakkak özeldirler.sonuçta "le bossu de Notre-Dam" la yatmadınsa karşıdaki özel ve güzel olduğu için yatmışsındır.sonuçta adın cindrella bile olsa "onlar" dan biri diye geçiyorsa azcık can sıkıcı bi durum be..
2-yorumlara bakınca da / yorum yapan herkesin affına sığınıyorum ,sonuçta yazıyı keyifli kılan öğelerden biri de onlar(oldu mu dersin ;)/ böyle grup terapisine gelmişiz gibi...
"-haydi el ele tutalım ve pişman olduğumuzu itiraf edelim.bu bir erdemdir.
-söz almak isteyen ..hadi yapabilirsiniz..evet penelope..sen?
-ben ..be..ben ..evet pişmanıııııım..ahahauhuhaha.ben de ben de pişmanım..
-hep birlikte penelope i alkışlayalım ve yetmedi kucaklayalım.hep beraber:
"hoş-gel-din-pe-ne-lo-pe"

..okuyucunun alkışı:
akıcı ve değişik konular için alkış ve çatlak seslere açık sayfa için kibar bi reverans efem..iyi geceler..

Öküzün Önde Gideni dedi ki...

Yok.. tam olarak bahsettiğin gibi değil aslında.

Bazılarıyla(pek çoğuyla) "özel ve güzel olduğu için" değil, meraktan yahut anlık et ihtiyacından beraber oldum.

"Sayı duyduğum", özel yahut güzel bulduğum insanlar olmadıkları için de, geriye dönüp baktığım zaman can sıkıyor açıkçası biraz..

Keyifsiz mevzular.. öküz olmanın dezavantajları..

Bir de olayın şu boyutu var tabi: Umarım en büyük pişmanlıklarımız bu yazdıklarım gibi olur... Hayatta daha neler var; ve hepsi biz insanlar için..

hakuna matata dedi ki...

Sen niye pişmanlık duyuyorsun ki evli olan kadın duysun. Ulan ne kadınlar var hiç mi düşünmüyorlar ben ileride anne olucam yada anneyim diye helal olsun :/

Öküzün Önde Gideni dedi ki...

@Hakanumata: Kadın ve aldatmanın aynı fotoğraf içerisinde yer alması.... Bilmiyorum; bencillik de yapmak istemiyorum, ama..... Sanki ayrıca bir tatsız, ayrıca bir mide burucu..

Seviyorum, baskıyla/kontrolle değil, iç gdüsel olarak bu bakışı anlamayan kadınları..

hakuna matata dedi ki...

Aldatmanın kadını erkeği olmaz hani o açıdan bencillik olarak düşünme,üstüne ağırlık koyma o açıdan için rahat olsun. Bak şunu anlarım. Kocası ilgisizdir,sevgiye açtır bir ihtimal( bak milyonda bir ihtimalden bahsediyorum) yapar,köpek gibi pişman olur. Bir dahakini içi almaz zaten normal bir kadınsa.Onu anlarım.Ama pervasızca,daha öncede yaptım bu ilk değil,sadece eğleneceğiz kafası kafa değildir. Nenfoman ve histerik kadın der bunu ancak